Betonlook vloer

Ben jij op zoek naar een betonlook vloer? Kom dan naar Bebo Parket! Wij bieden je een uitgebreid assortiment aan betonlook vloeren. Bij ons vind je de betonlook vloer in diverse soorten en afmetingen, in verschillende kleuren betonlook en allemaal laag geprijsd. Ook vind je bij Bebo Parket betonlook tegels in verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten. Op de laminaat afdeling zijn ook betonlook vloeren te vinden. Wil jij een vloer met geluiddempende eigenschappen? Denk dan aan een vinyl of pvc betonlook vloer. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen al deze verschillende betonlook vloeren? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Welke betonlook vloer past het beste bij jou?

Welke betonlook vloer het beste bij jou past is afhankelijk van verschillende factoren, namelijk:

  • Waar komt de vloer te liggen
  • Levensstijl/ gezinssamenstelling
  • Ondergrond 
  • Zelf leggen
  • Budget

Hieronder worden deze verschillende factoren apart besproken. Hierdoor kom jij er snel achter welke betonlook vloer het beste past bij jouw situatie!

Waar komt de betonlook vloer te liggen?

Betonlook vloerBen je op zoek naar een betonlook vloer voor natte ruimtes? Kies dan voor een tegelvloer. Bij natte ruimtes kun je denken aan bijvoorbeeld een badkamer of toilet.

Wanneer je op zoek bent naar een betonlook vloer voor in een woonruimte dan zijn de verschillende soorten betonlook vloeren allemaal wel geschikt. Dus hierbij zou je kunnen kiezen uit een tegel, laminaat, pvc of vinyl vloer.

Je levensstijl en gezinssamenstelling

Wanneer je alleen of met zijn tweeën in de woning leeft, heeft een vloer lang niet zo veel te verduren dan wanneer er sprake is van een gezin met kinderen. Vooral kleine kinderen die nog veel op de grond spelen en huisdieren vergen wel wat van de betonlook vloer. Bij een grote gezinssamenstelling vergt de kwaliteitsklasse van de vloer een grote rol. Des te beter de kwaliteitsklasse, des te langere levensduur.

De draagvloer of ondergrond

Wanneer je een houten draagvloer hebt, dan kan daar een laminaat vloer op worden gelegd met een speciale ondervloer. Wil je er een pvc of vinyl vloer opleggen? Dan moet de vloer eerst geëgaliseerd worden met underlayment. Hierdoor wordt de houten draagvloer steviger en stabiel. Vervolgens kan de pvc of vinyl vloer geplaatst worden.

Wil je de vloer zelf leggen?

Wanneer je de vloer graag zelf wilt liggen is het verstandig om te kiezen voor een zwevende vloer, zoals bijvoorbeeld laminaat of klik pvc. Deze vloeren bestaan uit planken voorzien van een kliksysteem. Met behulp van een goede ondervloer is deze vloer snel en eenvoudig zelf te leggen.

Budget

Doordat je een tegelvloer, verlijmd pvc vaak laat leggen zijn deze vloeren over het algemeen duurder. Laminaat is een van de goedkoopste vloerbedekkingen. Bij Bebo Parket vind je echter allemaal scherp geprijsde vloeren, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u nooit te veel betaald. Bent u op zoek naar een koopje? Iedere afdeling heeft zijn eigen outlet waar vloeren voor ver onder de winkelwaarde verkocht worden.

Kom naar Bebo Parket voor betonlook vloer

Of je nu op zoek bent naar betonlook tegels, laminaat, pvc of vinyl, bij Bebo Parket slaag je altijd voor de laagste prijs. In onze showrooms vind je een ruim assortiment aan de nieuwste en mooiste betonlook vloeren. Hiernaast vind je ook bij iedere afdeling een outlet. Heb jij een geschikte vloer gevonden? Dan kunnen wij deze uiteraard bij je thuis afleveren. Voor het leggen van deze vloer kun je onze legservice inschakelen. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0546-750238, mail naar info@beboparket.nl, of start op onze website www.beboparket.nl gemakkelijk een live chat!