Vijf jaar geleden hebben we ‘’om de hoek’’ een houten vloer gekocht. Deze hebben we door een plaatselijke ondernemer laten leggen.  5 jaar later, met drie kinderen en een nieuw huis om in te richten, is er geen tijd om te shoppen. Dat is mijn geluk. Want na wat googelen is het snel duidelijk. Bebo parket is keihard de goedkoopste en keihard de bestel.

De verkoop boerderij van laminaat en houten vloeren.

Eerst een leuke rit gehad. Dan kom je op een soort boerenerf terecht. Op zaterdag ochtend. En natuurlijk is het knetter druk in de laminaat hal. Gelukkig is alles daar goed geregeld. Er zijn mensen die je een parkeerplaats wijzen. Het hele verkoop gebeuren is in een hele grote loods.

Laminaat en houten planken in allerlei soorten en maten.

De keuze aan laminaat vloeren en parket vloeren is overweldigend. Overal staan voorbeelden van vloeren opgesteld. Dat begint buiten al. En gaat binnen verder. Er staan pallets vol met houten planken waaruit je je keuze kunt maken. In alle drukte toch snel iemand kunnen vinden die mij met verstand van zaken en niet gehaast kon helpen. Heel belangrijk vind ik dat de verkoopsters goede kennis hadden van het  materiaal. Ook van de verschillende mogelijk heden bij het leggen. Hierdoor kon ik snel een goede keuze maken. het is een lamelparket geworden die met white wasch is af geolied.

Mijn ervaring met het kopen van deze parket voer

De parket vloer hebben we laten leggen door onze aannemer. Dezelfde die ook de verbouwing doet. Prima materiaal was zijn oordeel. Wij zijn zeer tevreden, net als half Nederland, over deze vloeren boer in het oosten. Voor een eerlijke prijs zo snel een kwaliteit parket vloer leveren, dat noem ik grote klasse.