Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

De houten vloeren expert

Bent u op zoek naar de expert in houten vloeren dan hebt u deze nu gevonden. Onze parketteur Dennis die altijd de blogs verzorgt voor beboparket is uitgekozen tot houten vloerenexpert van beboparket. Hij herkent blindelings alle soorten houten vloeren die er te koop zijn van goedkoop houten vloeren tot duur houten vloeren, werkelijk alles herkent hij in een oogopslag.

Houten vloeren leggen door de houten vloeren expert

Wanneer onze expert bij u langs komt om de houten vloeren vloer te leggen dan wordt er meteen een mooi filmpje gemaakt van het leggen van de houten vloeren en van het eindresultaat aan het einde van de dag. Onze houten vloerenexpert werkt de vloer af meet mooie plinten in de kleur van de houten vloerenvloer of met een  hoge overschilderbare plint. Zoals laatst in Amsterdam gelegd. Laaien enthousiast waren de mensen over de goedkope houten vloeren vloer van beboparket die helemaal gratis gelegd werd.

Houten vloeren expert ervaringen

Waarom dit verhaal over de houten vloeren expert? Omdat we enorm veel goede recensies ontvangen over de houten vloeren expert van Beboparket die altijd de laagste prijs garandeert voor alle soorten houten vloeren. Machtig veel keus en de houten vloeren expert in Vriezenveen zorgt dat het ook nog goed gelegd wordt.

De Houten vloeren expert aanbieding

Wij garanderen dat de goedkoopste zijn met houten vloeren en houten vloeren   Omdat we inkopen niet per pallet maar per trailer.  We betalen het prijsverschil terug wanneer u ergens anders het houten vloeren goedkoper ziet. Ook als het houten vloeren in de aanbieding is krijgt u het prijsverschil terug en dat zelfs tot 3 maand na de aankoopdatum van het houten vloeren.

Expert in alle soorten vloeren

Bebo Parket heeft een prettige, laagdrempelige sfeer om je nieuwe parketvloer uit te zoeken. Er staan altijd voldoende medewerkers klaar om je te helpen. Zelfs op zaterdagmiddag. De medewerkers beschikken over gedegen vakkennis en zijn duidelijk ervaren in het verkopen van de juiste houtsoort aan de juiste klant. Zelf heb ik een eiken parket met rustiek noestenpatroon, van gemiddelde breedte, gekocht. Dit parket komt zowel op de begane grond in de woonkamer en keuken, als in alle slaapkamers en hal te liggen. De legservice waarmee Bebo Parket samenwerkt heeft de vloer gelegd. Ook dit zijn professionals die snel en goed werk leveren.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!