Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Budget laminaat: deze week fabrieksleegverkoop

Budget laminaat

Wij garanderen dat wij altijd de laagste prijs rekenen voor elke soort laminaat vloer die u bij ons koopt. Mocht u ergens anders hetzelfde laminaat aantreffen maar dan goedkoper dan betalen wij het prijsverschil terug. Tot 3 maanden na de aankoop van uw toch al goedkope laminaat. Wij kunnen deze garantie geven omdat wij inkopen per trailer en niet per pallet. Daarnaast hebben we fabrieken over de hele wereld waar we prijsafspraken mee hebben over de nieuwste decors. Deze kunnen gebruikt worden voor onze low budget laminaat collectie. Door op deze manier de collectie samen te stellen hebben we altijd de allermooiste kleuren op het goedkope laminaat. U als klant heeft tegen een goedkope prijs toch een luxe laminaatvloer die van uw huis een thuis maakt.

fabrieksverkoop laminaat vloeren deze week

Budget laminaat fabrieksleegverkoop

Deze week hebben wij een budget laminaat fabrieksleegverkoop. Veel soorten laminaat en restpartijen zijn tegen zeer lage prijzen te vinden. Restpartijen zijn direct mee te nemen. Wij hebben diverse soorten laminaat in de aanbieding. Je kan hierbij denken aan gewoon laminaat, kliklaminaat, pvc laminaat, tegellaminaat, v-groef laminaat, extra breed laminaat enzovoorts.

Laminaat budget

Het juiste adres voor de goedkope laminaatvloer. Voor elk budget hebben we een prachtige vloer in de aanbieding. Bijvoorbeeld een bruine v groef laminaatvloer. Neem nu onze budgetlijn van 6 actuele kleuren waar u slechts 49 cent voor betaald per m2 en u betaald alleen de soundkiller ondervloer die geschikt is voor vloerverwarming en vloerkoeling. Door deze hoogwaardige kwaliteits ondervloer voor de geluidsisolatie zult u ook de stookkosten naar een lager niveau kunnen brengen. We kunnen u adviseren in het aanleggen van vloerverwarming. Ook kunnen collega’s regelen die deze klus klaren middels onze legservice. Daarnaast neemt u ook de plinten bij ons af en bent u in het bezit van een budget laminaat vloer samen met een laagste prijsgarantie.

Aanbiedingen

Bruin PVC laminaat
Laminaat vloeren

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Actieprijs vanaf
€ 0,98
pm2

€ 1,19 incl. btw.

Grijs bruin PVC laminaat
Klik laminaat

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Actieprijs vanaf
€ 1,98
pm2

€ 2,40 incl. btw.

Bruin PVC laminaat
Overproductie laminaat

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Actieprijs vanaf
€ 0,48
pm2

€ 0,58 incl. btw.

Low budget laminaat

Goedkoop laminaat is momenteel erg populair, vooral het low budget laminaat van Bebo Parket die momenteel tegen de laagste prijs van Nederland te koop is in de laminaat groothandel Vriezenveen. Deze low budget laminaat wordt vooral veel gekocht voor in de huiskamer en in de kleinere winkels, omdat dit laminaat goedkoop is en ook heel sterk. We geven standaard aan meerdere soorten een minimale garantie af van 25 jaar. En dat moet een mooie gedachte zijn, een goedkope laminaat kopen en ook nog eens 3 maand de tijd om te kijken of er niet een andere aanbieder goedkoper is zodat je het prijsverschil ook nog eens terug krijgt. Plus een extra lange garantie op de kwaliteit van het goedkope laminaat.

Naast budget laminaat bieden wij ook echte houten vloeren aan.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!