Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

HOUT IS BUITENGEWOON DUURZAAM

Het grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer, hout en houtproducten is PEFC. Zij zorgen er voor dat de bossen waar het gecertificeerde hout vandaan komt, op een goede manier wordt geleidt. Bij ons wordt er gebruik gemaakt van duurzaam geproduceerd en gecertificeerd hout.

HOUT IS HONDERDEN JAREN

Hout vloeren worden al gebruikt zo lang als de mens zich kan bedenken. In de middeleeuwen werd er al gebruik gemaakt van houten vloeren in kastelen, kloosters en woonhuizen.

Zelfs in gebouwen uit de gouden eeuw, zoals de grachtenpanden, werden al houten vloeren gelegd. Op de dag van vandaag zijn deze vloeren nog steeds in gebruik. Met de tijd zijn er veel variaties op de houten vloeren aangebracht. In de achttiende eeuw werden houten vloeren ook in mooie paleizen zoals die van schillende staatshoofden gebruikt. In de eenentwintigste eeuw werd de houten vloer écht populair. Hij werd toen wereldwijd aangetroffen. Op de houten vloer werd als maar meer variatie gebracht qua vormen en kleuren. Door de jaren heen is bewezen dat de houten vloer de juiste vloer is.

JARENLANG BEBO

De vloeren van Bebo zijn dan geen eeuwen oud, maar jaren lange ervaring in vloeren hebben wel. We leveren de meest variabele vloeren zoals de klant hem wenst. Wij zijn er voor particulieren, architecten en bedrijven in binnen- en buitenland. Bebo heeft jaren lange ervaring en dat kunt u dan ook terug vinden in het product. Onze vloeren worden duurzaam geproduceerd en gaan dan ook langdurig mee.

Timo Jansen -eiken lamel vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!