Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Ik wil graag een Franse kloostervloer bestellen?

Kloostervloeren hebben we op voorraad dus wanneer u een mooie planken vloer wilt bestellen dan is dat geen probleem we hebben massa’s vloeren liggen en u hoeft dus niet lang te wachten op een kloostervloer. De kloostervloeren die we in ons assortiment hebben die kunnen we voor u in alle soorten kleuren beitsen of oliën. De planken zijn 20 cm breed en 2 cm dik en hebben rondom een veer en groef, ook hebben ze aan de lange zijden een vellingskant of velskant, en de onderkant hebben we voorzien van lengte frezingen die er voor zorgen dat de vloer niet of minder gaat schotelen.

Franse kloostervloer kopen

Om de kloostervloer te kopen kunt u het beste bij ons in de fabriek langs komen want dan kunt u zelf zien hoe de vloer eruit ziet en komt u niet voor verrassingen te staan wanneer de vloer wordt geleverd bij u aan huis. U kunt dan de keus maken voor een ruige kloostervloer met open kwasten en noesten die weer veel goedkoper is dan de strakkere kloostervloer welke geen open noesten of kwasten bevat. De uitstraling van de goedkopere kloostervloer vind ik persoonlijk mooier maar met kleine kinderen zal het geen succes zijn. Maar wanneer u een café of horeca gelegenheid wil beleggen dan is dit een prachtige keuze, vooral omdat de vloer in elke kleur afgewerkt kan worden

bestellen kloostervloeren

Franse klooster in de slaapkamer

Wanneer u een vloer in de slaapkamer wilt hebben en u wilt een goedkope oplossing dan is de kloostervloer die mooi strak is wel ideaal. U kunt deze dan beter bestellen dan de grovere kloostervloeren. Deze vloer is namelijk kindvriendelijker dan de andere vloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!