Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Eiken lamelparket Ottersum

Vanuit ons huis in Ottersum zijn we op zoek gegaan naar iets moois voor op de vloer. Via advertenties op marktplaats raakten we al snel geïnteresseerd in het houten vloer assortiment van BEBO Parket.

Klantvriendelijk ontvangst.

Honderdvijftig kilometer rijden, op de heetste dag van het jaar, net na je vakantie. Dan doet een klant vriendelijk ontvangst, met een lekker koel drankje of een kopje koffie of thee met iets er bij, je goed bij het uitzoeken van een houten vloer

Mooie vloer gekocht

Ondanks de grote drukte was er alle rust en tijd bij het adviseren van onze keus.  Een prachtige eiken lamel parket. Deze vloer is gelegd door de leggers van BEBO parket. Wij zijn zeer tevreden hier over. Van tevoren zijn we netjes gebeld om een afspraak te maken. Vervolgens zijn we nog een keer gebeld door BEBO parket met de vraag of we aan een aantal zaken hadden gedacht, belangrijk voordat er werd gelegd. Er waren inderdaad een aantal punten [ bijvoorbeeld wanneer we de planken ,die eerder geleverd werden, naar binnen moesten leggen om te acclimatiseren ].Dat belletje kwam dus zeer gelegen. Zoals afgesproken waren de leggers op tijd en werd in anderhalve dag de vloer vakkundig gelegd.

Blij met onze keus

Als we bedenken dat, We van uit onze woning via internet winkels hebben kunnen vergelijken.  Dat het winkelen zelf voelt als een dagje uit, door de hartelijke ontvangst en de rust en aandacht voor ons als klant. En er nu zowel boven als beneden een prachtige eiken lamel parket vloer ligt. Zijn wij zeer tevreden en hebben niet het idee dat het ergens anders beter zou zijn dan bij  Bebo Parket. En binnenkort gaan we terug voor een laminaat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!