Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Black label bij uw vloer

Gratis bij uw vloer een fles Black label whisky? Dat kan deze week tijdens de stuntverkoopdagen. Wanneer u bij ons een houten vloer koopt uit onze unieke lijn van bijzondere kleuren vloeren dan ontvangt u er een gratis Black label bij. Wanneer u de houten vloeren heeft gelegd in uw woonkamer neem dan een glas heerlijke Black label en rondkijkend bij het knappende haardvuur geniet u van de houten vloeren die u net voor een goedkope prijs bij Bebo Parket uit de aanbieding heeft gekocht.

Black label succes

In 1819 was het uitkijken geblazen voor John Walker omdat de boerderij die al jaren in het bezit was van de familie moest ingeruild worden voor een kruidenierswinkel met een houten vloer van eiken. Er werden verschillende kwaliteiten whisky verkocht, maar John begon alles te mengen en verkreeg daar door een geheel eigen smaak de Black Label. Gerijpt in eikenhouten vaten kwamen hier de allermooiste producten naar voren.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!