Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

EEUWENLANG HOUTVLOEREN

Doordat hout een natuurproduct is, is het nooit gelijk. Dat zorgt er voor dat elke vloer uniek is en het maakt het hout levendig. Daarom hebben wij in showroom van Bebo parket een uitgebreid assortiment aan houten vloeren liggen zodat je elke unieke variatie kan beleven. Bij Bebo kunt u direct ervaren hoe het er op uw eigen vloer uit zou komen te zien. Bij ons kan je de verschillende houtsoorten treffen, legwijzen en kleuren.

In onze showroom in Vriezenveen kan je onze passie voor hout duidelijk voelen. Voor een persoonlijke beleving is een bezoek zeker de moeite waard. Bij Bebo bent u zes dagen per week welkom voor persoonlijk advies en een warme kop koffie.

Wij kunnen een persoonlijke offerte maken naar uw eigen wensen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om diverse kleurstalen mee naar huis te nemen. De vloer leveren wij helemaal op kleur, maat en vorm. Bij ons zijn er diverse mogelijkheden. Wij geven u een advies op maat en garanderen dat het voor u de vloer is die levenslang mee gaat.

Vriezenveen is een plaats in de gemeente Twenterand in de Nederlandse provincie Overijssel. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard en gegarandeerd een groot plezier.

‘MET HART EN HOUT’

In de maatschappij van tegenwoordig wordt bedreven- en deskundigheid erg gewaardeerd. Zowel bij de particulier als bij de consument neemt de belangstelling hierin toe. De maatschappij krijgt meer interesse in duurzaamheid, regionale producten en kwaliteit.

Bij Beboparket is vakmanschap altijd gebleven. Bij ons wordt er gewerkt met ervaren vakmensen die de vloer precies naar uw wensen waarmaakt. Bebo weet precies wat u als klant verwacht van ons werk. Het werk dat wij verrichten vraagt zorgvuldigheid en inzet. Elke ruimte en elke wens van de klant vraagt een andere aanpak. Onze vloerleggers beschikken over jarenlange ervaring en bekwaamheid. Daardoor zullen ze altijd in staat zijn om zich aan te passen aan de omgeving en de wens van de klant om een vloer perfect te kunnen leggen.

EEUWENLANG HOUTVLOEREN

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!