Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Eerlijk hout

Natuurproduct
Eerlijke materialen als geschenk van de natuur. Het is algemeen bekend dat wanneer u een houten vloer neemt elke plank uniek is. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerk wat betreft kleur, dichtheid en voelbare structuur. U moet wel weten dat wanneer de vloer behandeld is de uitstraling kan wijzigen.

Leefklimaat
Temperatuur in huis wijzigt met de seizoenen, ook de luchtvochtigheid. Wanneer u ’s winters stookt is de luchtvochtigheid veel minder. Aangezien de houten vloer gevoelig is voor vocht kan deze krimpen of uitzetten al naar gelang van de luchtvochtigheid. Wanneer uw luchtvochtigheid constant kunt houden op 50-60% heeft u een ideale woonsituatie. Ons advies is: neem een luchtbevochtiger, zeker in de winter. Door deze toepassing zult u waarschijnlijk geen werking meer hebben in uw vloer.

CV Leidingen
CV leidingen zijn ook voor lamelparket geen enkel probleem.

Koop vertrouwt.
Naast elektrische apparatuur, auto’s en andere massaproducten die worden geproduceerd in china, proberen de chinezen nu ook de hollansche markt te veroveren door massaal aanleveren van parket. Wanneer u nadenkt over een parketvloer vraag dan altijd naar de herkomst van het hout. Omdat u een vloer koopt voor het leven, en niet voor een paar jaar, biedt beboparket u de beste kwaliteit.

Parket koopt men in goed vertrouwen, op bebo kunt u bouwen. U ziet zelf welke parketvloer u het mooist vindt, maar voor de technische informatie vertrouwt u op de uitleg van Beboparket.

Prijszetting en bedrijfsfilosofie
De Aziatische en de Chinese markt zorgen voor overspoeling van de westerse markt. Chinees en Aziatisch parket is zo’n 15 a 25 procent voordeliger dan parket van Hollandsche bodem. Het is voor de thuismarkt bijna niet mogelijk om voor deze prijzen te kunnen produceren.

Deze prijzenslag is het gevolg van de overproductie in China. Die is heel anders dan die op de Nederlandse markt. Chinezen gaan voor massa productie terwijl Beboparket voor kwaliteit gaat.

Daarnaast zijn de lonen in China veel lager waardoor er goedkoper geproduceerd kan worden. De minder milieuvriendelijke fabrieken die veelal draaien op steenkool zijn debet aan de lage prijzen. Beboparket daar in tegen produceert haar parket op een milieuvriendelijke wijze.

Productie
Bij de productie van het parket in China worden verschillende eikensoorten gebruikt die uit verschillende landen geïmporteerd worden (beboparket werkt uitsluitend met frans eiken). Ook in china wordt het spinthout gebruikt in de plank. Spinthout ook wel sapwood is het hout dat aan de buitenkant van de boom groeit. Het spinthout wordt ingekleurd waardoor de structuur verdoezeld wordt. Het echte parket wordt hierdoor gemaskeerd waardoor de structuur niet meer zichtbaar is. Voor de hollandse markt gebruikt beboparket geen spinthout, ook niet voor de onderkant.

Beboparket gebruikt alleen langzaam gedroogd hout om de kwaliteit van de plank te waarborgen. Mede daardoor zijn de middellagen zeer stabiel. Beboparket staat borg voor een constante kwaliteit van het hout.

Bij beboparket staat kwaliteit altijd voorop ook als er onder tijdsdruk gewerkt moet worden. Omdat wij de productie van A-z van boom tot plank in eigen hand hebben zijn wij in staat om goedkopere artikelen te leveren dan in China. En wij werken uitsluitend met frans eiken. De kwaliteit komt vaak pas aan het licht wanneer de vloer al gelegd is. Vandaar dat beboparket 10 jaar lang extra garantie geeft.

Chinees parket identificeren.
Omdat het niet mogelijk is voor een leek te zien dat het chinees parket is, kunt u het beste een sample meenemen naar beboparket. Wij kunnen deze voor u controleren.

De breedte van het chinese lamelparket is meestal 22 cm breed en 19 mm dik en 220 cm lang. China produceert parket in de massa, terwijl wij in onze fabrieken alleen voor kwaliteit gaan.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!