Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Big Life laminaat

Big Life is een merk dat in heel Nederland bekendstaat om zijn unieke uitstraling. Het laminaat heeft een hele mooie houtstructuur wat ook echt voelbaar is. Big Life hebben wij leverbaar in verschillende decors met verschillende patronen erin. Dit laminaat is geschikt voor zwaar intensief gebruik en vraagt nauwelijks onderhoud. Ook staat Big Life laminaat bekend om zijn extra brede uitvoering.

Big Life Laminaat leggen

Big Life vloeren hebben het nieuwste kliksysteem het Megaloc Kliksysteem waardoor het laminaat makkelijk te leggen is. Je kunt dit laminaat zonder problemen leggen. Het belangrijkste is met Big Life laminaatvloeren dat je de ondergrond waar het laminaat op komt liggen goed vlak is. Als het niet vlak is heb je de kans dat het laminaat gaat veren het op een gegeven moment los komt te liggen. Het voordeel van het leggen van Big Life laminaat is dat de planken 24cm breed zijn en daardoor ben je dus snel klaar met leggen. Wij raden aan om de Big Life laminaatvloeren in de lengte van de woning te leggen zodat je een ruimtelijke uitstraling creëert. Bebo Parket legt de Big Life laminaat in heel Nederland.

Laminaat Big Life voor vloerverwarming

Laminaatvloeren van Big Life zijn zeer geschikt voor vloerverwarming ook al zijn het brede planken. De Big Life laminaat is zo gemaakt dat het materiaal nauwelijks uitzet of krimpt bij hoge temperaturen. Normaal bij brede laminaatvloeren moet je oppassen voor vloerverwarming maar bij Big Life vloeren hoef je daarbij geen rekening te houden.

Soorten Big Life laminaat vloeren

Wij hebben Big Life laminaat in verschillende uitvoeringen leverbaar. Vooral de bredere versies van Big Life zijn heel populair in Nederland. Bijvoorbeeld de Donau eikenWarm grey eiken en Kasteel eiken zijn de meeste verkochte Big Life laminaat vloeren. Deze laminaatvloeren zijn 24 cm breed en 8 mm dik. Het mooie van dit laminaat is dat het bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Ben je dus op zoek naar Big Life laminaat dan ben je bij Bebo Parket in Vriezenveen aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs voor Big Life laminaat in heel Nederland! Heb je dus interesse dan nodigen wij je graag uit om een keer bij ons langs te komen in onze fabriek. Voor meer informatie kun je ons bellen of mailen.

Aanbieding big life laminaat

Massaal ingekocht 10 trailers Big-Life laminaat. Wij verkopen deze tegen inkoopprijs, alleen niet aan handelaren. Bent u op zoek naar een mooie big-life laminaat dan is dit de uitgelezen kans waar vind u deze laminaat voor 8.98 ex btw i.c.m ondervloer? Alleen bij Bebo-Parket in Vriezenveen, kom naar de fabriek en maak uw keus en profiteer van ons inkoopvoordeel.

BIG LIFE LAMINAAT 8.98 PM2
BIG LIFE LAMINAAT WARM GREY EIKEN  8.98 PM2
BIG LIFE LAMINAAT KASTEEL EIKEN    8.98 PM2
BIG LIFE LAMINAAT DONAU EIKEN   8.98 PM2

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!