Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Diverse soorten ondervloer

Als u een laminaatvloer hebt die op een betonnen ondergrond wordt gelegd dan volstaat de standaard ondervloer (oranje) voor laminaat. Wordt een laminaat op een houten ondergrond gelegd dan moet u viltplaten (groen) aanschaffen. Deze viltplaten egaliseren de ondergrond. Adviseert een bouwvereniging u een speciale ondervloer in verband met het geluid, dan hebt u een tno gecertifiseerde ondervloer nodig. Deze hebben we in een foam met folie voor een betonnen ondergrond of bruine viltplaten voor een houten ondergrond.

Voor houten vloeren hebben we ook een standaard ondervloer

(rood) die geschikt is voor een betonnen ondergrond . Verder de groene viltplaten voor op een houten ondergrond. De TNO gecertifeseerde ondervloeren zijn ook geschikt voor houten vloeren.

In ons assortiment vindt u ook een rubberen ondervloer die geluidsdempend en vochtwerend is. Deze ondervloer heeft ook een sterke geluidsdemping.

Voor lamelparket of laminaat voor op een vloer

met vloer verwarming hebben we een geperforeerde ondervloer die geluidsdempend werkt maar de warmte wel optimaal doorlaat. Ook hebben we hierin een TNO kwaliteit, de thermosound ondervloer. Deze ondervloer voldoet aan de normen die de woningbouw eist.

Onze verkopers en adviseurs kunnen u helpen met het kiezen van de juiste ondervloer. Al onze ondervloeren  zijn van uitstekende kwaliteit. De ondervloeren worden daarom ook vaak als combinatie aanbieding bij de vloeren verkocht. Een ondervloer is nodig bij het zwevend  leggen van een vloer en zo profiteert u van een scherpe prijs voor vloer en ondervloer.

Wij adviseren u om een massieve vloer te verlijmen,

dit voorkomt het overmatig werken van de vloer. Dit kunt u doen met een elastische lijm die wij u ook kunnen aanbieden. Ook voor het verlijmd leggen van een vloer kunnen wij u helpen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!