Wie is Bebo Parket

Bebo Parket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren. We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Ook in België, Duitsland en Frankrijk is levering mogelijk.

Kwaliteit voor weinig

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enzovoort.

Vertrouwd hout

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goed zicht krijgt op de structuur van de houtsoort. Het hout is nagenoeg onverslijtbaar, waardevast en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een leven lang plezier aan beleeft. Dit met de prettige gedachte dat u het allerbeste product heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket
Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket

Bebo Parket

Bovenlandweg 10

7671 BE Vriezenveen

0546-750238