Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Antiek eiken vloer

Deze antiek eiken schuur is gebouwd door WJ Bouwservice in Vriezenveen met materialen van Bebo Parket. Deze week hebben we mooie 100 jaar oude eiken vloerdelen in de aanbieding. Deze mooie eiken planken worden van oude balken en gebinten die we uit kastelen, kerken en andere oude gebouwen in Frankrijk slopen. Deze oude houten delen worden geheel ontdaan van spijkers en andere ongerechtigheden, waarna ze behandeld worden tegen ongedierte en gereinigd worden van vuil en rommel. Vervolgens worden de antieke eiken balken gedroogd en gezaagd tot handelbare courante planken die nadat ze gestopt en geschuurd zijn, voorzien van veer en groef en geprofileerd zijn weer dienst kunnen doen als mooie eiken vloeren. Het voordeel van deze nieuwe vloeren gemaakt van oude antieke balken is dat ze geheel zijn uitgewerkt en een uitstraling hebben die normaal pas na honderden jaren wordt verkregen, en de vloer die u hebt zult u nergens anders tegen komen omdat elke eiken plank uniek is en door de behandeling een uitstraling heeft gekregen die u nergens zult zien, staat mooi als een antiek eiken vloer schuur.

schuur-eiken-antiek

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!