Duo plank parket

De vloeren dan Duoplanken zijn zeer duurzaam, stevig en voldoen aan flink gestelde eisen. De planken voor deze vloeren zijn zorgvuldig geselecteerd zodat de planken allemaal voldoen aan de criterium. De vloerdelen van Duoplank zijn opgebouwd uit drie kruislinks verlijmde lagen. Dit zorgt er voor dat het natuurlijk uitzetten of krimpen van het hout verminderd wordt.

onbehandelde duoplanken

 

Duo planken vloeren zijn onbehandeld en daarnaast zijn ze fabrieksmatig afgewerkt en met een naturel of witte olie verkrijgbaar. De vloeren zijn ook te verkrijgen in scheepsdek uitvoering. Door middel van een strip van rubber of hout krijgt uw houten vloer een extra omvang en een rijkelijke uitstraling.

Betrouwbare duoplanken

Duoplanken  vloeren zijn tijdloos, betrouwbaar en stralen warmte, sfeer en gezelligheid uit. De vloeren zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten. Hierdoor heet u de mogelijkheid om een houtsoort te kiezen die perfect past bij uw eigen specifieke wensen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor zijn of haar interieur. Met Duoplank is er voor iedereen wat wils. Iedere plank heeft zijn eigen unieke tekening en uitstraling.

Duo plank parket

Duo plank parket