Diverse soorten ondervloer.

Als u een laminaatvloer hebt die op een betonnen ondergrond wordt gelegd dan volstaat de standaard ondervloer (oranje) voor laminaat. Wordt een laminaat op een houten ondergrond gelegd dan moet u viltplaten (groen) aanschaffen. Deze viltplaten egaliseren de ondergrond. Adviseert een bouwvereniging u een speciale ondervloer in verband met het geluid, dan hebt u een tno gecertifiseerde ondervloer nodig. Deze hebben we in een foam met folie voor een betonnen ondergrond of bruine viltplaten voor een houten ondergrond.

Voor houten vloeren hebben we ook een standaard ondervloer

(rood) die geschikt is voor een betonnen ondergrond . Verder de groene viltplaten voor op een houten ondergrond. De TNO gecertifeseerde ondervloeren zijn ook geschikt voor houten vloeren.

In ons assortiment vindt u ook een rubberen ondervloer die geluidsdempend en vochtwerend is. Deze ondervloer heeft ook een sterke geluidsdemping.

Voor lamelparket of laminaat voor op een vloer

 

met vloer verwarming hebben we een geperforeerde ondervloer die geluidsdempend werkt maar de warmte wel optimaal doorlaat. Ook hebben we hierin een TNO kwaliteit, de thermosound ondervloer. Deze ondervloer voldoet aan de normen die de woningbouw eist.

Onze verkopers en adviseurs kunnen u helpen met het kiezen van de juiste ondervloer. Al onze ondervloeren  zijn van uitstekende kwaliteit. De ondervloeren worden daarom ook vaak als combinatie aanbieding bij de vloeren verkocht. Een ondervloer is nodig bij het zwevend  leggen van een vloer en zo profiteert u van een scherpe prijs voor vloer en ondervloer.

Wij adviseren u om een massieve vloer  te verlijmen,

dit voorkomt het overmatig werken van de vloer. Dit kunt u doen met een elastische lijm die wij u ook kunnen aanbieden. Ook voor het verlijmd leggen van een vloer kunnen wij u helpen