Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

De vloerenspecialist voor de beste prijs en het beste advies!

Of u nu op zoek bent naar een prachtige houten vloer, een PVC-vloer of laminaat. Of uw trap is toe aan een nieuwe bekleding en u zoekt daarvoor een mooi tapijt: bij Bebovloeren vindt u uw nieuwe vloer voor de beste prijs. Maar dat niet alleen. Bij Bebovloeren adviseren we u graag over de juiste vloeren. Kenners van prijs, maar zeker ook kenners van kwaliteit: dat zijn we.

Bij Bebovloeren zorgen we dat we altijd voldoende kwaliteitsvloeren op voorraad hebben. Daardoor kunnen we snel leveren en de beste prijs bieden. Bovendien zorgt het ervoor dat u bij een bezoek aan onze showroom meteen uw ideale vloer kunt zien. En we kunnen u op deze manier ook goed het verschil tussen de verschillende vloeren laten zien.

De vloerenkenner helpt u vergelijken

Onze vloerspecialisten vertellen u graag waarom de ene vloer goedkoper is dan de andere. Dat kan liggen aan het gebruikte materiaal, of aan de dikte van de vloer. Maar het is ook zaak om te kijken welke ondervloer u kiest. Pas als de hele constructie van uw vloer bij elkaar past, kunnen we spreken van een kloppende combinatie.

Bij Bebovloeren hebben we alle kennis in huis om u van de juiste vloer te voorzien. En dat voor de voordeligste prijs. Want we garanderen de goedkoopste te zijn. Wat overigens niet wil zeggen dat we u altijd de goedkoopste vloer adviseren, maar wel de beste vloer voor u.

Voor alle soorten vloeren: goed advies

Bebovloeren is bekend als leverancier van de beste en goedkoopste parketvloeren, maar we zijn ook specialist in de populaire PVC-vloeren, de nieuwste generatie laminaatvloeren, sfeervol tapijt of praktische tegelvloeren. Kortom: als u naar Bebovloeren gaat, weet u zeker dat u met de juiste vloer voor de beste prijs naar huis gaat.

Goedkope vloer en goed advies. Het kan!

Het gezegde ‘Goedkoop is duurkoop’ gaat vaak op. Maar Bebovloeren zal u ervan overtuigen dat u wel degelijk de voordeligste vloer voor uw woning, bedrijfspand of kantoorpraktijk kunt kopen, terwijl u ook nog advies krijgt van een echte vloerenkenner. Alle medewerkers van Bebovloeren zijn namelijk specialisten.

Bij Bebovloeren kunt u advies krijgen over:

  • de meest geschikte vloer voor elke ruimte;
  • de juiste ondervloer voor uw vloer;
  • de juiste afwerking voor uw (houten) vloer of parket;
  • de beste manier om uw vloer te installeren;
  • de meest geschikte vloerbedekking voor trappen;
  • de juiste lijm voor uw tapijt of PVC-vloer en
  • alle andere vragen die u mocht hebben over uw vloer.

 

Wij staan u graag met raad en daad te woord. Want we willen u niet alleen de best mogelijk vloer verkopen, we willen ook graag dat u aan familie, vrienden en bekenden vertelt waar u die vloer vandaan heeft. Bebovloeren, de vloerenkenners uit Vriezenveen!

Neem voor de voordeligste vloer en het beste advies contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!