Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Energiezuinige vloeren maken

Hoe werkt het?

Uw kruipruimte wordt voorzien van een energie zuinige thermoskussen welke bevestigd wordt aan de onderkant van de vloer. Het thermoskussens is opvouwbaar en is een zeer sterk en flexibel isolatiemateriaal. De thermoskussens zien er flesachtig uit en worden met de gratis aanwezige lucht gevuld. Zo wordt het vocht in de woning beperkt vanuit het zand in de kruipruimte en de warmte wordt niet meer uitgestraald door de vloer. Door deze dubbele aanpak voorkomt u een muffe lucht en een koude vloer in uw woning. Het Tonzon systeem is ook nog eens milieuvriendelijk en absoluut veilig voor uw houten vloer.

Comfort van warme vloer

Opvallend aan een Tonzon vloer is dat reumapatiënten hun reacties spontaan op de site zetten want hun klachten nemen aanzienlijk af. Het klimaat is warmer en droger in de woning en u heeft dus een warme vloer en lagere stookkosten zonder vloerverwarming. Door Tonzon thermoskussens in de kruipruimte te plaatsen wordt de warmte optimaal tegen gehouden en u besparing op het gasverbruik kan oplopen tot wel 40%!

Zelf doen of laten doen?

U kunt de Tonzon vloerisolatie zelf aanbrengen als u wilt. Het is veilig en u heeft geen zware materialen nodig omdat deze per post kan worden verstuurd. Mocht u de vloerisolaite zelf liever niet plaatsen dan hebben wij van Tonzon een netwerk aan specialisten voor u beschikbaar. De erkende installateurs willen het graag voor u verzorgen.

Een tevreden Tonzon klant
Fam. Domein, Enkuizen

Waarom vloerisolatie?

Al vrij snel kwamen wij uit op een Tonzon vloerisolatie. Het klimaat in de woning wordt aangenamer en er is veel minder warmteverlies door de bodemfolie in de kruipruimte en dus besparing op onnodig hoge kosten. Mijn man heeft last van reuma en de positieve reacties op de site spraken ons aan en het is inderdaad waar.

Argument: behaaglijker en minder last van reuma
Wij hadden er in het verleden wel van gehoord dat het mogelijk is om de gevel of vloer te isoleren om zo geld te besparen, maar dit was niet waar het ons om ging. ’s Avonds wordt bij ons de verwarming naar beneden gedraaid, maar wanneer we ’s morgens nu beneden komen is het nog steeds erg behaaglijk in ons huis door de vloerisolatie voor de vloer. En nog een bijkomend voordeel is dat mijn man een stuk minder last heeft van zijn reuma.

Yvonne%20van%20den%20Berg-houten%20vloer%20-voorburg.jpg

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!