Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Bebo Parket ook in ’s Hertogenbosch

Een goede vriend van ons heeft ons getipt over Bebo Parket. Hier had hij een houten vloer gekocht. Hij was er na een half jaar gebruik nog steeds dik tevreden over. Eigenwijs als wij zijn hebben wij eerst dichter bij huis gezocht. Maar toch, de aanbiedingen van Bebo Parket, die we thuis op de laptop voorbij zagen komen, hebben ons over de streep getrokken. Hiervoor kunnen we wel een eindje rijden om een parketvloer uit te zoeken.

Parket kopen in een fijne winkel is wel een ritje waard

Op de geplande dag was het ontzetten heet. Toch hebben we de rit naar Bebo Parket door laten gaan. Daar was het winkelen geweldig, iets wat veel mensen al wel wisten, want het was heel druk. Vlot werd ons een parkeerplaats aangewezen door een van de verkeersregelaars van Bebo Parket. Binnen was het lekker koel. Direct werd er gewezen op de tafels en stoelen achter in de verkoophal. Hier werden we al snel voorzien van koele drankjes en een broodje met hamburger en saus. Alles gratis.

Zelf een parket vloer uit zoeken is nog niet zo gemakkelijk

Het zelf uitzoeken van een parketvloer, zoals ons plan was, viel een beetje tegen. Er valt zoveel te kiezen. We wisten wel welke kleur we wilden ,maar het voor of nadeel van de verschillende houtsoorten en breedte en dikte maten, kenden we niet. Al snel werden we heel vriendelijk geholpen door het volop aanwezige personeel. Doeltreffend werden de voor en  tegens van de verschillende soorten voorgelegd. Op deze manier konden we makkelijk en goed kiezen voor een eiken lamelparket.

Een parket vloer zelf leggen lukt best

De grote stapel vloerplanken zijn op tijd bezorgt en keurig afgeleverd. Samen met de vriend die ons getipt heeft zijn we direct aan de slag gegaan. Misschien zij we niet zo snel als de professionele leggers maar het is ons gelukt. In 1 dag hebben we 80 vierkante meter eiken lamelparket gelegd. Het ziet er perfect uit. Wij zijn uiteraard reuze trots op onze parketvloer.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!