HOUT IS BUITENGEWOON DUURZAAM

Het grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer, hout en houtproducten is PEFC. Zij zorgen er voor dat de bossen waar het gecertificeerde hout vandaan komt, op een goede manier wordt geleidt. Bij ons wordt er gebruik gemaakt van duurzaam geproduceerd en gecertificeerd hout.


HOUT IS HONDERDEN JAREN

Hout vloeren worden al gebruikt zo lang als de mens zich kan bedenken. In de middeleeuwen werd er al gebruik gemaakt van houten vloeren in kastelen, kloosters en woonhuizen.

Zelfs in gebouwen uit de gouden eeuw, zoals de grachtenpanden, werden al houten vloeren gelegd. Op de dag van vandaag zijn deze vloeren nog steeds in gebruik. Met de tijd zijn er veel variaties op de houten vloeren aangebracht. In de achttiende eeuw werden houten vloeren ook in mooie paleizen zoals die van schillende staatshoofden gebruikt. In de eenentwintigste eeuw werd de houten vloer écht populair. Hij werd toen wereldwijd aangetroffen. Op de houten vloer werd als maar meer variatie gebracht qua vormen en kleuren. Door de jaren heen is bewezen dat de houten vloer de juiste vloer is.

JARENLANG BEBO

De vloeren van Bebo zijn dan geen eeuwen oud, maar jaren lange ervaring in vloeren hebben wel. We leveren de meest variabele vloeren zoals de klant hem wenst. Wij zijn er voor particulieren, architecten en bedrijven in binnen- en buitenland. Bebo heeft jaren lange ervaring en dat kunt u dan ook terug vinden in het product. Onze vloeren worden duurzaam geproduceerd en gaan dan ook langdurig mee.

duurzaam hout

duurzaam hout