Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Duo plank parket

De vloeren dan Duoplanken zijn zeer duurzaam, stevig en voldoen aan flink gestelde eisen. De planken voor deze vloeren zijn zorgvuldig geselecteerd zodat de planken allemaal voldoen aan de criterium. De vloerdelen van Duoplank zijn opgebouwd uit drie kruislinks verlijmde lagen. Dit zorgt er voor dat het natuurlijk uitzetten of krimpen van het hout verminderd wordt.

Onbehandelde duoplanken

Duo planken vloeren zijn onbehandeld en daarnaast zijn ze fabrieksmatig afgewerkt en met een naturel of witte olie verkrijgbaar. De vloeren zijn ook te verkrijgen in scheepsdek uitvoering. Door middel van een strip van rubber of hout krijgt uw houten vloer een extra omvang en een rijkelijke uitstraling.

Betrouwbare duoplanken

Duoplanken  vloeren zijn tijdloos, betrouwbaar en stralen warmte, sfeer en gezelligheid uit. De vloeren zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten. Hierdoor heet u de mogelijkheid om een houtsoort te kiezen die perfect past bij uw eigen specifieke wensen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor zijn of haar interieur. Met Duoplank is er voor iedereen wat wils. Iedere plank heeft zijn eigen unieke tekening en uitstraling.

Duo plank parket

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!