Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Anhydrietvloeren

Als ondergrond kan een anhydrietvloer worden aangebracht. Een anhydrietvloer is te herkennen aan een gesloten oppervlak als ondergrond. Wanneer het gietbedrijf de anhydrietvloer heeft aangebracht, moet deze ondergrond eerst geborsteld worden. Het gietbedrijf zal vier dagen na het storten van de anhydrietvloer de vloer gaan borstelen. Door het borstelen van deze vloer krijgt de vloer een open structuur. Uiteindelijk zorgt deze geborstelde laag voor een betere hechting, zodat verlijming mogelijk is. Het kan zijn dat het niet mogelijk is om de anhydrietvloer te borstelen na vier dagen. Het borstelen blijft mogelijk zolang u de vloer maar borstelt binnen drie weken. Mocht u langer dan drie weken wachten, dan is de anhydrietvloer uitgehard. Dit betekent dat de vloer niet meer geborsteld kan worden, maar dat u de vloer moet schuren.

Het borstelen van een anhydrietvloer

Dat brengt meerdere voordelen met zich mee. Als u een vloer zwevend wilt gaan leggen, is het tevens van belang dat u de ondergrond borstelt. Het borstelen van de vloer zorgt er namelijk voor dat de vloer zijn vocht kwijt kan.

De laatste jaren wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een anhydrietvloer. Het aanbrengen van een anhydrietvloer is vaak minder werk dan het aanbrengen van een zandcement dekvloer. Anhydriet wordt met behulp van slangen de ruimte ingepompt. Door middel van een laser wordt de vloer op de juist hoogte gegoten. anhydrietvloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!