Geplaatst op: 20 januari 2016

Laminaat kleuren

Wanneer u op zoek bent naar een laminaatvloer, zijn de mogelijkheden eindeloos. Om je wat te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben we verschillende verkrijgbare laminaatkleuren voor je op een rijtje gezet. Bij iedere kleur heb je een ruime keuze uit diverse tinten, decors en kwaliteiten. Je kan het zo goedkoop, of juist zo duur maken als je zelf wilt. Bij Bebo Parket vindt je voor elke ruimte, de geschikte laminaatvloer. Neem een kijkje op onze laminaat pagina of kom snel naar onze showroom, waar je iedere kleur in het echt kan bewonderen. Onze medewerkers helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze!

Beige laminaat

Een beige laminaatvloer is erg populair en goed te combineren in elk interieur. Het houtdecor van een beige vloer is vrij licht en creëert een mooie uitstraling. Stof en vuil valt niet snel op. Daarnaast heeft een beige laminaatvloer een neutrale look, natuurlijke tint en geeft het een warme uitstraling. Passend bij elke kleur en stijl. Dankzij ons ruime assortiment heb je vele mogelijkheden. Bij ons vind je beige laminaatvloeren al vanaf 1,48 pm²!

beige-laminaat

Bruin laminaat

Bruin laminaat heeft een neutrale kleur waardoor het in elke ruimte goed te combineren is. Of je nou van modern of rustiek houdt. Met bruin laminaat haalt u het effect van echt hout in huis; een bruine laminaatvloer geeft je ruimte een natuurlijke uitstraling. De donkere, rustieke bruine tinten geven een warm effect aan de ruimte. Bruin is in verschillende tinten te verkrijgen; van licht- tot donkerbruin. Wij bieden je voor elke wens de perfecte bruintint. Doordat je bij ons keuze hebt uit veel verschillende decors is de keuze eindeloos.

Bruin-laminaat
Donkerbruin-laminaat

Donkerbruin laminaat

Een donkerbruine laminaatvloer kan op veel verschillende manieren gecombineerd worden. U kunt er zowel een moderne als authentieke uitstraling mee creëren. Het staat prachtig bij een modern interieur, lichte wanden en frisse kleuren. Ook staat donker laminaat perfect in een meer antiek interieur. Bebo Parket biedt je een ruime keuze uit zeer veel verschillende soorten.

eiken-laminaat

Eiken laminaat

Eiken laminaat is een goede keuze als je op zoek ben naar een vloer met een natuurlijke uitstraling. Een eiken laminaatvloer heeft een natuurlijke houtkleur. Perfect wanneer je op zoek bent naar natuurlijke kleuren. Doordat de kleur neutraal is, staat een eiken laminaatvloer in elke stijl. Tegenwoordig is een eiken laminaatvloer niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer, mede dankzij de v-groef. Bij ons vindt je minimaal 25 verschillende soorten eiken laminaatvloeren.

Grijs laminaat

Een grijze laminaatvloer zorgt voor een neutrale, chique uitstraling. Het staat prachtig in een modern interieur met lichte meubelen en veel kleur. Met een grijze laminaatvloer kunt u elke look creëren die je maar wenst. Grijs is namelijk een neutrale kleur, die bij iedere andere kleur te combineren valt. Hierdoor heeft een grijze laminaatvloer ook een tijdloos karakter, waardoor hij nooit zal vervelen. Ook zorgt een grijze laminaatvloer voor een ruimte uitstraling. Bij ons vind je al een grijze laminaatvloer vanaf 1,48 pm²!

grijs-laminaat

Merbau laminaat

Een merbau laminaatvloer is een vloer met een warme kleurtint. Het heeft een donkere houtkleur met een warme, rode gloed er door. Hierdoor staat hij heel mooi in een modern interieur, maar staat het ook zeer karakteristiek in een landelijk of antiek interieur. Hij is dus vrijwel in iedere inrichting te combineren. Bij Bebo Parket heb je keuze uit zeer veel verschillende merbau laminaatvloeren.

Merbau-laminaat
Natuursteen-laminaat

Natuursteen laminaat

Natuursteen laminaat is een laminaatvloer die vrijwel niet te onderscheiden is van een echte natuurstenen vloer. Doordat het toch een laminaatvloer is, beschikt het over vele voordelen. Het voelt warmer aan dan echt natuursteen, en is ook nog eens even gemakkelijk te onderhouden. Natuursteen is in elke gewenste ruimte te leggen. Het geeft een natuurlijke, chique en strakke uitstraling. Wij hebben een ruim aanbod aan natuursteen laminaat. Van lichtbruin, tot donkergrijs.

Rood-laminaat

Rood laminaat

Een rode laminaatvloer is een echte blikvanger. Het heeft een opvallende, warme kleur en is perfect als u op zoek bent naar een unieke vloer met karakter. Het is goed te combineren in een modern interieur. Dankzij het glanzende oppervlak straalt het echte luxe uit. In combinatie met verschillende kleuren, stijlen en accessoires kunt u elke gewenste uitstraling creëren.

Wengé laminaat

Een wengé laminaatvloer heeft een donkere, warme kleur. Het is een laminaatvloer met een tijdloze, natuurlijke houtlook. Het is te combineren wanneer u van een moderne inrichting houdt, maar het staat ook zeker prachtig in een karakteristieke of antieke inrichting. Dankzij de natuurlijke, warme houtkleur is het een laminaatvloer die nooit verveelt en jarenlang mooi blijft. Een wengé laminaatvloer is haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Bebo parket biedt veel verschillende soorten wengé laminaatvloeren.

Wengé-laminaat

White wash laminaat

White wash is een zeer populaire vloersoort. Veel mensen kiezen voor een white wash laminaatvloer. Het is gegarandeerd in iedere inrichting te combineren. Het heeft een neutraal karakter waardoor het tevens met elke kleur te combineren is. Perfect in een brocante of landelijke stijl. Een white wash laminaatvloer is in veel verschillende stijlen verkrijgbaar. Bij ons vind je  white wash laminaatvloeren met een zichtbare houtkleur en houtnerf voor een natuurlijkere en karakteristiekere uitstraling, tot een wat meer egalere white wash laminaatvloeren.

whitewash-laminaat
wit-laminaat

Wit laminaat

Wit laminaat geeft een ruimte een luchtige, ruime en tijdloze uitstraling. Hierdoor is het uiteraard in elke ruimte en ieder interieur te leggen. Door middel van moderne meubels en prachtige kleuren creëer je een frisse look. In combinatie van donkere meubels en warme tinten kan je een warmere uitstraling creëren. Een witte laminaatvloer is ook perfect voor kleinere ruimtes, die door middel van een witte laminaatvloer ruimer lijken. Witte laminaatvloeren zijn in veel verschillende soorten en decors te verkrijgen.

Zwart-laminaat

Zwart laminaat

Met een zwarte laminaatvloer creëer je een stijlvolle uitstraling. Het straalt luxe en elegantie uit. Het voordeel van een zwarte laminaatvloer is dat krasjes en vuil niet snel op zullen vallen. Zwart laminaat is te leggen wanneer u op zoek bent naar luxe en elegantie. Zwart laminaat is in een aantal tinten te verkrijgen. Daarnaast heeft u uiteraard ook een ruime keuze uit verschillende decors.

Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket