Gastenboek Bebo Parket

Onderwerp:Alexander Hotel beachclub Noordwijk
Geplaatst door:Alexander Hotel
Geplaatst op:2015-02-17
Waardering:
Omschrijving:Ook wij hebben onze vloeren besteld bij Beboparket uit Vriezenveen, omdat we na veel zoeken er achter zijn dat hier de vloeren van de allerbeste kwaliteit voor de laagste prijs worden verkocht

Onderwerp:Vloerenkenner
Geplaatst door:Van Tuil
Geplaatst op:2015-02-14
Waardering:
Omschrijving:Vloerenkenner. na een lange zoektocht in Vriezenveen wezen kijken voor een houten vloer, deze vloeren kenner bertus heeft ons uitsteken geholpen bij de keuze van de vloer

Onderwerp:Prima
Geplaatst door:Karel
Geplaatst op:2015-01-25
Waardering:
Omschrijving:Leuke mensen, vlotte service, goed materiaal, spotgoedkoop. En ook kleine foutjes worden toegegeven en op kosten van de zaak snel gecorrigeerd!

Onderwerp:bedankje
Geplaatst door:stichting hart voor nica
Geplaatst op:2015-01-24
Waardering:
Omschrijving:Wij van de stichting “hart voor nica” willen Beboparket hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van vele stukken eiken parket. Van deze stukken hebben we vogelhuisjes gemaakt en verkocht als geschenk voor het personeel van een installatiebedrijf. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd en met dit geld hebben we slaapkamers kunnen bouwen voor kansarme kinderen in Nicaragua. Beboparket, hartelijk dank hiervoor namens de stichting en vele blije kinderen in Nicaraugua. Groeten Robert namens hart voor nica

Onderwerp:Parketvloer
Geplaatst door:P. Duinkerken
Geplaatst op:2015-01-21
Waardering:
Omschrijving:Gisteren 35m2 parketvloer gekocht, hier super goed tevreden over! service ook prima voor elkaar, ik had een blik olie te weinig en dit hebben ze uitstekend opgelost. dus ik ben dik tevreden over BEBO

Onderwerp:Lamelparket
Geplaatst door:Nicole
Geplaatst op:2015-01-12
Waardering:
Omschrijving:3 jaar geleden na grote verbouwing 170 m2 lamelparket gelegd met eiken toplaag van 4 mm. Zelf zwevend gelegd op ondervloer van Bebo, daarna zelf in whitewash en hardwax gezet. Ligt nog steeds superstrak, geen plankje krom en scheef, kleur een fractie geler geworden onder invloed van uv maar nog steeds heel erg mooi. Zelfs in de keuken, waar we de vloer direct onder het aanrecht hebben gelegd. Wordt wel beetje vies, maar alleen in de nerven. Trekt nauwelijks vet in en vooralsnog volstaat gewoon regulier dweilen. Heel tevreden over Bebo!

Onderwerp:Gift van Bebo parket
Geplaatst door:Robert namens
Geplaatst op:2015-01-06
Waardering:
Omschrijving:Wij van de “stichting hart voor Nicaragua” willen Bebo parket hartelijk danken voor het schenken en brengen van eikenhout parket. Hiervan hebben we vele vogelhuisjes kunnen maken en verkopen. Dit heeft een flink bedrag opgeleverd, dat is besteed om oa slaapkamers te bouwen voor kansarme kinderen in Nicaragua. Bebo parket hartelijk dank hiervoor!!

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:F.Diks te EDAM
Geplaatst op:2014-10-25
Waardering:
Omschrijving:ongeveer 200km gereden heel leuk ontvangen gelijk een kopje koffie leuk geholpen door bertus mooie vloer gekocht voor weinig met onder tapijt en plinten fantastische zaak moeite waard om heen te gaan ik raad het ook aan bij vrienden.groetjes fam Diks

Onderwerp:stoel carla eleonora beboparket 99 euro
Geplaatst door:Eduard
Geplaatst op:2014-10-07
Waardering:
Omschrijving:goed geholpen en topwinkel de moeite waard!!heel veel keus mooie stoel gekocht voor maar 99 euro een bruine stoel carla eleonora bij beboparket

Onderwerp:Fijne service en hulp
Geplaatst door:Tamara Lichtenberg
Geplaatst op:2014-10-02
Waardering:
Omschrijving:Na de lange rit vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Ondanks de drukte toch snel iemand kunnen vinden die ons perfect heeft geholpen. De hulp die je krijgt is vakkundig en geeft je de ruimte zelf te kiezen. Goede kwaliteits producten en de service is prima, een aanrader!

Onderwerp:vloer
Geplaatst door:E.R. Donker
Geplaatst op:2014-09-31
Waardering:
Omschrijving:Wat een keuze! We hebben onze vloer gevonden! Onze nieuwe keuken zal nu nog mooier zijn.

Onderwerp:gastvrij
Geplaatst door:Kristel Franse
Geplaatst op:2014-09-29
Waardering:
Omschrijving:We zijn op een leuke en gastvrije manier geholpen. Alsof we in ons eigen Brabant waren. Succes met de winkel!

Onderwerp:Zeer tevreden
Geplaatst door:bertus
Geplaatst op:2014-09-27
Waardering:
Omschrijving:mooie vloer gekocht en laten leggen We zijn zeer tevreden Alles keurig volgens afspraak

Onderwerp:piuwyuro
Geplaatst door:johnd294@gmail.com
Geplaatst op:2014-09-25
Waardering:
Omschrijving:whoah this weblog is wonderful i really like studying your posts. Keep up the great paintings! You already know, lots of individuals are searching around for this information, you can help them greatly.

Onderwerp:bebo parket steunt het allereerste inloophuis voor kankerpatienten in Twente
Geplaatst door:debby nijenhuis, initiatiefneemster De Nije Stichting
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Al jaren zet ik me in voor meer kwaliteit van leven na(ast) kanker en dat valt niet altijd mee. Het is na lang strijden gelukt om een inloophuis op te zetten en vanaf 1 april zit ik al in de verbouwing en met een oud huis ging het van kwaad tot erger. Tót Beboparket op mijn pad kwam. Deze week nog gaan ze aan de slag om een onmogelijke klus te klaren. Een strakke vloer leggen in een oud huis waar wel 6cm hoogteverschil is in de ondervloer. Hoe ze dat gaan doen? geen idee…maar ik heb er alle vertrouwen in. En deze mannen blijken helden met een gouden randje want geheel belangeloos gaan ze aan de slag om zo een steentje bij te dragen aan onze stichting. De Nije Stichting. En wat nou zo mooi is?? U kunt allemaal straks het eindresultaat aanschouwen want het huis is er voor iedereen. Ik ben zo onder de indruk van deze mannen en anderen dat ik er een column over geschreven heb op onze website. Als u op de volgende link klikt kunt u deze lezen. uiteraard is straks ook op onze site te zien hoe het geworden is en ik denk dat Bebo ook trots op hun eigen site het resultaat wil tonen. Lijkt me duidelijk dat ze in mij een grote fan gevonden hebben en wilde dat graag via deze site laten weten 😉 wilt u de column lezen? klik dan op de onderste link.
Nije groet, Debby Nijenhuis De Nije Stichting per 25 sept Beursstraat 9, Hengelo

Onderwerp:succesaward 2013 2014
Geplaatst door:beboparket Vriezenveen
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Beboparket is als enige parket bedrijf uit Nederland genomineerd voor de succesaward van RTL 7 2013 mede omdat zij altijd de laagste prijs garanderen waardoor ze de hoogste omzetstijging hebben weten te bewerkstelligen. Door dit succes is maar weer eens bewezen dat de beste kwaliteit voor de laagste prijs altijd overwint

Onderwerp:nominatie beste parketbedrijf
Geplaatst door:gemeente twenterand
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Wethouder Oordt feliciteert Bebo Parket met nominatie ‘Succes Award 2013’ Twenterands wethouder Johan Oordt van economische zaken feliciteert het Vriezenveense bedrijf Bebo Parket van harte met de nominatie voor de Succes Award 2013. “Zeker in deze tijd is het een geweldige opsteker voor de mensen van Bebo Parket als ze voor een dergelijke prijs genomineerd zijn,” aldus de wethouder. “Maar ook voor de economie in Twenterand is het mooi als een bedrijf uit onze gemeente op deze manier in de picture komt te staan.” Oordt geeft een pluim aan de oprichters-eigenaren Bolier en Van de Beek: “Deze twee ondernemers hebben in korte tijd een goed lopend bedrijf neergezet.”

Onderwerp:vloertje kopen
Geplaatst door:H.Y. Wessels
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:We kwamen (van ver 2 1/2 uur rijden), We zagen het, We kochten het. super service

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:J. Boers
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ze zeer klantvriendelijk zijn en de prijs zéér goed is. Er is geen betere zaal dan Beboparket.

Onderwerp:goede prijs
Geplaatst door:T. Khodsetan
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We zijn heel snel geholpen. vriendelijke personeel. Heel goed prijs – goed kwaliteit.

Onderwerp:vakkundig
Geplaatst door:Kajembe
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We snel en vakkundig geholpen werden met humor en eerlijk advies. De prijzen ook verrassend laag. Wij zijn blij!

Onderwerp:snel geholpen
Geplaatst door:Fam. Scholten
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Je super snel word geholpen door gezellige mensen. Klasse!!

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:M. Heitman
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: De koffie klaar staat en je vriendelijk en met een lach word geholpen.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Sharon Pijnenburg
Geplaatst op:2014-09-24
Waardering:
Omschrijving:Het is de enigste winkel waar ik 2,5 uur voor in de auto wil zitten! Super service.

Onderwerp:aanschaf laminaat vloer
Geplaatst door:dekker apeldoorn
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:vandaag hebben we in vriezenveen een goedkope laminaatvloer gekocht van het merk balterio. De vloer koste 4.98per vierkante meter. een mooie vloer voor een kleine prijs , zoals beloofd even dit berichtje

Onderwerp:Beboparket!
Geplaatst door:Mayke
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:Ik ben laatst bij de vloerenwinkel van Beboparket geweest, de verkopers daar hebben mij ontzettend goed geholpen. Ik heb daarom ook een super mooie laminaat vloer uitgezocht. Deze vloer was makkelijk om te leggen en ligt nu bij ons in huis de vloer is erg mooi geworden! Zeker de moeite waard om naarBeboparket te gaan!

Onderwerp:lamelparket
Geplaatst door:G. van Hut
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:Snelle service voor een goede prijs! Mooie vloeren en vriendelijk personeel. Gastvrij met koffie en thee + fris etc.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:van Dijk
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Er een gezellige sfeer hangt. Als je binnen komt heb je het gevoel. Enorme keus. Alle tijd om je keus te maken. Klantvriendelijke verkopers.

Onderwerp:goede sfeer
Geplaatst door:A. v Ravenhorst
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ik er heel fijn geholpen ben en goed geslaagd ben.

Onderwerp:goede winkel
Geplaatst door:Mathijs Roelofs
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Het een goede winkel is met kwaliteit voor een betaalbare prijs! Personeel is klantvriendelijk en vakbewust. https://www.laminaat.com/

Onderwerp:goede prijzen
Geplaatst door:A.J. Sterenberg
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: wij een offerte hadden laten maken en men dacht dat we al hadden betaald en wij zo eerlijk waren kregen we extra korting op een houten vloer en tevens zijn er niet veel winkels die zo klantvriendelijk zijn!

Onderwerp:keurig
Geplaatst door:Fam. T.J. Vaartjes
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn hier voor de eerste keer en zijn keurig behandeld. Onze bestelling was al heel snel geleverd. Super ontvangst en uitleg!! Onze dank hiervoor!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:W. Burger
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:Het ziet er gewoon gezellig uit! Goede service

Onderwerp:laagste prijs
Geplaatst door:Fam. Oude Kotte
Geplaatst op:2014-09-23
Waardering:
Omschrijving:In het mooie Vriezenveen waar heel Nederland samenkomt om te profiteren van de laagste prijs en lekkere koffie! gewoon TOP!

Onderwerp:vloer
Geplaatst door:Leon Stofbergen
Geplaatst op:2014-09-22
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn zeer tevreden over de vloer en we zouden graag de fiets winnen voor mijn zoon.

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:B. Hoorn
Geplaatst op:2014-09-22
Waardering:
Omschrijving:Heel fijne vlotte bediening.

Onderwerp:betaalbare prijs
Geplaatst door:C.A. van Hierden
Geplaatst op:2014-09-22
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: lekkerwarm en kan eten kopen. Genoeg parkeerruimte. Bovendien kunnen we hier onze droomvloer betalen, ergens anders niet.

Onderwerp:correct
Geplaatst door:Fam. Stigter
Geplaatst op:2014-09-22
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: ze helpen je correct en fijn. Dat kan zomaar anders zijn, Ze geven je zelfs een tip.

Onderwerp:prima kwaliteit
Geplaatst door:J. Drost
Geplaatst op:2014-09-22
Waardering:
Omschrijving:Ze leveren prima kwaliteit, en de klantvriendelijk tegemoet komen met advies (en een mooie prijs natuurlijk). Zeker de moeite waard.

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:Erwin
Geplaatst op:2014-09-21
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: we zo super zijn met een goede dosis humor!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:R. Vincente
Geplaatst op:2014-09-20
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We 2 uur hebben gereden en toen er koffie met broodjes was.

Onderwerp:fantastische service
Geplaatst door:Nick van Hemert
Geplaatst op:2014-09-20
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: wij geen andere winkel in Vriezenveen kennen maar de service was fantastisch!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Lianne Buijs
Geplaatst op:2014-09-20
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel en Vriezenveen, omdat: We na een aantal telefonische discussies toch hadden besloten om maar even langs te gaan. Toen we binnen kwamen, kwam de warmte en geur van hamburgers ons te gemoed. We werden vriendelijk en goed geholpen en eerlijk geadviseerd. Nu nog hopen dat alles in de auto past.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:van Dongen
Geplaatst op:2014-09-20
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We maar één winkel in Vriezenveen kennen maar de service in de winkel is ons erg goed bevallen. Lekker warm, goede knutselhoek en gratis koffie. Leuk hoor. De moeite van een ritje Deventer – Vriezenveen waard!

Onderwerp:gezellig
Geplaatst door:BA Borst
Geplaatst op:2014-09-20
Waardering:
Omschrijving:Net een vloer gekocht. Heel gezellig geholpen. Vloer goedkoop. Koffie is heerlijk. Personeel gezellig. gewoon top.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Sophie van Campen
Geplaatst op:2014-09-20
Waardering:
Omschrijving:Jullie hebben een hele toffe verkoper.En goede service geleverd.

Onderwerp:snel en kwalitatief
Geplaatst door:Thijs Koelewijn
Geplaatst op:2014-09-20
Waardering:
Omschrijving:Snel geholpen en kwalitatief goed laminaat.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:Smit
Geplaatst op:2014-09-19
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Je heel fijn geholpen wordt. Wij hadden het heel vaak in de krant gelezen.

Onderwerp:prima advies en behulpzaam
Geplaatst door:De Lange
Geplaatst op:2014-09-19
Waardering:
Omschrijving:Jullie zijn goedkoop. Jullie hebben de beste kwaliteit. Prima advies en behulpzaam. Super goed!!

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:Daniel Bos
Geplaatst op:2014-09-18
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Bij binnenkomst ik op een vriendelijk te woord werd gestaan, zonder de druk iets te kopen. Service, Bebo helpt je meedenken in hoe jij het parket wil hebben.

Onderwerp:Beboparket
Geplaatst door:Jan willem
Geplaatst op:2014-09-17
Waardering:
Omschrijving:wij zijn heel prettig geholpen door beboparket in de showroom en bij het leggen. wij zijn hier dan ook uiterst tevreden mee. de parket vloer ligt er erg mooi in.bedankt. Janwillem Beekhof Deventer

Onderwerp:beboparket
Geplaatst door:J. Minkjan
Geplaatst op:2014-09-15
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We super snel geholpen zijn. Als dank een gratis hapje, drankje en heerlijke hamburger. Geen gezeur over betaling. Het gevoel van vertrouwen tussen klant en leverancier.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Kemp
Geplaatst op:2014-09-15
Waardering:
Omschrijving:De service & klantvriendelijk is super!!

Onderwerp:vriendelijk en vakkundig
Geplaatst door:Fam. Snijders
Geplaatst op:2014-09-14
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Wij vriendelijk en vakkundig zijn geholpen. De kwaliteit/prijsverhouding goed is. Het personeel heeft alle tijd voor de klant.

Onderwerp:tevreden
Geplaatst door:B. Gorter
Geplaatst op:2014-09-06
Waardering:
Omschrijving:ze doen niet moeilijk.En wij ook niet dus snel zaken kunnen doen. iedereen tevreden. Wij komen zeker weer.

Onderwerp:geweldige klantvriendelijkheid
Geplaatst door:Ordelmans
Geplaatst op:2014-09-06
Waardering:
Omschrijving:De klantvriendelijkheid is top!! Goed geadviseerd, oog voor detail, koffie, versnaperingen en aandacht voor de kinderen. Wij geven dit door aan onze vrienden en familie.

Onderwerp:tevreden
Geplaatst door:dames zorgaccent
Geplaatst op:2014-09-06
Waardering:
Omschrijving:We super zijn geholpen door jullie. We zijn dan ook erg tevreden.

Onderwerp:gezellig
Geplaatst door:P. Mintveld
Geplaatst op:2014-09-06
Waardering:
Omschrijving:Gezellig ontvangst, goede adviezen en goede service. Een dikke 10!

Onderwerp:gezellige winkel
Geplaatst door:Annemarie Hoek
Geplaatst op:2014-09-06
Waardering:
Omschrijving:Een gezellige toko. Hier wordt je altijd goed en vakkundig geholpen door het personeel.

Onderwerp:bebo parket
Geplaatst door:Albert en Marina
Geplaatst op:2014-09-01
Waardering:
Omschrijving:We hebben er 3 uur reizen voor over gehad maar zijn zoals verwacht wederom geslaagd met de aanschaf van onze massief eiken vloer voor de prijs van een laminaat vloer .Bedankt BEBO

Onderwerp:goed materiaal
Geplaatst door:Mart Sweep
Geplaatst op:2014-09-01
Waardering:
Omschrijving:Goed materiaal tegen een goede prijs. Goede behandeling van het personeel.Zeker een aanrader.

Onderwerp:geweldig
Geplaatst door:Wisselink
Geplaatst op:2014-08-31
Waardering:
Omschrijving:Vloer gekocht. Heel blij mee. Service geweldig.

Onderwerp:goede sfeer
Geplaatst door:Wilma Cevat
Geplaatst op:2014-08-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: je fijn geholpen wordt in een heerlijke ongedwongen sfeer!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:J.V. Draaijer
Geplaatst op:2014-08-30
Waardering:
Omschrijving:netjes – goed geholpen. Goede service

Onderwerp:prima
Geplaatst door:Wienen
Geplaatst op:2014-08-30
Waardering:
Omschrijving:Prima geregeld. Vloer ligt er goed in kwamen te kort maar service erg goed.

Onderwerp:hulpvaardig
Geplaatst door:M. Krul
Geplaatst op:2014-08-29
Waardering:
Omschrijving:We echt het gevoel gehad klant te zijn. Personeel heel hulpvaardig en klantgericht. En de prijs was natuurlijk zeer gunstig.

Onderwerp:Top
Geplaatst door:Fam. Deridex
Geplaatst op:2014-08-28
Waardering:
Omschrijving:veel gezelligheid en uitstekende service. de manier waarop wij geholpen zijn gewoon TOP!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:R. Wessels
Geplaatst op:2014-08-28
Waardering:
Omschrijving:Goede service en voorlichting. Goede deskundigheid en heel veel keus, tegen een prettige prijs.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:Joke te Hinderd
Geplaatst op:2014-08-25
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Klantvriendelijk en gezellig. We komen extra hier vanuit Winterswijk.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Marseen
Geplaatst op:2014-08-25
Waardering:
Omschrijving:– iedereen is aardig en eerlijk – we kregen een lekker kopje thee met cake – en we zijn met een mooie prijs naar huis gegaan

Onderwerp:klantvriendelijk personeel
Geplaatst door:E. steghuis
Geplaatst op:2014-08-24
Waardering:
Omschrijving:Binnen 2 minuten geslaagd. Ben door klantvriendelijk personeel geholpen.

Onderwerp:Eiken vloer
Geplaatst door:Bank
Geplaatst op:2014-08-22
Waardering:
Omschrijving:Eiken vloerdelen massief gekocht. Uitstekend geholpen, snel bezorgd, puike vloer en een hele schappelijke prijs! Helemaal top. 100% tevreden. Onze vloerlegger snapte niet dat dit leverbaar is tegen deze prijs.

Onderwerp:goede prijs kwaliteit verhouding
Geplaatst door:Jeroen Emmer
Geplaatst op:2014-08-21
Waardering:
Omschrijving:Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Buitengewoon hierbij is de service die u verleend! Tevens is uw website overzichtelijk en duidelijk. Super aardig gekwalificeerd personeel.

Onderwerp:gastvrij
Geplaatst door:Ingeborg Nieuwenhuis
Geplaatst op:2014-08-20
Waardering:
Omschrijving:Gezellig, gastvrij, gehoord en gezien!En het belangrijkste ze zijn zeker de goedkoopste!

Onderwerp:vriendelijk en gastvrij
Geplaatst door:Fam. Jansen
Geplaatst op:2014-08-20
Waardering:
Omschrijving:De medewerkers zijn erg vriendelijk en gastvrij. Er staat een gratis kop koffie en broodje klaar. Er word meegedacht en goed advies gegeven.

Onderwerp:nette prijzen
Geplaatst door:Alice Siemerink
Geplaatst op:2014-08-19
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Nette prijs. Goede service. Snelle afhandeling.

Onderwerp:behulpzaam en sympathiek
Geplaatst door:Fam. Ko
Geplaatst op:2014-08-19
Waardering:
Omschrijving:Hier wordt ik goed ontvangen. De medewerkers zijn behulpzaam en sympathiek. We zijn helemaal gekomen uit Amstelveen maar het is de moeite waard, Top!!

Onderwerp:gezelligste personeel
Geplaatst door:Dimitri Schilperoord
Geplaatst op:2014-08-18
Waardering:
Omschrijving:Bij bebo parket het gezelligste personeel. Met een stevige handdruk. En zeer goed advies.

Onderwerp:veel keuze
Geplaatst door:Fam. A.J. Vree
Geplaatst op:2014-08-18
Waardering:
Omschrijving:De keuze, is reuze! Aardige en gezellige personeelsleden! De service is ook echt geweldig!

Onderwerp:beboparket
Geplaatst door:Nayla Ekmas
Geplaatst op:2014-07-18
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: De gasten netjes ontvangen en helpen goed. Er staat altijd wat te drinken en wat lekkers. De prijzen dat trekt de klanten natuurlijk. Gezellig om binnen te wandelen.

Onderwerp:vriendelijke en ongedwongen
Geplaatst door:Mary Ann van Santen
Geplaatst op:2014-07-18
Waardering:
Omschrijving:-op een hele vriendelijke en ongedwongen manier werden we geholpen. – we hebben gezellig en rustig rond gelopen onder het genot van koffie, thee, cake en zelfs een broodje hamburger – vriendelijk personeel – geen wachttijd Aanrader!!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Fam. Moree
Geplaatst op:2014-07-16
Waardering:
Omschrijving:– gezellig ontvangst – goede service – goede scherpe prijzen zeker een aanrader.

Onderwerp:vakkundig
Geplaatst door:Anita de Voet
Geplaatst op:2014-07-13
Waardering:
Omschrijving:snel, goed en vakkundig geholpen. Word door vriendelijk personeel goed geadviseerd. en super scherpe prijzen.

Onderwerp:Lamel parket
Geplaatst door:Anouk van Lommel
Geplaatst op:2014-07-09
Waardering:
Omschrijving:Ruim twee jaar geleden hebben wij lamelparket gekocht en laten leggen door Bebo parket. Vriendelijke vakbekwame medewerkers! Zowel in de winkel als bij mij thuis. Nog steeds elke dag blij met onze mooie vloer. Hoewel het twee uur rijden is hebben al vele vrienden ons voorbeeld gevolgd!

Onderwerp:mooie houten vloer uitgezocht bij beboparket
Geplaatst door:Koelman, Beerzeveld
Geplaatst op:2014-07-08
Waardering:
Omschrijving:wij zijn gisteren even langsgeweest bij beboparket en bij hun vloerenwinkel .een erg leuk bedrijf.het was er erg gezellig en wij werden er prima geholpen. enorm bedankt voor de service. en de mooie houten vloer

Koelman.


Onderwerp:HARTELIJK DANK voor de GRATIS vloer! Wat een fantastische hulp!
Geplaatst door:R. Da Costa Gomez
Geplaatst op:2014-07-08
Waardering:
Omschrijving:Middels deze weg wil ik jullie als bedrijf maar vooral als mens bedanken voor de vloer die ik gratis bij jullie op mocht halen om een dame in een schrijnende situatie te helpen. Zij leefde zonder koelkast, bed of welke inrichting dan ook. Nu heeft zij een prachtige laminaat vloer en kan zij een nieuwe start maken in een fris huis! Ik ben vooral geraakt door het feit dat jullie meteen ontvankelijk reageerden op mijn verzoek en Dhr. Frank mij zelfs nog vraagt: “Ondervloertje ook gratis erbij doen?”. Fantastisch; een van de weinige bedrijven die zijn maatschappelijke bijdrage wilde leveren!!

Onderwerp:levering vloerhout
Geplaatst door:Jeuring, Buinen
Geplaatst op:2014-07-08
Waardering:
Omschrijving:beste beboparket, vandaag is er bij ons vloerhout afgeleverd. het ziet er erg mooi uit en gelukkig klopt alles. bedankt voor alle goede service etc. wij hopen dat bij het leggen alles even goed loopt als bij de aankoop en de levering van het vloerhout. jullie horen nog van ons! met vriendelijke groeten, jeuring uit Buinen

Onderwerp:beboparket
Geplaatst door:Kok
Geplaatst op:2014-07-08
Waardering:
Omschrijving:ook wij zijn van plan een vloer te gaan kopen bij beboparket. wij zijn al een keer in jullie showroom geweest waar de gezelligheig alleen al de moeite waard is om naar jullie toe te komen. wij werden keurig verzorgd met broodjes ham, kaas, hamburgers, kroketten etc. etc. voor alle service, hartelijk bedankt! Met vriendelijke groetjes van fam. Kok uit H.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Berjan en Sanne
Geplaatst op:2014-07-08
Waardering:
Omschrijving:Een super zaak met een super service! Zelfs de auto van de zaak mogen we zo gebruiken als trouwauto. Super bedankt!

Onderwerp:een restpartij hout van beboparket
Geplaatst door:Bolink
Geplaatst op:2014-07-07
Waardering:
Omschrijving:wij hebben bij Beboparket een afbestelde partij vloerhout gehaald, deze hebben we zelf opgehaald. wij hadden er niet al te hoge verwachtingen van het hout, maar nu het er in ligt…in een woord perfect! dit overtreft echt onze stoutste verwachtingen. alle medewerkers van beboparket, hartelijk bedankt voor alle goede service etc.!!!met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens.

Bolink Rijssen


Onderwerp:eikenhout
Geplaatst door:H. Brodie
Geplaatst op:2014-07-07
Waardering:
Omschrijving:hier ook maar eens een berichtje van mijn kant, wij zijn onlangs ook bij beboparket geweest. een prima service en kwaliteit. bedankt!

Onderwerp:op zoek naar een vloer
Geplaatst door:Joey
Geplaatst op:2014-07-07
Waardering:
Omschrijving:wij hebben ook een vloer gekocht bij beboparket, een kant en klare. deze is erg makkelijk om te onderhouden overigens. hij ligt er inmiddels al wel een tijdje in, maar opnieuw zijn wij opzoek naar een houten vloer, van beboparket natuurlijk. mvg, Joey D. Volkamer

Onderwerp:geweldige ervaring
Geplaatst door:Kuipers
Geplaatst op:2014-07-07
Waardering:
Omschrijving:wat is beboparket toch een geweldig bedrijf! ten eerste ben ik heel goed geholpen door beboparket met het uitzoeken van de houten vloer in de gezellige showroom. enorm veel keus in laminaat lamelparket en houten vloeren.ik had afgesproken om de vloer te laten leveren. dus ik netjes in mijn huis aan het afwachten op de vloer, belt de transporteur. ik heb hem netjes de weg uitgelegd zodat hij precies wist hoe hij moest rijden. ik ging alvast aan de straat staan om te kijken of hij er al aan kwam. en er kwam in een keer een vrachtwagen om de hoek gereden! zo groot heb ik het nog nooit gezien! ook mocht ik in de vrachtwagen zitten en hoefde ik niet eens te helpen met uitladen. hierna hebben wij even gezellig koffie gedronken waarna de chauffeur tot mijn grote spijt weer moest vertrekken naar het volgende adres. maar echt, ik heb een geweldige ervaring gehad met jullie bedrijf en ik zal iedereen die een vloer nodig heeft jullie aanraden! hopelijk tot snel weerziens! hartelijke groeten, T. Kuipers Apeldoorn

Onderwerp:prettige ervaring.
Geplaatst door:P. Koorman
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:wij hebben afgelopen zaterdag onze houten vloer afgehaald, wij zijn goed geholpen. bij het uitzoeken van onze vloer en bij het inladen van de vloer. bebo geeft goede informatie weg over zijn vloeren. bedankt hiervoor.

Onderwerp:goedkoop laminaat
Geplaatst door:B. Koning Vorden
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:wij hebben bij beboparket een laminaat vloer gekocht waar wij zeer tevreden over zijn. wij hebben met ons laminaat, de ondervloer en de plinten etc. nog geen €400,- euro betaald voor het hele huis. prima kwaliteitparket ook!Gr. fam. Koning

Onderwerp:goed gelegde houten vloer
Geplaatst door:Komijn, W
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:wij hebben op 3 april een offerte gekregen van beboparket. ze gaven toen goede informatie en we zijn gaan kijken in de showroom van de fabriek en van de vloerenwinkel en in de fabriek gelukkig hebben wij hun advies opgevolgd want de vloer is daar veel mooier om te zien dan als je het op een plaatje bekijkt! ook het legwerk is goed gedaan door beboparket. kortom zijn wij zeer tevreden over jullie.met dank W. Konijn Leerdam

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:koopman
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:ook wij hebben een mooie laminaatvloer gehaald bij bebo. mooi geworden. wij hebben het zelf gelegd. dit is makkelijk te doen.groetjes koopman

Onderwerp:mooie eikenvloer
Geplaatst door:vd. Berg
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:hallo, wij hebben een mooie eikenhouten, massieve vloer uitgezocht bij bebo. we kwamen binnen en waren er direct verliefd op. inmiddels ligt deze erg mooi in onze woonkamer. bedankt voor alle goede service!Met vriendelijke groet, van de Berg Baarn

Onderwerp:vloerhout
Geplaatst door:F. Borkus
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:wij hebben begin juni onze vloer opgehaald en deze zelf gelegd. het is een hele mooie vloer geworden,precies zoals wij ons hadden voorgesteld. heel erg mooi.we hebben beloofd om een berichtje te plaatsen en dat hebben bij dezen gedaan

Onderwerp:massief hout
Geplaatst door:H. Brodie, Zorgvlied
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:wij hebben een erg mooie vloer van beboparket ontvangen. zeker een aanrader! wij komen zeker terug met een paar vrienden die ook een vloer nodig hebben voor een lage prijs.tot dan!

Onderwerp:parket
Geplaatst door:Horsthuis
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:goedemiddag, ook maar eens een berichtje van onze kant. wij zijn een poosje terug bij jullie geweest om te komen kijken naar een houten vloer. inmiddels ligt deze vloer er als compleet gelegd en gelakt in. hij is erg ooi geworden. mooier dan wij hadden gehoopt zelfs! echt enorm bedankt! met vriendelijke groeten, T.M.G.H. Horsthuis Oldenzaal

Onderwerp:2 vloeren.
Geplaatst door:fam. Reekers
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:hallo, vandaag hebben wij twee vloeren afgehaald bij beboparket. en dit echt tegen enorm lage prijzen! wij hadden dit nooit verwacht. de vloer zit nog in de verpakking maar ziet er in iedergeval wel erg mooi uit. gr. reekers, almelo

Onderwerp:de allermooiste houten vloeren
Geplaatst door:R Verhogen
Geplaatst op:2014-07-06
Waardering:
Omschrijving:ik heb bij beboparket echt supermooie vloerplanken gekocht. deze planken zijn maarliefst 240cm lang en 24cm breed. ook nog eens van topkwaliteit! een echte aanrader voor iedereen! R. Verhogen

Onderwerp:ons laminaat
Geplaatst door:Linthorst, Twello
Geplaatst op:2014-07-05
Waardering:
Omschrijving:wij zijn 8 mei bij beboparket geweest om een offerte te laten maken van onze houten vloer. inmiddels ligt het er prachtig in! ook hebben wij afgesproken met beboparket dat als wij wat hout overhadden, dat wij dat zo retour konden brengen en ons geld terug kregen. prima service dus! Mvg, fam. Linthorst

Onderwerp:grenen vloer
Geplaatst door:j. gerve purmerend
Geplaatst op:2014-07-05
Waardering:
Omschrijving:we hebben gezocht naar een houten parket vloer en zijn bij beboparket uitgekomen. We zijn er heengegaan en erg vriendelijk ontvangen. hier hebben we een houten vloer gekocht voor maar 9,98pm2.Het is een mooie brede plank, we laten hem door de fabriek van bebo in de juiste kleur olieen. we zijn erg blij met deze vloer voor die lage prijs vr groet gerve purmerend

Onderwerp:onze prachtvloer
Geplaatst door:Hekkenberg
Geplaatst op:2014-07-05
Waardering:
Omschrijving:in maart is bij ons onze vloer geleverd. een mooie vloer, tegen een spotprijs! jongens, bedankt voor de goede service! hekkenberg dalfsen

Onderwerp:kroegvloer
Geplaatst door:Tuinen, l.e.
Geplaatst op:2014-07-05
Waardering:
Omschrijving:wij hebben bij bebo een mooie vloer uitgezocht. echter niet voor op de vloer, maar voor aan de wand. intussen is deze erg mooi geworden, het geeft wel sfeer in huis. een aanrader is dus: doe ook een vloer tegen uw wand! kan ook als lambrisering natuurlijk.

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Kats te Berseveld
Geplaatst op:2014-07-05
Waardering:
Omschrijving:vandaag onze laminaat vloer gelegd, ziet er prachtig uit. geweldig geholpen door al het personeel. bedankt voor alle uitleg op onze vragen!

Onderwerp:prijswinnaar ballonvaart bij houten vloer
Geplaatst door:Marlotte
Geplaatst op:2014-07-05
Waardering:
Omschrijving:Mooie ballonvaart gewonnen bij beboparket boven een mooie omgeving,zelfs in Duitsland geweest. Heb ervan genoten!

Onderwerp:kwalitief goede producten
Geplaatst door:Syanda El – Hage
Geplaatst op:2014-07-03
Waardering:
Omschrijving:Het is gemoedelijk en royaal. Ze leveren kwalitatief goede producten. Ben zeer te Vreden.

Onderwerp:super service
Geplaatst door:Yara Roes
Geplaatst op:2014-07-01
Waardering:
Omschrijving:Super service! Klantvriendelijkheid en snelheid van hulp was top! Gezellig door de zitjes en de heater.

Onderwerp:houten vloer utrecht
Geplaatst door:blankenstijn
Geplaatst op:2014-06-30
Waardering:
Omschrijving:beste beboparketik zou nog een reactie sturen wanneer de houten vloer gelegd zou zijn. de vloer is heel mooi geworden en iedereen die op visite komt bij ons geeft ons complimenten over de goede kwaliteitparket en de mooie houten vloer bij dezen nogmaals bedankt en suces met jullie bedrijf

Onderwerp:lamelparket
Geplaatst door:karolijn Oostende België
Geplaatst op:2014-06-30
Waardering:
Omschrijving:ik ben heel content over de service van beboparket. ik heb een lamelparketgekocht voor een onwaarschijnlijk lage prijs. Het was de reis meer dan waard om erheen te gaan. ik ben bij ons in de buurt veel meer kwijt voor deze vloer. En ze bezorgen gewoon bij ons in belgië op de dag die mij het best uit kwamgroet uit oostende

Onderwerp:zeer tevreden over de houten vloer
Geplaatst door:mevr hengstman Zeyen
Geplaatst op:2014-06-30
Waardering:
Omschrijving:ik ben zeer tevreden over de goede hulp bij het uitzoeken van de houten vloer. Als ik het even niet wist of twijfelde had ik rustig de tijd om er over na te denken en werd mij alles rustig uitgelegd kortom zeer tevreden

Onderwerp:goede hulp
Geplaatst door:Marleen de Bearts Lembeke(belgie)
Geplaatst op:2014-06-30
Waardering:
Omschrijving:zeer goed geholpen,goede service,goed advies, goed legadvies. vriendelijke hulpen groet uit belgie Marleen de Bearts

Onderwerp:prettige ervaring beboparket
Geplaatst door:mevr de weerd eefde
Geplaatst op:2014-06-30
Waardering:
Omschrijving:We zijn zeer prettig ontvangen en geholpen bij de keus van onze houten vloer. alles werd duidelijk en geduldig uitgelegd hartelijk dank en succes verdermevr de weerd eefde

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:kees ten brinke
Geplaatst op:2014-06-29
Waardering:
Omschrijving:allereerst wil ik Joost bedanken voor zijn vakkundige advies over de aanschaf van onze nieuwe houten vloer, Jullie zijn inderdaad erg goedkoop met jullie vloeren. Ik had al een tijdje rondgekeken en werd getipt door vrienden om eens bij jullie te kijken . Zij hadden ook een lamelparket bij jullie gekocht en dat was allemaal goed bevallen. en ik wil even doorgeven dat wij dat ook zijn, groet ten brinke Den Haag

Onderwerp:vloer en gratis kachel
Geplaatst door:hennie van de velde Amsterdam
Geplaatst op:2014-06-29
Waardering:
Omschrijving:wij hadden geluk want we hebben een houten vloer gekocht en daarbij een gratis kachel gekregen.De vloer ligt er prima in en is heel mooi geworden dus hierbij een berichtjefam vd velde a.dam

Onderwerp:laminaatvloer Balterio
Geplaatst door:m van Asselt
Geplaatst op:2014-06-27
Waardering:
Omschrijving:we zijn vrijdag bij beboparket geweest op aanraden van onze buren en hebben daar een mooie laminaatvloer van balterio gevonden de grandeur franse oude eik voor 6.98 pm2 terwijl deze bij ons in amsterdam 25euro kost. Ik wil iedereen aanraden eens te gaan kijken in vriezenveen heel veel keus en hele lage prijzen

Onderwerp:Blij
Geplaatst door:Richard Jansen
Geplaatst op:2014-06-26
Waardering:
Omschrijving:Bedankt voor jullie snelle reactie’s op mijn vragen.Inmiddels zijn we bij jullie langs geweest en geslaagd. We zijn erg blij met de aangekochte vloerdelen en toebehoren.

Onderwerp:beboparket
Geplaatst door:melanie keizer
Geplaatst op:2014-06-26
Waardering:
Omschrijving:Wat een fantastiche service Ben nog geen stap binnen en de verkopers lopen mij al te gemoet.. Mijn zoontje krijgt snoepjes en drinken in zijn handjes.. En ik kan heerlijk even alles bekijken. En dat ook nog met een geweldige prijs… Mijn dag kan niet meer stuk.. groetjes melanie

Onderwerp:mooie lamelparket
Geplaatst door:mariska jansen
Geplaatst op:2014-06-25
Waardering:
Omschrijving:we hebben deze week de eiken lamelparket geleverd gekregen van beboparket. de vloer is 100% mooi. en we hebben het inderdaad voor een hele lage prijs in vergelijking met de winkels bij ons in zeeland tot ziens mariska

Onderwerp:Tevreden
Geplaatst door:j
Geplaatst op:2014-06-23
Waardering:
Omschrijving:Ik heb een mooie multiplank bij Beboparket gekocht. Het is zaterdag bij ons bezorgd keurig op tijd. Ik heb de vloer nu thuis liggen en hij ziet er prachtig uit, en ook nog voor een lage prijs.

Onderwerp:goedkope vloeren
Geplaatst door:elfie van gelder
Geplaatst op:2014-06-23
Waardering:
Omschrijving:goed en snel geholpen ,veel keus , ik heb eiken lamelparket gekocht voor 16.98.Ik heb beboparket gevonden via mijn vrienden want die hadden hier ook een eiken vloer gekocht bij deze vloerenwinkel en waren zeer tevreden. en ik ben dus ook tevreden. de vloeren zijn er veel goedkoper dan bij ons in arnhem

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Kim Lippets
Geplaatst op:2014-06-23
Waardering:
Omschrijving:We hebben een personeelskroketje mee gegeten omdat we aan de late kant waren. Top service. En goedkoop!

Onderwerp:tweede vloer
Geplaatst door:theunessen dieteren
Geplaatst op:2014-06-21
Waardering:
Omschrijving:we hebben net onze tweede eiken vloer besteld bij beboparket. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en over de bezorgservice vr groet theunissen dieteren

Onderwerp:verkeerde vloer geleverd
Geplaatst door:ArieTimmer van (www.debongerd.nl)
Geplaatst op:2014-06-21
Waardering:
Omschrijving:Goedemorgen. wij hebben een brede eiken lamelparket besteld bij BEBOPARKET,gerookt,verouderd wite wash en geborsteld . In de eerste instantie kreeg ik de verkeerde vloer ,alleen gekleurd maar dit probleem is binnen 24 uur opgelost. supergoede service. we hebben een mooie vloer gekregen voor een lage prijs mocht u toevallig op zoek zijn naar een babykamer kijk dan op www.babypark.nl of voor mooie meubels in elke denkbare stijl op www.debongerd.nl vr groet Arie Timmer

Onderwerp:fantastisch
Geplaatst door:Andy Salverda
Geplaatst op:2014-06-20
Waardering:
Omschrijving:– goedkoop en goede kwaliteit – aardig en vriendelijk personeel – goede koffie en cake – snelle levering top gewoon!

Onderwerp:Geweldige vloer!
Geplaatst door:J en M
Geplaatst op:2014-06-19
Waardering:
Omschrijving:We hebben een geweldige vloer gekocht! Heel erg leuk geholpen, helemaal top!

Onderwerp:Jongens Bedankt
Geplaatst door:Sjoerd Vervloet
Geplaatst op:2014-06-19
Waardering:
Omschrijving:Vandaag toch maar uit amersfoort gereden voor een vloer. Het was de rit meer dan waard naar deze vloeren winkel . Anderhalf uur later op de terug weg met eensupervloer voor een superprijs!

Onderwerp:beboparket
Geplaatst door:fam Schepers
Geplaatst op:2014-06-19
Waardering:
Omschrijving:vandaag zijn we via onze aannemer afgereisd naar beboparket ( eenparketfabriek in vriezenveen) om een vloer uit te zoeken. We hebben een mooieeiken lamelparket uitgezocht voor op de vloerverwarming. We zijn daar geslaagd voor 14.98 per vierkante meter. mooi bedrijf en veel keus. we hoefden niets aan te betalen , alles gaat via het bouwdepot.

Onderwerp:service beboparket
Geplaatst door:mirjam
Geplaatst op:2014-06-18
Waardering:
Omschrijving:we hebben een goedkope vloer besteld bij beboparket en deze was inderdaad de goedkoopste van nederland. ook de leggers hebben een knap stukje werk geleverd

Onderwerp:lamelparket
Geplaatst door:dhr voortman rotterdam
Geplaatst op:2014-06-18
Waardering:
Omschrijving:we zijn deze week naar vriezenveen geweest om te kijken naar een houten vloer. We hebben de keus laten vallen op een eiken lamelparket en deze was inderdaad voor minder dan de helft van de prijs die we bij ons in rotterdam moesten betalen. de keus die ze daar hebben is enorm. we zijn zeer tevreden. echt een aanrader

Onderwerp:uitstekende service
Geplaatst door:Erica Daaldorp
Geplaatst op:2014-06-07
Waardering:
Omschrijving:De Service is uitstekend, goede afspraken, kwaliteit en gezellig!

Onderwerp:zeer voordelig
Geplaatst door:Jose Vellow
Geplaatst op:2014-06-06
Waardering:
Omschrijving:De service is goed en de vloeren zijn zeer voordelig. en nog een lekker bakje thee ook! Top gewoon.

Onderwerp:goede prijzen
Geplaatst door:zorg accent
Geplaatst op:2014-06-06
Waardering:
Omschrijving:We hebben de vloer laten leggen voor een prikkie en daar zijn we zo blij mee. Super Bedankt! Zeker een aanrader

Onderwerp:fijne winkel
Geplaatst door:Brinkman
Geplaatst op:2014-05-20
Waardering:
Omschrijving:Zeer fijne winkel, goede service en vriendelijk personeel. Mooie prijzen. Een aanrader!

Onderwerp:Goede vloer
Geplaatst door:Roks
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:goede vloer. Goede prijs.

Onderwerp:fantastisch
Geplaatst door:Kleiske Zonnenberg
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Op een bebovloer kun je weg zweven!

Onderwerp:Gewoon de beste
Geplaatst door:Heleen Mulder
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Beboparket = De beste De goedkoopste De aardigste Het houtigste bedrijf van heel Nederland! Een vloer voor het leven!

Onderwerp:goed advies
Geplaatst door:Mario Canters
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Geadviseerd door de buren. 1,5 uur heen en 1,5 uur terug rijden, maar zeker de moeite waard! Goed advies en prima prijs. Ook wij vertellen het verder

Onderwerp:Goede service
Geplaatst door:Mv Dieren – Schep
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Super service, mooie en goede keus. Dat bevalt iedereen heus.

Onderwerp:Goed advies
Geplaatst door:Ruben & Miranda Kleinmeulman
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Niet voor niets uit Gorinchem gekomen. Super goed advies! Goede kwaliteit! Bedankt!

Onderwerp:super
Geplaatst door:Sylvia Andriesse
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Dit is het ruim 2,5 uur in de auto zitten wel waard! Binnen 2 uur de badkamer aangekleed en heel onze bovenverdieping van houten vloer voorzien. Tot de volgende keer als we de benedenverdieping gaan doen.

Onderwerp:Voordelige prijs
Geplaatst door:A B van den Hoek
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:We zijn hier vaste klant en we komen uit het midden van het land. De prijs die doet ons niet meer en we komen hier zeker nog een keer weer.

Onderwerp:Perfecte dienstverlening
Geplaatst door:Jacobs Jannie
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Efficiënte & vriendelijke dienstverlening

Onderwerp:De moeite waard
Geplaatst door:Marian van de Klooster
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Goede, vriendelijke service. Goede prijs, Genoeg uitzoek. De moeite waard om 2 1/2 uur te rijden. Top!

Onderwerp:de moeite waard
Geplaatst door:Laura Galjart
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Een eind rijden vanuit Rotterdam maar helemaal de moeite waard!

Onderwerp:Eerlijk advies
Geplaatst door:Anneke Pulles
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Super gezellig gesprek gehad en mooie kasteelvloer gekocht. Eerlijk advies!

Onderwerp:Snelle service
Geplaatst door:Reni Neekkoert
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Snelle service, goede prijs en heerlijke hamburgers.

Onderwerp:Gezellig
Geplaatst door:Benno Harms
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Bebo gezelligste van Vriezenveen.

Onderwerp:Goed
Geplaatst door:Eisinga
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Veel keus en goede service voor een goede prijs.

Onderwerp:prettig
Geplaatst door:Weerman
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Overal rond gekeken en bij Bebo geslaagd! Prettige bediening. Vriendelijke medewerkers. gunstige prijzen!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Voortman
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Goede service. vriendelijk en betaalbaar!!

Onderwerp:Lange rit niet voor niks
Geplaatst door:Sandra Lepelblad
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:We hebben 2 uur gereden en niet voor niks! Super aanbiedingen, maar zelfs de niet aanbiedingen zijn mooie prijzen! Mijn zus heeft een vloer gekocht en ik kom zeker terug.

Onderwerp:Leuk
Geplaatst door:Thierry
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Lekkere hamburgers! Klantvriendelijk! & Mooie vloeren

Onderwerp:leuk
Geplaatst door:W. de Zwart
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Zelfs zonder een fiets doet BeboParket je iets!

Onderwerp:goed advies
Geplaatst door:A. Stoker
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Goed advies

Onderwerp:Goede service
Geplaatst door:Lisa Elders
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Snel geholpen, goedkoop en vriendelijk!!

Onderwerp:Gastvrij en Relax
Geplaatst door:Tahapary – Lydia Mulder
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Mijn dochter is zeer tevreden over de vloer op de Holterweg. Dit was van vinyl, maar nu ben ik met mijn zus vanuit Amsterdam mee voor parket. Erg gastvrij en relax, echt geweldig hier.

Onderwerp:Super
Geplaatst door:V Doorn
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Super geholpen + kwaliteit

Onderwerp:Top
Geplaatst door:Angelique Olijslager
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Voor de 2e keer geweest in 3 dagen tijd. Top personeel, leuke prijzen. Met een goed gevoel weggegaan. Top!

Onderwerp:Kort maar krachtig
Geplaatst door:th. Coenders
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Kort maar krachtig, okay.

Onderwerp:Het rijden is de moeite waard
Geplaatst door:fam. Fokker
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:We hebben nu een top eikenvloer. Gaan verhuizen en willen weer zo’n mooie vloer. Het is even rijden, maar is het waard.

Onderwerp:aantrekkelijke prijzen
Geplaatst door:Petra Verstuw
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Wow! We hebben er eind voor gereden, maar het was de moeite waard. Wat een aantrekkelijke prijzen. Goed geholpen met een heel duidelijk verhaal waarmee we thuis een afweging kunnen maken.

Onderwerp:Leven lang pret
Geplaatst door:Marc Drenth
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Een leven lang pret, met een mooie houten vloer van Beboparket. Waar moet je dan eigenlijk heen? Nou het is de gezelligste winkel van Vriezenveen.

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:Haaje Postma
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Super vriendelijk en snel geholpen. Super vloertje voor weinig geld. Dik voor me kaar!

Onderwerp:Goede formule
Geplaatst door:P. Karsten
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Goede formule, ondanks de drukte. Vriendelijk personeel die je duidelijk antwoorden geeft op je vragen. Een lekker broodje erbij!

Onderwerp:Mooi prijsje
Geplaatst door:Nanda van Veen
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Voor een mooi prijsje heb ik een Top vloer gekocht bij Bebo. Ben er heeeel erg blij mee.

Onderwerp:beste winkel
Geplaatst door:Katleen en Kimberley
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Bebo is de beste winkel! Omdat jullie kwaliteit leveren voor een lage prijs. daarnaast bieden jullie een service waardoor wij snel zijn geholpen. Bedankt bedankt!! https://www.laminaat.com/

Onderwerp:Levert snel
Geplaatst door:Leon Bass
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Levert snel. erg vriendelijk en behulpzaam.

Onderwerp:Eindje weg
Geplaatst door:O. Kleefmans
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Goede service en daarvoor komen we helemaal uit Amersfoort.

Onderwerp:Super geholpen
Geplaatst door:Ellen de Visser
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Super geholpen door het personeel!

Onderwerp:Super blij
Geplaatst door:Pol
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Top! Super blij met mijn vloer!

Onderwerp:zeer vriendelijk
Geplaatst door:Martijn Brinks
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Zeer vriendelijk personeel. Je word snel en goed geholpen. Altijd de goedkoopste! Wij komen zeker terug!

Onderwerp:Prima winkel
Geplaatst door:William Lodewijks
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Prima winkel, aardige mensen waarmee te praten valt + goede service.

Onderwerp:Speciaal vanuit Amsterdam gekomen
Geplaatst door:Sanne van Roon
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:We zijn speciaal uit Amsterdam gekomen voor Beboparket. We werden heel vriendelijk ontvangen en geholpen, en zijn weggegaan met een heel mooi lamelparket. Bebo bedankt!

Onderwerp:fijne zaak
Geplaatst door:Marjan Knaap
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Een fijne zaak met een brede keuze en prijs/kwaliteit opties. prettig, behulpzaam en klantgericht personeel. Snelle levering. Al met al uiterst tevreden, en u mag mij onder uw vaste klanten rekenen.

Onderwerp:super winkel
Geplaatst door:J. Hager
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Super winkel!

Onderwerp:Veel keuze
Geplaatst door:Ligtenberg
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Wat een keus en wat een prijzen een echte aanrader.

Onderwerp:Goede bediening
Geplaatst door:Emmermann
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Zeer goede bediening en uitleg van jullie materialen .

Onderwerp:ruime keuze
Geplaatst door:Wilma Okkersen
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Prima parket. Ruime Keuze. Goede service en goed advies.

Onderwerp:Geweldig
Geplaatst door:J. Nieuwenhuis
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Geweldige vloer, mooie prijs

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:M.S. Duijzer
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Goede service, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen!

Onderwerp:Prima deal
Geplaatst door:Van der Sluijs
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Prima deal gedaan vandaag. We maken reclame voor jullie.

Onderwerp:Zeer tevreden
Geplaatst door:Versteegh
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Nog nooit zo snel 2 mooie vloeren gekocht. Zeer tevreden. en goedkoop

Onderwerp:prachtige vloeren
Geplaatst door:J.T. Schenk
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Prachtige vloeren. Vlotte bediening. Keurig en op tijd geleverd!

Onderwerp:Heel erg blij
Geplaatst door:Bo ten Zande
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Ik ben heel erg blij om deze vloer. Heb hem vandaag met papa uitgezocht. Bedankt!

Onderwerp:goedkoop
Geplaatst door:Kevin Hulscher
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Een heerlijke winkel. Lekker goedkoop. Goede service en vriendelijke mensen. Je voelt je gelijk thuis!

Onderwerp:Geweldig
Geplaatst door:Ellis Linde
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Geweldige mensen, geweldig product en komen graag weer!

Onderwerp:Leuke winkel
Geplaatst door:Valentina Fernández Flores
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Leuke winkel! Het was hier lekker warm en we zijn goed geholpen. Bovendien was degene die ons hielp (niek) erg leuk 🙂

Onderwerp:Top!
Geplaatst door:Pricilla Eijkelenkamp
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Top!

Onderwerp:dubbel pret
Geplaatst door:Ben Oude Vrielink
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Dubbel pret bij BeboParket. Een parket en een fiets lijkt mij wel iets, dan fiets ik straks met veel plezier op mijn eigen fiets van huis naar BeboParket hier.

Onderwerp:Leukste winkel
Geplaatst door:Marja de Rooy – Andriesen
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Leukste personeel, we voelden ons echt thuis. Gevoel voor humor, leuke mensen! Bedankt voor het advies.

Onderwerp:Goede service
Geplaatst door:Lagendijk
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Goede service! Geen fratsen!

Onderwerp:moeite waard
Geplaatst door:Geriette de Vries
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Het was een hele wereldreis, maar het was zeker de moeite waard! BeboParket bedankt!

Onderwerp:Geweldige zaak
Geplaatst door:Steunebrink
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Wat een geweldige zaak! Ik hou ervan!

Onderwerp:Papa en mama zijn geslaagd
Geplaatst door:Sophie Anouk Willemse
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Het duurde 2 uur rijden vanuit Gorinchem, maar het is papa en mama gelukt.

Onderwerp:snel en goed geholpen
Geplaatst door:Blokswijk
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Heel blij, snel en goed geholpen. Mooie partij voor een hele mooie prijs!

Onderwerp:spontaan
Geplaatst door:M. Hofhuis
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Spontane medewerking met goeie kennis van zaken!!

Onderwerp:Wat een feest!
Geplaatst door:Willemse
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Fantastisch! Nog nooit zo snel zo’n mooie vloer gekocht! Heerlijke broodjes en super aardige mensen! Wat een feest!

Onderwerp:goed geholpen
Geplaatst door:Marije Tanis
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Heel goed geholpen. Sympathiek personeel & goed advies. Bedankt

Onderwerp:Snel geholpen
Geplaatst door:J. Hagen
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Snel geholpen en goed! Aardige mensen, goede aktie!

Onderwerp:fantastisch
Geplaatst door:D.J. Klein
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:een vloer van Bebo, heb je voor het leven!!

Onderwerp:Tevreden
Geplaatst door:T. Voorn
Geplaatst op:2014-05-09
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het laminaat. En natuurlijk de goedkope prijzen.

Onderwerp:vertrouwd
Geplaatst door:H. Kleynjon
Geplaatst op:2014-05-06
Waardering:
Omschrijving:Bent u op zoek naar een prima hout ga dan naar beboparket het is vertrouwd. Ze zijn deskundig en spontaan. Voor hout naar Bebo dus voortaan.

Onderwerp:snelle hulp
Geplaatst door:A.G. Jurrien
Geplaatst op:2014-05-06
Waardering:
Omschrijving:Prijs is goed. Snelle hulp en service.

Onderwerp:datums in de toekomst
Geplaatst door:OB
Geplaatst op:2014-04-27
Waardering:
Omschrijving:Vreemd dat alle beoordelingen goed zijn en dat er zelfs opmerkingen zijn die in de toekomst zijn geplaatst.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Cuzull
Geplaatst op:2014-04-06
Waardering:
Omschrijving:Er wordt met een glimlach ouderwetse service verleend. En de prijzen waren ook zeer gunstig.

Onderwerp:laminaat voor www.oosinternationaal.com
Geplaatst door:tevreden klant
Geplaatst op:2014-03-31
Waardering:
Omschrijving:wij van www.oosinternationaal.com hebben een laminaatvloer gekocht bij Beboparket omdat we voor kwaliteit gaan tegen een betaalbare prijs

Onderwerp:laminaat voor www.oosinternationaal.com
Geplaatst door:tevreden klant
Geplaatst op:2014-03-31
Waardering:
Omschrijving:wij van www.oosinternationaal.com hebben een laminaatvloer gekocht bij Beboparket omdat we voor kwaliteit gaan tegen een betaalbare prijs

Onderwerp:vriendelijk personeel
Geplaatst door:Fam. Klein Gunnewiek
Geplaatst op:2014-03-20
Waardering:
Omschrijving:Je word hier goed geholpen door vriendelijk personeel. En de ze hebben inderdaad de scherpste prijzen.

Onderwerp:overzichtelijk
Geplaatst door:Wim Gortz
Geplaatst op:2014-03-07
Waardering:
Omschrijving:Alles is goed overzichtelijk en de prijzen zijn top!

Onderwerp:Klantvriendelijkheid
Geplaatst door:fam. Israel uit Gouda
Geplaatst op:2014-02-08
Waardering:
Omschrijving:Voor de vloerbedekking in onze nieuwe woning hebben we deze keer een eind gereisd, maar het was zeker de moeite waard: scherpe prijzen, een goede en vriendelijke service. Toen achteraf bleek dat de verkoper een post legkosten was vergeten, heeft Bebo daar niet moeilijk over gedaan, maar deze voor eigen rekening genomen. Dat is klantvriendelijkheid!

Onderwerp:breed assortiment
Geplaatst door:S.P. dragtenstein
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Ze hebben een breed assortiment aan lamel parket voor heel weinig geld.

Onderwerp:adviserend
Geplaatst door:Fam. Roesster
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Het personeel is klantvriendelijk, adviserend en eerlijk.

Onderwerp:uitmuntende service
Geplaatst door:Marry de Heer Osham
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en leukste winkel van Vriezenveen, omdat: Zij ons in vele maal toe in korte tijd een uitmuntende service hebben verleend en terwijl de fout bij ons lag

Onderwerp:snel en goed geholpen
Geplaatst door:Dolores Haarle
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Je word snel geholpen, makkelijk te vinden, koffie staat klaar. Met andere woorden perfect!

Onderwerp:tevrederen
Geplaatst door:Fam. Hakkers
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ze helpen je goed. Uitleg is prima. Tevreden.

Onderwerp:fantastisch
Geplaatst door:V. Veen
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Wij fantastisch zijn geholpen hier!! Wij zouden graag hier aan herinnerd willen worden door op een prachtige fiets te fietsen. Bedankt voor de mooie vloer!!

Onderwerp:pakket gekocht
Geplaatst door:H.W. Bekkers
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Goede verkoper, goed advies en gezellige winkel.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Miranda Hollander
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ik binnen 5 minuutjes ben geholpen. Binnen 5 minuutjes een kopje thee kreeg. en na 5 minuutjes met mijn laminaat de deur uit ging.

Onderwerp:vriendelijk en veel productkennis
Geplaatst door:Dielissen
Geplaatst op:2014-02-07
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ze erg vriendelijk zijn, productkennis is goed, veel keus, goede prijs/kwaliteit verhouding en lekkere koffie.

Onderwerp:professionaliteit
Geplaatst door:C.W. Ten Ham
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Wij hier waren met 2 kinderen van 5 en 7 jaar en heerlijk aan de grote tafel konden spelen, limonade en snoep kregen en zeiden: Wat is het hier gezellig mam! Ondertussen konden wij rustig een mooie vloer uitzoeken en kregen we na afloop koffie en cake. Met andere woorden: Professionaliteit in een gezellige sfeer!

Onderwerp:mooie zaak
Geplaatst door:Ayleen Fieshter
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:We werden snel geholpen. Veel keuze in assortiment en er werd een mooi prijsje gemaakt. Daar word je blij van!

Onderwerp:snelle afwerking
Geplaatst door:H.G. Reekers
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Goede uitleg en tijd voor je nemen. snelle afwerking + helpende hand bij het inladen. Prima

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:ZEC. Bosch
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Het een grote beleving is inclusief hamburgers en snoep voor de kids en natuurlijk goede service & top advies!

Onderwerp:gastvrij
Geplaatst door:Michele de schepper
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de leukste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: – leuke werknemers, nemen echt de tijd voor je – er is wat te drinken en te eten – veel gastvrijer dan Amsterdam

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Fam. Toeter – Meijer
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Wat een service!! Helemaal geweldig en bedankt voor de over heerlijke broodjes hamburger.

Onderwerp:vriendelijk en deskundig
Geplaatst door:Erwin de Lange
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ze zijn vriendelijk en deskundig. Ze komen zelfs leggen in Nieuwegein, en dat is eerlijk gezegd wel heel erg fijn. Top service.

Onderwerp:duidelijk advies
Geplaatst door:J. scholfeus
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:– de koffie klaar staat – de medewerkers vriendelijk zijn – het advies duidelijk is – de service goed is

Onderwerp:warm welkom
Geplaatst door:Fons Verdouw
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Warm welkom. Snelle bediening. Goede prijzen.

Onderwerp:voordelig
Geplaatst door:M. Ligtenberg
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Hetis voordelig in de prijs en als je van ver komt krijg je een gratis hamburger met koffie, gezellig toch! Zeker de moeite waard.

Onderwerp:goedkoop
Geplaatst door:Joey Krote
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:lekker goedkoop, goede service en alles op voorraad.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Fam. Henziels
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Het is bij jullie lekker warm. Het eten is lekker en super gezellig personeel. Toppie!!

Onderwerp:gastvrij
Geplaatst door:Fam. Lindhout
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Gastvrij ontvangst, heerlijk een bak koffie met de kou! en natuurlijk ook nog naar huis met een prachtige vloer!

Onderwerp:vlot
Geplaatst door:H. Stegeman
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ze zijn daar heel vlot in de bediening en het scheelt je duizenden euro’s in je portemonnee.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:J. van der Waarden
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:prijs en kwaliteit verhouding is goed.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Mvr. Hoek
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Beboparket met alle andere winkelier de vloer aan veegt.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Millenage
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Uit betrouwbare bronnen heb ik dit vernomen. Nu mijn eerste ervaring in Vriezenveen kan ik dit ook beamen.

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:Van Gerestijn
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ze heerlijke koffie klaar hebben staan + een speelhoek voor de kids. Verder worden we goed en vriendelijk geholpen.

Onderwerp:veel aanbod
Geplaatst door:Verheul
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We netjes zijn geholpen en veel aanbod is!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Van Hoes
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: een zeer goede service heeft en een goede prijs.

Onderwerp:mooie vloer
Geplaatst door:Laura Pors
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Je met de lekkerste geur van hamburgers word ontvangen en met een mooie vloer de deur uit gaat. Hiervoor komen wij speciaal uit Arnhem!! Je blijft zelfs hangen ook al heb je keuze al gemaakt. Goede service!

Onderwerp:beste
Geplaatst door:Ten Arve
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ze gewoon de beste zijn!

Onderwerp:goed geholpen
Geplaatst door:Dinther
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Super goed geholpen, lekkere koffie + cake

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Derk Jan Runherd
Geplaatst op:2014-02-06
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We super zijn geholpen.

Onderwerp:gratis houten vloeren
Geplaatst door:kees
Geplaatst op:2014-02-04
Waardering:
Omschrijving:we hebben voor onze keet een gratis houten vloeren gekregen van Beboparket en bedankt en kom een keer een pilsje drinken

Onderwerp:goede keuze
Geplaatst door:G. Grotela
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Goede keuze van laminaat en goed kwaliteit!

Onderwerp:bebo parket
Geplaatst door:Thomas de Gier
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:We zijn heel netjes geholpen en ik ben blij met me nieuwe vloer.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:A.F. Gale
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Toen mijn dochter haar 1e huisje heeft gekocht. Zijn we hier werken kijken voor parket. Ze was er helemaal weg van en heeft een mooie eiken vloer gekocht. Ze werd erg leuk en professioneel geholpen, erg leuk!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:M. Michel
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik ben goed geholpen. Snelle bediening. Iedereen is hier vriendelijk. Vele keus. Kom zeker weer langs. Zal anderen ook zeker verwijzen naar hier.

Onderwerp:lamel vloer
Geplaatst door:W. Huurdemar
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Via mail offerte opgevraagd, deze direct ontvangen. De volgende dag keurig door u bedrijf telefonisch opgevolgd. Top service zo als het hoort!

Onderwerp:Vloer in een verbouwd huis
Geplaatst door:Adema
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Het kan niet beter. Zeer tevreden. Hadden het al veel eerder moeten kopen.

Onderwerp:beste winkel
Geplaatst door:Else de Zaaijer
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Zeer vriendelijk en goed geholpen. Voordelig en nog koffie en een heerlijk broodje toe. Kan niet beter, bedankt!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:A.J. Den Hartogh
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Hele goede service!! Ruime Keuze!! In heel veel prijzen voor iedereen.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Irma Meerens
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Zeer gastvrij! Website is onprettig weinig info of slecht te vinden. Niet duur natuurlijk, heel fijn!

Onderwerp:goede prijs
Geplaatst door:Lisa Naafs
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:De beste prijs – kwaliteit verhouding voor een gemiddelde student.

Onderwerp:beste winkel door uitstekende service
Geplaatst door:D. Blok
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Beboparket is de beste winkel van Vriezenveen: Hier kom ik speciaal voor uit Utrecht rijden! Met uitstekende service en uitleg over de vloeren!!

Onderwerp:vloeren
Geplaatst door:A. de Groot
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Het was voor ons de moeite waard om vanuit Woerden te komen. Bedankt voor de snelle service!

Onderwerp:prima zaak
Geplaatst door:T. ten klij
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Prima zaak. Vriendelijke mensen, hulpvaardig en goede sortering.

Onderwerp:service Bebo
Geplaatst door:Jan Kruit
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Oosterse gastvrijheid bij Bebo, die je bij ons, het westen niet meer zo vaak tegenkomt. Hier rijden we dus graag 2 uur voor om! En voor de prijs natuurlijk!

Onderwerp:goed en goedkoop
Geplaatst door:José Harkink
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:2 jaar geleden de goedkoopste vloer gekocht, helemaal blij!

Onderwerp:Gezelligste winkel in Vriezenveen
Geplaatst door:Dijk
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:in één woord top!

Onderwerp:Aankoop parketvloer
Geplaatst door:Anita Joosten
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:We werden vlot geholpen en kregen een deskundig advies.

Onderwerp:super service
Geplaatst door:Lijsje Bloemert
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Goed advies, mooie prijs, Prachtige vloer!! Dankjewel Zal de rest v/d familie het ook sturen.

Onderwerp:goede sfeer
Geplaatst door:Elise v. Klooster
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Er een goede sfeer hangt. Klant is koning. Je word hier echt verwend met lekkere dingen. En er word hier goed geluisterd naar wat je wil.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:E. Graaff
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Gastvrij is, je word snel en goed geholpen, gratis koffie/thee/broodjes, goede adviezen en vooral erg aantrekkelijke prijzen!

Onderwerp:Beste winkel van Vriezenveen
Geplaatst door:Rosita Haasnoot
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Zeer klantvriendelijk, goede service en scherpe prijzen.

Onderwerp:mooie vloer
Geplaatst door:J. Schat
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Véél keus. Behulpzaam personeel. Scherpe prijzen. Mooie omgeving. Lekkere koffie + cake.

Onderwerp:Bebo
Geplaatst door:L. Bisschop
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Een gezellige toko!

Onderwerp:Beboparket
Geplaatst door:Gert Hulstein
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Er een ongedwongen, spontane en gezellige sfeer hangt in de hal. Waardoor ik graag naar beboparket kom.

Onderwerp:hartelijk
Geplaatst door:Anna Moenis
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: hartelijk ontvangst, klantvriendelijk & goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Onderwerp:laminaat super
Geplaatst door:van Kraay
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Wij kwamen voor laminaat dat uitverkocht (gemaild dat het er nog was). Het is super netjes opgelost en hebben nu voor een mooie prijs een heel mooi laminaat! Helemaal tevreden zijn wij!

Onderwerp:laminaat voor het hele huis
Geplaatst door:Melissa Stegehuis
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Helemaal super!! Ik woon nu op mezelf en bijna geen geld, dus dit is heel mooi te doen voor super kwaliteit!!!

Onderwerp:tevreden
Geplaatst door:Rietveld
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Eerder een houtenvloer hier gekocht, ongeveer 10 jaar geleden. Nog steeds zeer tevreden! Vandaar onze terugkomst.

Onderwerp:goedkoop en veel keuze
Geplaatst door:M. Groener
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Heel goedkoop, Veel keuze, druk maar toch vlot geholpen worden. En helemaal lachen is de hamburgers en alle andere extra versnaperingen!

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:S. Wijnstra
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: de verkopers zijn vriendelijk, lekkere hamburgers en lekker goedkoop.

Onderwerp:top service
Geplaatst door:G.M. Flijders
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: we 200 km hebben gereisd en de beste laminaat hebben gevonden. Wat een top service. We rijden nu met plezier terug.

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:Gaastra
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Bij binnenkomst meteen werd meegedeeld, Kom binnen en de koffie staat klaar. We hebben op de gewenste manier advies gekregen = duidelijk en niet opdringend. Er werd aangeboden direct een prijsberekening te maken. Wat ons reuze meeviel betreffende prijs+kwaliteit.

Onderwerp:vloeren
Geplaatst door:G. Bonestree
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Goed geholpen. Goede service.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:F.T. Klaas
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: ik ben blij met de 4e vloer die ik hier heb gehaald, ik was geweldig geholpen!

Onderwerp:goede prijs/kwaliteit verhouding
Geplaatst door:Gabrielle Kuiper
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van winkel, omdat: – Er een goede prijs/kwaliteit verhouding is – Prettig personeel –> inhoudsdeskundig – Gezellige & gastvrije open sfeer

Onderwerp:goed advies
Geplaatst door:J. Bos
Geplaatst op:2014-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Hij keihard de goedkoopste en de meest snelle afhandeling van heel Nederland is + goed advies

Onderwerp:prijs + super veel keuze
Geplaatst door:petra v/d bend
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Vanwege budget toch een prachtige laminaat vloer door het hele huis.

Onderwerp:Eiken parket massief
Geplaatst door:Stef Bakker
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Uw aanbieding op het internet overtreft mijn verwachtingen en er was meer divteit dan dat ik gedachte had. heel vriendelijk en correct personeel die goed advies hebben gegeven.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:W.J.A Oberte
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekkingen een vriendelijke ontvangst waardoor je je meteen thuis voelt en daardoor vertrouwen in het product krijgt

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:PE Loppe
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat een breed asortiment heeft en een goede voorlichting word gegeven

Onderwerp:goede voorraad
Geplaatst door:A. Porpe
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat de winkel een goede voorraad heeft en de service geweldig goed is.

Onderwerp:goede service en goed personeel
Geplaatst door:WH Zwiep
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket in Vriezenveen de leukste winkel omdat we erg leuk en gezellig zijn geholpen. De service is top, personeel vriendelijk en weten waar ze het over hebben.

Onderwerp:grote keuze
Geplaatst door:G. zwiep
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel in Vriezenveen de leukste winkel omdat grote keuze, vriendelijk en gezellig personeel. Niet opdringerig en een leuk ontvangst.

Onderwerp:goed advies en goede prijs
Geplaatst door:Theo Asbreuk
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat wij heel goed behandeld zijn: goed advies, niet te duur, goede uitleg, nette bediening, vriendelijk en wij hebben een goede ervaring opgedaan.

Onderwerp:gastvrij
Geplaatst door:Abby Benarfa
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat ze zijn gastvrij, klantvriendelijk en nemen de moeite alles uit te leggen naar ons tevredenheid

Onderwerp:gunstige prijzen
Geplaatst door:Joke Ben Arfa – de Reat
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebo in Vriezenveen de leukste winkel omdat de prijs van de producten zeer gunstig zijn. De service uitstekend is en de bediening zeer vriendelijk is.

Onderwerp:goed advies
Geplaatst door:Linda Scherphof
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebo in Vriezenveen de leukste winkel omdat je er leuk wordt geholpen. Goed advies! ze hebben mooie vloeren

Onderwerp:top
Geplaatst door:M.M. Dochman & R. Dochman – Balder
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Er wordt ondanks de enorme drukte echt tijd voor je genomen en eerlijk advies gegeven. Top! Wij hebben een vloer bij jullie gekocht, bedankt alvast voor de goede service.

Onderwerp:onze mening
Geplaatst door:Harmelink
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:Binnen 5 minuten een vloer gekocht bij bebo parket. Dat is wel 24 uur dikke pret!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:M. Verkij
Geplaatst op:2014-01-30
Waardering:
Omschrijving:– goede service – wel een beetje druk op de zaterdag – mooie prijzen Kortom naar lang wikken en wegen een mooie vloer gekocht!

Onderwerp:beboparket winnaar in de parketbranche
Geplaatst door:RTL 7
Geplaatst op:2014-01-29
Waardering:
Omschrijving:28 jan 2014 VRIEZENVEEN – Beboparket uit Vriezenveen is winnaar geworden en tevens meest succesvolle bedrijf uit de parketbranche bij de Succes Awardverkiezing van 2013 bij RTL7.

Onderwerp:vloer in grachtenpand
Geplaatst door:leon Gubbels
Geplaatst op:2014-01-29
Waardering:
Omschrijving:Vandaag mooie houten vloer gelegd in een grachtenpand in Utrecht. De vloer is gelegd in een kelder uit de 14e eeuw die gebruikt gaat worden voor gastenverblijf, mede dankzij de houten vloer heeft deze kelder een extra rustieke uitstraling gekregen

Onderwerp:fantastische service
Geplaatst door:herrema
Geplaatst op:2014-01-06
Waardering:
Omschrijving:Goedemorgen, als er zaken fout gaan zijn mensen er als de kippen bij om hun beklag te doen. Maar als het goed gaat hoor je ze zelden. Mij horen jullie wel. Wat een hebben jullie geleverd. Ik kom op een heel laat moment met het verzoek om laminaat en jullie regel alles in 1 week. Goed service, afspraken die kloppen, mooi materiaal en vakmensen (NICO BEDANKT !!) en dat voor een zeer scherpe prijs Bij een volgende laminaat vloer ga ik jullie zeker vinden. Fijne feestdagen en een voorspoedig 2014. H.T. Herrema van Nijenrodeweg 78 Amsterdam

Onderwerp:Houtenvloer woning
Geplaatst door:
Geplaatst op:2013-12-10
Waardering:
Omschrijving:Het is het reizen echt wel waard. Zeer goed ontvangen wel erg druk maar het wachten waard. Inmiddels ligt er 100m2 vloer van Beboparket op onze beneden verdieping. Bij een andere vloeren bedrijf waren we twee keer zoveel kwijt dan maar geen mooie showroom maar wel kwaliteit! En daar gaat het om. Beboparket ik zou zeggen ga kijken!!!

Onderwerp:Nieuwe vloer
Geplaatst door:Fam. Zenik
Geplaatst op:2013-10-28
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn op zaterdag afgereisd naar Vriezenveen voor een nieuwe houten vloer. Toch in je achterhoofd met het idee, het zullen wel lokkertjes zijn of misschien valt het allemaal wel heel erg tegen. Het prijsverschil is namelijk te groot in vergelijking met andere verkopers. Het tegendeel was echter waar, de vloeren zijn prachtig en de klantvriendelijkheid enorm hoog! Wat een warm bad ……. de klanten werden zelfs verwend met gratis koffie en op de plaat gebakken broodjes hamburger. Waar maak je dat nog mee? Wij zijn daar zeer tevreden weer vertrokken met 50 m2 houten vloer, een mooie kleurwas, beschermwas en lijm voor een zeer voordelige prijs. Het was de lange rit meer dan waard!

Onderwerp:toch geslaagd
Geplaatst door:ML
Geplaatst op:2013-10-28
Waardering:
Omschrijving:Na wat tegenslag bij aankomst (vloer die we wilden was op en medewerker wist niet goed daarmee om te gaan) zijn we toch als tevreden klanten met een volle aanhanger weer naar huis gegaan. Frans bedankt! Jij weet hoe je met klanten om moet gaan.

Onderwerp:vloeren uit vriezenveen
Geplaatst door:moen
Geplaatst op:2013-10-12
Waardering:
Omschrijving:We besloten op een zaterdag naar Vriezenveen te rijden en ontdekten prachtige dorpjes waar we nog niet van gehoord hadden. Bij Bebo werden we geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. We zochten een vloer uit en de prijs stond in geen verhouding met de vloeren die we elders hadden bekeken. De beslissing was dus snel genomen! Deze week halen we de vloer op en die gaat dan weer jarenlang mee. Toch maar weer eens een andere reden bedenken om dit leuke bedrijf weer te bezoeken!

Onderwerp:parket in de keuken
Geplaatst door:tevreden klant
Geplaatst op:2013-10-12
Waardering:
Omschrijving:parket in de keuken” Wij kwamen bij Beboparket voor de aanschaf van een vloer. Nu hebben we echter naast een prachtige eiken vloer ook nog de open keuken en bar van Beboparket en zijn naast de keuken en de vloer ook de plafondbalken gekleurd met producten van Beboparket. Wij zijn zo tevreden over onze ver-nieuwbouw dat wij al een advertentie in de regionale krant hebben geplaatst om onze dank te uiten. Ons huis? Je zou het moeten zien!

Onderwerp:edwin en jose wessels
Geplaatst door:wessels
Geplaatst op:2013-10-12
Waardering:
Omschrijving:We waren bij BeboParket op zoek naar een houten vloer in onze woonkamer en keuken. We zijn door de verkoper erg goed geadviseerd! We hebben een prachtige vloer uitgezocht en deze is professioneel door Bebo gelegd. Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk en we hebben een heerlijke hamburger gehad op de zaterdagmorgen. We waren zo tevreden dat we ook bij BeboVloerbedekking zijn geweest. Daar hebben we zowel al het woonkamermeubilair als de wandverf besteld. Ook hier weer goed en vakkundig geholpen door de verkoopster! Ben je dus op zoek naar een vloer, zoek dan niet verder en ga naar BeboParket in Vriezenveen! We raden dit iedereen aan.

Onderwerp:PVC-vloer
Geplaatst door:Fam. Noordijk, Almelo
Geplaatst op:2013-10-07
Waardering:
Omschrijving:We wilden graag een pvc-vloer laten leggen, en konden bij Bebo een hele mooie restpartij kopen voor een uiterst vriendelijke prijs! Het zijn stroken in eikenkleur, met een prachtige doorleefde uitstraling. De verkoopster was uiterst vriendelijk en de service uitstekend! Inmiddels is de vloer vakkundig gelegd door een bedrijf wat met Bebo samenwerkt. Echt vakwerk! We hebben al verschillende complimenten gekregen. We raden iedereen aan naar Bebo te gaan, zodra we weten dat ze een nieuwe vloer willen laten leggen. Nergens kun je voordeliger een vloer kopen dan bij Bebo! Bebo, bedankt! We hopen lang plezier van onze vloer te hebben.

Onderwerp:Jaloers zijn is ook wat?
Geplaatst door:W.Verboom
Geplaatst op:2013-09-22
Waardering:
Omschrijving:Het is wel jammer dat er inwoners van je eigen gemeente zijn die niet weten wat voor TOP-prestaties er worden geleverd door dit bedrijf”BEBO”. Zij zorgen voor veel werk binnen onze gemeente en dat is in deze tijd heel erg belangrijk. Zeuren over reclame,die trouwens volledig legaal is, is jammer. Stimuleer deze en andere bedrijven die zich inzetten voor werkgelegenheid van onze inwoners.

Onderwerp:tevreden over de vloeren van beboparket
Geplaatst door:Restaurant & Partycentrum De Mof Leusden
Geplaatst op:2013-09-16
Waardering:
Omschrijving:Restaurant & Partycentrum De Mof Arnhemseweg 95 3832 GK Leusden we hebben nu onze derde vloer gekocht bij Beboparket en zijn er uitermate tevreden over goede service goede kwaliteit ook het leggen wordt gedaan door Beboparket, want daar zijn we ook tevreden over en de prijs is zeer concurrerend minimaal 30 euro pm2 goedkoper

Onderwerp:Eiken vloeren
Geplaatst door:van Blokland
Geplaatst op:2013-09-04
Waardering:
Omschrijving:Prachtige eikenhouten vloeren mogen ontvangen van Beboparket. Deze vloeren hebben we zonder eerst te kijken besteld en elke keer is het prachtig mooi eikenhout, tegen scherpe prijzen. Na een aantal jaren liggen deze vloeren nog steeds prachtig, hetgeen een goede en duurzame vervanging is van laminaat. Ook mooi is de eigenschap van massief eikenhout dat het geluiddempend werkt. Zelfs met 16mm zijn vloeren van Beboparket zelfdragend en zwevend te leggen.

Onderwerp:superservice
Geplaatst door:L Bloemert
Geplaatst op:2013-08-23
Waardering:
Omschrijving:Goed advies, mooie prijs, prachtige vloer!! dankjewel.

Onderwerp:prachtige vloer voor hotel in Italie
Geplaatst door:Andrea Brunetti
Geplaatst op:2013-06-25
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben een nieuwe houten vloer gekocht voor een nieuw te bouwen hotel in Italië en zijn na lang zoeken uitgekomen bij Beboparket uit Vriezenveen, u zult zich afvragen “waarom helemaal naar Vriezenveen”? De reden is de prijs en de kwaliteit, we waren bij ons in Italië beduidend duurder uit met deze eiken houten vloer dan bij Beboparket in Vriezenveen, We zullen voor onze andere projecten zeker weer kiezen voor de vloeren van Beboparket. De vloer wordt zelfs geleverd in Italië. Wilt u zien wie we zijn kijk dan op de volgende site http://www.andreabrunetti.it of vol ons op onze facebook pagina FATTORIA PARADISO

Onderwerp:laminaten
Geplaatst door:wichers
Geplaatst op:2013-06-22
Waardering:
Omschrijving:we hebben verschillende laminaten gekocht bij Beboparket en zijn er erg content mee. de laminaten hebben we bij ons in Brussel laten leggen en het is heel mooi geworden

Onderwerp:roescher vloeren amsterdam
Geplaatst door:roescher
Geplaatst op:2013-06-04
Waardering:
Omschrijving:wij ( fam. Roescher ) hebben onze vloeren gekocht bij Beboparket in Vriezenveen. We hebben in de kamer en keuken een mooie eiken lamelparket vloer en zijn erg tevreden. ook over de legservice zijn we tevreden , mooi gelegd vr groet fam Roescher

Onderwerp:tapi vloeren
Geplaatst door:evelien Amsterdam
Geplaatst op:2013-05-29
Waardering:
Omschrijving:We hebben door onze hele woning vloeren laten leggen door beboparket. beneden hebben we eiken tapi vloeren laten leggen en boven eiken lamelparket, We zijn zeer tevreden en kunnen beboparket aan iedereen aanraden

Onderwerp:gezeepte vloeren
Geplaatst door:van der vlies
Geplaatst op:2013-05-29
Waardering:
Omschrijving:We hebben eiken vloeren gekocht in Vriezenveen en door onze eigen timmerman laten leggen in ons appartement in Amsterdam. Volgens de timmerman is het een mooie sterke kwaliteit en hij heeft er een mooie gezeepte vloeren van gemaakt

Onderwerp:Eiken vloer 24cm breed
Geplaatst door:Arno (VW liefhebber;) )
Geplaatst op:2013-04-29
Waardering:
Omschrijving:Vandaag bij bebo mooie eiken vloer gekocht van.24cm breed en 20mm dik. Geholpen door Frans,een leuke spontane verkoper die de tijd nam en met me mee dacht. Kreeg een vloerdeel mee omdat de vloer vrijdag bezorgt word en ik het zo al aan mijn vrouw kon laten zien. Leuke gesprekken gehad en dat was de 3uur in de auto zitten meer dan waard. Op de markt is je gulden een daalder waard maar bij BEBO is dat zeker ook het geval. Dus mensen het is zeker een aanrader om te gaan kijken als je een mooie betaalbare vloer zoekt. Groeten, Arno

Onderwerp:Gastvrijheid bij kopen van houten vloer
Geplaatst door:Jansen uit Brabant
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:De Brabantse gastvrijheid komt echt niet alleen uit Brabant! Klasse Bebo! Bedankt voor de mooie laminaat vloer

Onderwerp:Mooie vloeren
Geplaatst door:Balfoort uit Assendelft
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Beboparket is de beste winkel van Nederland! Je kan er mooie vloeren voor een lage prijs halen!

Onderwerp:Houten vloer kopen
Geplaatst door:Campen uit Hummelo
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Jullie hebben een hele toffe verkoper en jullie leveren goede service!

Onderwerp:Waarom wij een vloer hebben gekocht bij Bebo Parket
Geplaatst door:Santen uit Diever
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Omdat: Je op een hele vriendelijke en ongedwongen manier wordt geholpen, Je gezellig en rustig kan rondlopen onder het genot van koffie, thee, cake en zelfs een broodje hamburger, Vriendelijk personeel en geen wachttijd! Echt een aanrader!!

Onderwerp:Binnen 2 minuten een vloer gekozen
Geplaatst door:Steefhuis uit Delft
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Binnen 2 minuten een mooie vloer gevonden! Ben door klantvriendelijk personeel geholpen.

Onderwerp:Vloer van Bebo Parket
Geplaatst door:Burger uit Petten
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Het ziet er gezellig uit bij Bebo Parket en daarom hebben wij onze vloer daar besteld!

Onderwerp:Wat is Bebo parket
Geplaatst door:Lang uit Meppel
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Bebo parket is goedkoop, de beste kwaliteit, prima advies, behulpzaam en super goed!

Onderwerp:Klantvriendelijk tijdens kopen van onze houten vloer en laminaat vloer
Geplaatst door:Kent uit Amsterdam
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Klantvriendelijk ontvangen en begeleid. Goed overzicht. Genoeg keuze. Goedkopere prijs dan elders. Afhandeling en info is top. Verder in een woord topbedrijf!

Onderwerp:Vakkundig personeel
Geplaatst door:De Voer uit Almelo
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Tijdens het kopen van onze houten vloer zijn wij snel, goed en vakkundig geholpen door vriendelijk personeel.

Onderwerp:Goedkope vloer
Geplaatst door:Krode uit Vroomshoop
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Lekker goedkoop, goede service en alles op voorraad!

Onderwerp:Gezellig ontvangst
Geplaatst door:in ‘t veld uit Beyerland
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Gezellige ontvangst, goede adviezen, goede service, goede vloeren, een dikke 10!

Onderwerp:Super Vloeren Service!
Geplaatst door:Roes uit Soesterberg
Geplaatst op:2013-04-03
Waardering:
Omschrijving:Super service! Klantvriendelijkheid en snelheid van hulp was top! Gezellig door de zitjes en de heater.

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:gekocht bij bebo zelf gelegd
Geplaatst op:2013-03-27
Waardering:
Omschrijving:We hebben voor de kerst een eiken vloer (ongeolied) gekocht van bebo, zelf meegenomen, daar was het al geweldig we kregen binnen ons budget de plinten de olie en onderhouds set mee. Toen we thuis kwamen waren ze de klemveren vergeten er bij te doen maar na een telefoontje lagen ze de volgende dag in de bus. Na twee weken de vloer gelegd en zelf gewaxed en lag er mooi bij alleen na het olieen was de kleur een beetje gelig maar ja ik dacht dat hoort erbij. Maar na een week of zes begonnen er lelijke slijtplekken te onstaan. En dat kan volgens mij niet na zo een korte tijd. Gebeld met bebo en er kwam iemand kijken. En die vertelde ons dat dat in garantie over moest. Twee weken later kwam er iemand van Bebo om te polijsten en opnieuw waxen en de volgende dag waren we zo gelukkig de kleur was goed en het zag er zo mooi uit. En hij liet zelfs nog nieuwe onderhoudsolie achter om te behandelen. Je zou denken omdat zij zo stunten met prijzen dat de garantie waardeloos zou zijn. Maar het tegendeel is bewezen. Henk en Ineke jullie zijn kanjers en je ziet ons snel terug voor boven (ff sparen hahaha) Prijs -kwaliteit service en service achteraf vriendelijke behandeling no nonsens we waren te laat voor de beroemde lekkere broodjes (grapje) groetjes marion uit utrecht

Onderwerp:Laminaatvloer
Geplaatst door:Ilja
Geplaatst op:2013-03-13
Waardering:
Omschrijving:Vandaag naar Bebo geweest, en ik ben er super prettig behandeld. Ze hebben kennis van zaken, weten precies welke producen ze in huis hebben en geven gericht advies. Voor lage prijzen kun je hier terrecht en heb je een zeer degelijke vloer. Een aanrader! Mocht ik ooit een nieuwe vloer nodig hebben ga ik zeker naar Bebo!

Onderwerp:ptmd verf
Geplaatst door:cinderella zomer
Geplaatst op:2013-03-12
Waardering:
Omschrijving:net mooie ptmd verf gekocht om mijn oude meubels op te knappen . goede service en ook nog een lekkere appeltaart mee gekregen..

Onderwerp:mooie goedkope houten vloeren
Geplaatst door:Herman de Wilde Amsterdam
Geplaatst op:2013-03-09
Waardering:
Omschrijving:mooie vloerenzaak , heel druk , en veel keus. De prijzen zijn betaalbaar en zeker een reisje waard, we hebben 975 euro uitgespaard op een meisterlaminaat en een eiken houten vloer

Onderwerp:Gastvrij tijdens houten vloer uitzoeken
Geplaatst door:Graaf uit Nijmegen
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Gastvrij, je wordt snel en goed geholpen. Gratis koffie, cake en broodjes. Goede adviezen maar vooral erg aantrekkelijke prijzen!

Onderwerp:Prachtige houten vloer
Geplaatst door:Lindhout uit Rijssen
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Gastvrij ontvangst, heerlijk een bak koffie met de kou! En natuurlijk ook nog naar huis met een prachtige vloer!

Onderwerp:Laminaat kopen bij Bebo Parket
Geplaatst door:Jansen uit Almere
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Er is zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De koffie staat klaar!

Onderwerp:Goede sfeer
Geplaatst door:Klooster uit Ermelo
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Er hangt een goede sfeer. De klant is koning. Je wordt hier echt verwend met lekkere dingen. Er wordt heel goed geluisterd naar wat je wilt.

Onderwerp:Laminaat vloer
Geplaatst door:Mol uit Nijeveen
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Ik heb hier mooi laminaat gekocht bij een aardige meneer waarmee ik samen heb gezocht naar mijn vloer.

Onderwerp:Vloeren Service is top!
Geplaatst door:Daalderop uit IJsselstijn
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Service is uitstekend, goede afspraken, kwaliteit en gezellig!

Onderwerp:Goede prijs
Geplaatst door:Jurrien uit Nijverdal
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Prijs is goed. Snelle hulp en service

Onderwerp:Bedankt beboparket voor onze vloer
Geplaatst door:Franse uit Welberg
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:We zijn op een leuke en gastvrije manier geholpen. Alsof we in ons eigen Brabant waren. Bedankt voor de mooie vloer!

Onderwerp:Prijs kwaliteit van de vloer
Geplaatst door:van der Waarden
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Prijs kwaliteit is super!

Onderwerp:Goedkope vloeren
Geplaatst door:Stegeman uit Staphorst
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Ze zijn daar heel vlot in de bediening en het scheelt je duizenden euro’s in je portomonnee

Onderwerp:Laminaat vloer
Geplaatst door:Familie Vree uit Alblasserdam
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:De keuze is reuze! Aardige en gezellige personeelsleden! De service is ook echt geweldig!

Onderwerp:Beboparket
Geplaatst door:Joris L
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Heide is de knapste en liefste sales woman die bestaat! x Joris L. PS je puntjes vond ik sterk (. –> dit is een puntje)

Onderwerp:Goed geholpen uitkiezen parket
Geplaatst door:Klein Gunnewiek uit Eibergen
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Je wordt hier goed geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel.

Onderwerp:Gezellige winkel
Geplaatst door:El-Hage uit Oosterwolde
Geplaatst op:2013-02-27
Waardering:
Omschrijving:Gemoedelijk, royaal en kwalitatief levert Bebo haar vloer producten.

Onderwerp:Goede service
Geplaatst door:Henk Wijngaarden
Geplaatst op:2013-02-23
Waardering:
Omschrijving:We zijn voortreffelijk geholpen door een mooie blonde dame vandaag die veel verstand had van vloeren en ondervloeren. Geweldige service!

Onderwerp:Perfecte afhandeling na vervelende fouten
Geplaatst door:Egbert Jansen
Geplaatst op:2013-02-23
Waardering:
Omschrijving:Nadat wij een restpartij lamelparket hadden gekocht (lamelparket 3 mm toplaag, 12 mm dik) bleek bij het ophalen (zelf afhalen) dat de verkeerde partij in de kleurolie was gezet. Onze restpartij was nog niet gekleurd en konden we dus niet meenemen. Omdat wij nogal ver moesten rijden was dit vervelend voor ons. Gelukkig werd al heel snel aangeboden dat ze de vloer kosteloos zouden bezorgen. Nog geen week later werd de vloer netjes bij ons thuisbezorgd. Al snel bleken wij niet 1 restpartij, maar 2 restpartijen door elkaar te hebben gekregen met 2 verschillende diktes. Na contact met Bebo hebben ze aangegeven dit vervelende probleem goed op te willen lossen. We hebben als alternatief één van hun beste en mooiste lamelparket vloeren aangeboden gekregen (4 mm toplaag. 2 cm dik) zonder bij te hoeven betalen. De vloer is inmiddels geleverd en ziet er perfect uit! Bebo: bedankt voor deze nette afhandeling. Dat noemen we service!

Onderwerp:LAMINAAT
Geplaatst door:evelien
Geplaatst op:2013-02-16
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie laminaatvloer gekocht voor 2.98 per m2 onvoorstelbaar

Onderwerp:tervreden
Geplaatst door:Ruben ter Horst
Geplaatst op:2013-02-07
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en leukste winkel van Vriezenveen, omdat: Ik heb 100 km gereden voor een vloertje en dat was niet voor niks!! Ben meteen geholpen door Frans en Frans heeft voor mij een super gemaakt omdat hij wist dat ik van zo ver ben gekomen. Al met al loopt er hier een tevreden klant de deur uit en kom zeker nog een keer weer terug.

Onderwerp:lamelenparket
Geplaatst door:jan vd wielen
Geplaatst op:2013-02-04
Waardering:
Omschrijving:We hebben een hele mooie planken vloer gekregen van 45m2,en dat voor een koopje van 1500 euro. De behandeling en de service was geweldig en de wat te veel; was,kon zo om geruild worden. In een woord geweldig.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:E. Tijhuis
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat zeer klantvriendelijk ruime keuze en prijstechniek zeer interessant en de koffie staat altijd klaar plus een broodje. Je wordt er heel fijn geholpen, dus een hele fijne fijne zaak/winkel om naar toe te gaan

Onderwerp:mooi laminaar –> naar Bebo!!
Geplaatst door:W. Jansen
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Heel goed en kundig geholpen door een zeer vriendelijke dame! Nogmaals dank!!

Onderwerp:gastvrij en hulpvaardig
Geplaatst door:Gerrit ten Dam
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat de klant hier absoluut koning is! Gastvrij, hulpvaardig en dit gekoppeld aan een gedegen vakkennis maakt voor mij bebovloerbedekking Vriezenveen tot de leukste winkel van Vriezenveen

Onderwerp:gastvrij
Geplaatst door:Anita ten Dam
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat je er heel gastvrij wordt ontvangen. Al is het druk en wordt alle tijd en aandacht aan je besteed. Koffie – thee – broodjes… en natuurlijk heel goed en kundig advies! gezellig!!

Onderwerp:persoonlijke aandacht
Geplaatst door:E. Bullema
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat het er verzorgt uitziet, zeer vriendelijk en gastvrije ontvangst. Persoonlijke aandacht en meedenkend met klant. Telefonisch vriendelijke benadering.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:R. Peddemos
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat je er prima geholpen wordt en de service top is. De prijzen laag en de keuze hoog.

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:fam. Visser
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat er vriendelijk mensen werken en je goed geholpen wordt. Leuke service.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Milou Groot Bruinderink
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebo in Vriezenveen de leukste winkel omdat een goede vriendelijk service is!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:G. Klein
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat de bediening goed is. gezellig niks geen poespas.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Marjon Ruiterkamp
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat jullie verkopen veel mooie vloeren onder het genot van koffie lekker ouwehoeren! Nu maar hopen op de verzilverde waardebon.

Onderwerp:prettig
Geplaatst door:Jannie Scherphof
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat wij er prettig zijn geholpen door Niek en de grote keuze in vloeren.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:Ria Tijhuis
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat er leuke mensen die je helpen je krijgt koffie. En je hebt nog niets gekocht. Erg klantvriendelijk. Leuke prijzen, ze helpen je erg goed.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:C. Veersma
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat leuke uitstraling, goede service, kennis van zaken, leuke locatie, klantvriendelijk.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:B. Kuiper
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat ze klantvriendelijk zijn, goed advies, erg behulpzaam. Ontzettend vriendelijk.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Oude Wolbers
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat: – goed advies – goede uitleg – prima service

Onderwerp:mening
Geplaatst door:B. de Boer
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat prima advies. Eerlijke uitleg. Goede service. Top.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Kamphuis
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat: Je hier de leukste stage lopers hebt, die het trouwens niet altijd goed hebben, maar meestal wel. Goede service, goede prijzen!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Zumgrotenhof
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat de service super is.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:H. Cok
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat fantastische service & advies.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Jose van der Meer
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerdekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat de ontvangst & service prima is. Goed advies.

Onderwerp:heerlijke sfeer
Geplaatst door:Saski Kakes
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat er een heerlijke sfeer hangt van humor en vriendelijkheid.

Onderwerp:goede prijs
Geplaatst door:Dick van Reenem
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat leuke ontvangst, goede bediening, prima prijs en goede service.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:W.V. Reenen
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat er geweldig personeel loopt en leuke prijzen.

Onderwerp:netjes en klantvriendelijk
Geplaatst door:A. Treep
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat: Ze netjes en klantvriendelijk zijn. De klant is koning. Goede verzorging en zeker niet opdringerig.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:H. Treep
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking de leukste winkel, omdat: Ze veel verschillende producten verkopen. dus erg veel keuze hebben bv. laminaat, pvs vloeren, gordijnen, vloerbedekking. Daarnaast zijn ze erg klantvriendelijk en word je met respect behandeld en geholpen.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Mieke
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat: er geweldige mensen werken. Heel erg hartelijke service.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Geert en Andrea Mille
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat: wij vlot en heerlijk nuchter zijn geholpen. Géén poespas maar eerlijk en concreet door Niek.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:S. Puttenstein
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat wij fijn zijn geholpen, goed adviezen gekregen hebben en voldoende tijd voor ons hebben.

Onderwerp:veel keuze
Geplaatst door:Paula Huttenhuis
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat er veel keuze is en je wordt snel geholpen.

Onderwerp:goed advies
Geplaatst door:Theo Straatman
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat de mensen goed advies geven. De prijs is goed en de winkel is mooi!

Onderwerp:veel keuze
Geplaatst door:F. Straatman
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat er veel keuze is.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:Clotilde Straatman
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat de mensen leuk zijn. Het aanbod is goed en vloeren zijn top.

Onderwerp:veel keuze en vriendelijk
Geplaatst door:Marloes Straatman
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat het geen standaard winkel is. Goed advies, leuke keuze, vriendelijke mensen en prima prijzen.

Onderwerp:vriendelijk en behulpzaam
Geplaatst door:Jochem Villiger
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat ze vriendelijk en behulpzaam personeel hebben. De vloeren zijn betaalbaar.

Onderwerp:geweldige service
Geplaatst door:Maaike Villiger – Straatman
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat de service er geweldig is!! Vriendelijke mensen, top vloeren, goed advies en dat is super belangrijk.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Ribberink
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat je er direct thuis voelt!

Onderwerp:vriendelijk
Geplaatst door:Janet Wigger
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat wij zeer goed zijn geholpen. Ze zijn vriendelijk.

Onderwerp:prima service
Geplaatst door:John Wigger
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat ze een goede prima service verlenen. Ook het leggen van de vloerbedekking was prima.

Onderwerp:mooie zaak
Geplaatst door:Alide Niehoff
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de leukste winkel, omdat het personeel heel vriendelijk is en het een geweldig mooie zaak is. Het is mooi ingericht is met meubelen en andere bloemen.

Onderwerp:vriendelijk behulpzaam personeel
Geplaatst door:Frank Punt
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat je er gemakkelijk kunt komen. Goede parkeergelegenheid.

Onderwerp:overzichtelijk
Geplaatst door:H. Klomp
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat het overzichtelijk is en de mensen gemoedelijk overkomt bij de klanten. Je krijgt altijd koffie met iets lekkers.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Janny Klomp
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking de leukste winkel omdat, omdat ze erg leuke woonartikel hebben. Goedkope vloerbedekking en laminaat. Ontzettend gezellig personeel die je adviseren bij je aankoop. Je wordt hartelijk ontvangen. een plezierige winkel.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Lious Vehof
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat er leuke en vlotte bediening is.

Onderwerp:nette winkel
Geplaatst door:M.R. Kuiper
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebovloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel, omdat de service er zo vriendelijk is. Aardige mensen en een mooie nette winkel.

Onderwerp:gastvrij
Geplaatst door:Jenny Lesschen
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: de koffie met cake al klaar staat, iedereen gastvrij is en de prijzen top zijn.

Onderwerp:gezelligheid
Geplaatst door:S.M. Diepenburg
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:– No nonsens mentaliteit – Lekker vlot geholpen ondanks de drukte

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:B. Muller
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Goede service, goed advies, goede betalingsregeling en lekkere koffie en cake.

Onderwerp:vriendelijk en goed
Geplaatst door:Jannie Bakker
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel, Omdat: we vriendelijk en goed zijn behandeld.

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:Margaretha Sawaryn-Jager
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Uitstekend uitleggen. We voelden ons op gemak, konden elke keer vragen om advies en voelde ons op gemak zonder het gevoel te hebben dat we moesten opschieten.

Onderwerp:veel keus en vriendelijk
Geplaatst door:Amber Dupon
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Heleboel keus, vriendelijk geholpen en daarbij ook eerlijk over kwaliteit. Tevreden met een pakket naar huis.

Onderwerp:tevreden
Geplaatst door:Stephanie Geedsema
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:goed geholpen, vriendelijk en flexibel!

Onderwerp:parket
Geplaatst door:Annemiek Toornemen
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Fijne service, klantvriendelijk. Leuke mensen en een snelle service.

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Ans Ottink
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ja klasse, zijn hier al voor de tweede keer. En blijven terugkomen, daar ben ik zeker van.

Onderwerp:nette vakkundige hulp
Geplaatst door:Romansko
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Goede en nette vakkundige hulp bij het uitzoeken.

Onderwerp:Bebo –> gezelligste winkel van Vriezenveen
Geplaatst door:Willemijn Dankstra
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Niet alleen gezellig, maar ook zeer servicegericht en klantvriendelijk. Graag filiaal openen in midden van het land!

Onderwerp:vloer gekocht
Geplaatst door:Bas Agterberg
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Jullie hebben een prima geolied bedrijf, complimenten!

Onderwerp:Bebo
Geplaatst door:Jacky Willems
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Geweldige betaalbare vloer. Voor een nieuw begin in mijn appartement.

Onderwerp:service en prijs goed.
Geplaatst door:Fam. Willems
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: service, kwaliteit, prijs en garantie goed afgehandeld wordt.

Onderwerp:gezellige sfeer
Geplaatst door:Fam. Ploeg
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste winkel en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Er een gezellige sfeer hangt, en wij speciaal naar Beboparket komen voor de prijs, gezelligheid en het eten en drinken.

Onderwerp:gezellige sfeer
Geplaatst door:G.A. Zweeks
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Er hangt een gezellige sfeer. er word niets opgedrongen en het is lekker druk

Onderwerp:mening
Geplaatst door:R. Eenink
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: je goed geholpen word.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Anneloes de Jong
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste parketwinkel van Vriezenveen, omdat: er een goede service is + klantvriendelijk. Je word meteen geholpen.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Groot Wevershaaf
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: je heel goed geholpen word.

Onderwerp:gezellig en keuze
Geplaatst door:Fam. Rodewijk
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Je gezellig word ontvangen. Koffie, thee en limonade met iets lekkers staat klaar en zelfs aan de kleintjes word gedacht. En ontzettend veel keuze en verschillende lage prijzen.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Fam. Stegeman
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste parketwinkel van Vriezenveen, omdat: We elke keer als we komen om wat uit te zoeken weer worden behandeld alsof we de koning en koningin zelf zijn.

Onderwerp:vlot
Geplaatst door:F. Wessels
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Vlot geholpen, Goed geslaagd!! mooi laminaat

Onderwerp:geweldig personeel
Geplaatst door:Elisabeth Slawarijn
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste vloerenwinkel van nederland, omdat: De locatie mooi is, het personeel is vriendelijk en bereid te helpen! De acties zijn ook geweldig deze week!!

Onderwerp:snelle service
Geplaatst door:Coby Boelen
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: zeer goede, snelle service voor een betaalbare prijs voor vloeren.

Onderwerp:Bebo
Geplaatst door:Hessel
Geplaatst op:2013-01-31
Waardering:
Omschrijving:Ik vind Beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Bebo van mensen houd! en de houten vloeren goedkoop verkoopt

Onderwerp:mooie horecalamelparket voor cafe
Geplaatst door:Kuilman Horeca Exploitatie vof
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:De nieuwe Nijmeegse Boot is een eigentijds café-restaurant dat het verhaal van de oude Nimweegse benedenstad vertelt. In uitstraling, interieur, met beelden en verhalen. Met sfeer, activiteiten en natuurlijk de menukaart. Voor koffie en gebak, lunch en diner op een unieke locatie onder de Nijmeegse waalbrugmet natuurlijk een mooie houten vloer van beboparket uit vriezenveen

Onderwerp:mijn mening
Geplaatst door:Leonie Dooge
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:hele fijne winkel. Klantvriendelijk en goedkoop!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:G.J. Zwiers
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goede service, goede uitleg, goed voor elkaar

Onderwerp:gezelligste winkel van Vriezenveen
Geplaatst door:Sieb Ropenburg
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Dit is de gezelligste winkel van Vriezenveen die ik in al die tijd ben tegen gekomen. Lekker eten!

Onderwerp:parket vloer
Geplaatst door:Korzenieuwski
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Geweldige service, goed gevraagd wat er gewenst is, verf + lak advies. zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Onderwerp:laminaat vloer
Geplaatst door:Tanja v.d. Staay
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Fantastisch ontvangst! warm vrijheid om te kijken. vervolgens super geholpen. behulpzaam.

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:Thomas v. Baarte
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Prima geholpen. mooi geprijsd.

Onderwerp:vloer
Geplaatst door:C. Goorhuis
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:zeer tevreden. mooie kwaliteit, goed en behulpzaam. Personeel die kundig advies geeft.

Onderwerp:laminaatverkoop
Geplaatst door:Andrea Wibier
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Bebo is prima, snelle service, vriendelijk. lekkere koffie + cake

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Cyrus
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Mooie kwaliteit. Mooie prijs. Fijne service.

Onderwerp:kopen van laminaarvloer
Geplaatst door:Van Manen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Snelle hulp van verkopen. Professionele kennis van zaken. lekkere hapjes en drankjes, gratis! Gemoedelijke sfeer. Snelle afhandeling van bon en aflevering goederen, kortom super!

Onderwerp:service
Geplaatst door:Jan van het Goor
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:de service was prettig en vriendelijk. De hal overzichtelijk en duidelijk. heerlijke koffie. tot slot prachtige vloer! bedankt!

Onderwerp:geweldige service
Geplaatst door:Eveline Glaser
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Geweldige service. Goede prijzen. Tijd voor de klant ondanks de enorme drukte. Wij blij met de restpartij beuken! was nergens meer, maar hier doen ze moeite en krijgen we het ook nog tegen een mooie prijs.

Onderwerp:houtenvloer
Geplaatst door:Nico Otto
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Super, gewoon eerlijk zoals het is. Vakkundig advies!

Onderwerp:leuk concept
Geplaatst door:F van Calcar
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Geweldige zaak. Leuk personeel. lekkere broodjes.

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:J.W. den Hartog
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Veel keuze, duidelijke uitleg en goede bediening/service. Koffie + sap stond klaar, zelfs mogelijkheid om naar het toilet te gaan.

Onderwerp:goede prijzen
Geplaatst door:W. ankink
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Niet van echt parket te onderscheiden. Mooi dat je geld overhoudt voor andere dingen. Budget ver onder gebleven.

Onderwerp:laminaat aanbieding internet.
Geplaatst door:De Wei
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Super Stuut! Geweldig hij is zoals die op het internet staat. Vriendelijk geholpen.

Onderwerp:parket gekocht
Geplaatst door:Lucassen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:leuke mensen, service is goed.

Onderwerp:snelle service
Geplaatst door:G. berends
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:wat een keus. Snelle service. Niet duur. Voor herhaling vatbaar. Zal het doorvertellen.

Onderwerp:keuze is enorm
Geplaatst door:Nelleke van den Berg
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:De keuze is reuze uit mooie vloeren. Super kwaliteit en vriendelijk personeel.

Onderwerp:snelle service en mooie producten
Geplaatst door:Van Ham
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Snelle service, mooi product! wel ver rijden maar niet voor niets.

Onderwerp:Laminaat en hout
Geplaatst door:M. ockels
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Onder de indruk van de keuze en klantvriendelijkheid van de werknemers.

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Marjon Kruin
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Prettige winkel zonder flauwe kul. Leuk dat er koffie en thee te pakken valt voor tijdens het wachten. Het duurde wel heel lang voor een personeelslid tijd voor ons had. Daarna wel adequale antwoorden + advies.

Onderwerp:goede kwaliteit
Geplaatst door:D.V. Elleswijk
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Zeer goede kwaliteit laminaat en leuk geholpen!

Onderwerp:lage prijzen
Geplaatst door:Timon & Marieke
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Super vloer! Voor de tweede keer een vloer gehaald en wederom is de kwaliteit en prijs top! Ga zo door…

Onderwerp:super vloer!
Geplaatst door:Mirjan en Gideon Kraak
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Dankzij mijn ouders die erg enthousiast waren over hun laminaat vloer, zijn wij nu ook geslaagd! We weten zeker dat het mooi in ons nieuwe boerderijtje zal staan (waar een fiets ook van pas komt).

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Paulien Beunk
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goede hulp! fijn, eerlijk advies. Zo heeft Inerall straks een super dansvloer!

Onderwerp:service
Geplaatst door:Serena Doeve
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Super service. Zeer aardig & klantgericht. Van ons een 10!

Onderwerp:parket
Geplaatst door:Stoffels
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:2 personeelsleden wat minder. 1 personeelslid uitmuntend. goed: advies, uitleg, klant vriendelijk.

Onderwerp:gezelligheid
Geplaatst door:Garla en Ruud Lukassen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Warme mensen, leuk onthaal, oude timmerloods. De juiste sfeer en vooral betaalbaar voor de gewone man.

Onderwerp:leukste winkel
Geplaatst door:Frank Holtslag
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:– uitgebreid assortiment – scherp geprijst – vriendelijke, meedenkende medewerkers vriendelijk!

Onderwerp:bebo
Geplaatst door:H.P. de Vries
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Verbazing wekkend! Het is hier nog goedkoper dan op marktplaats. Hier word je klantvriendelijk behandeld. Grote klasse.

Onderwerp:mening over Bebo van familie Valkema
Geplaatst door:Cinthia Valkema
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Klantvriendelijk en klantgericht. Snelle afhandeling. Goede service.

Onderwerp:houtenvloer
Geplaatst door:Lupsen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Vriendelijk personeel, netjes behandeld, duidelijke informatie en geven zonder vragen korting. Zeer tevreden over de vloer.

Onderwerp:vloer gekocht+ badkamer en wc tegels
Geplaatst door:Brenda van Soest
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Wat een leuk personeel en wat een humor. Top!

Onderwerp:Waarom bebo
Geplaatst door:fam. Kerkvliel
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: – Wij spreken uit ervaring – Twee jaar geleden prima geholpen, iedereen is enthousiast over de vloer – Nu nieuwe woning en weer geslaagd hout beneden, laminaat verdieping+zolder. – koffie met cake, vorige keer zelfs broodjes.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Linda van Liempt
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We goed geholpen worden met een glimlach, iets wat bij veel winkels een uitzondering is.

Onderwerp:lage prijs
Geplaatst door:H. Jansen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ze niet duur zijn. Fijn geholpen worden. Een toilet aanwezig is en ook nog koffie(toch lekker naar 1 1/2 uur rijden).

Onderwerp:goede prijzen
Geplaatst door:R. Hoegee
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Leuk dat jullie prijzen laag houden i.p.v. mooie showroom! Ga zo door en open een vestiging midden in het land.

Onderwerp:goede deal
Geplaatst door:J. Wijngaarden
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Veel vloer. Voor weinig en een fiets.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Evelien Scholten
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Fijne service na een lange autorit! Cake & koffie een heerlijk warm ontvangst!! Super.

Onderwerp:Jan & Annet
Geplaatst door:super service
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: We zijn ontzettend goed geholpen en alles (laminaat+tegels) voor een mooie prijs hebben meegekregen!

Onderwerp:goed personeel
Geplaatst door:Linda Wit
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: de medewerkers zo blij en gezellig zijn.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Lianne Pinksterbloem
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Je wordt hier goed geholpen en niet belazerd!

Onderwerp:mening van primadeluxe
Geplaatst door:Wendy vd. Wetering
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goede service. Vriendelijke behulpzame mensen. verstand van zaken. Lekkere cake en thee

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Olthoff
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Snel, goed, goedkoop!

Onderwerp:mening beboparket
Geplaatst door:Miranda Ossel
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Super geregeld. personeel erg klantvriendelijk. Succes met jullie zaak.

Onderwerp:mening beboparket
Geplaatst door:Sahim Tahtah
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Bebo is een super gezellige winkel, met hele leuk en vriendelijk personeel!!

Onderwerp:Mening
Geplaatst door:Carien Tellman
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Prima hulp in de showroom, klantvriendelijk. leuke en betaalbare prijzen, snelle levering. Top!

Onderwerp:laminaat/houtenvloer
Geplaatst door:Moenen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Vriendelijke verkopers en kunnen leuk babbeltje maken. Ga zo door..

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:F.F. Given
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: er hele vriendelijke mensen lopen die je heel goed en vakkundig helpen. Bedankt.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:Ymke Ma
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:er klantvriendelijk word geholpen. Er is heerlijke verwarming. Gratis drinken. En natuurlijk bijzonder scherpe prijzen! Daarvoor komen wij graag vooruit Groningen rijden.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Pelina Ludelins
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: – leuke prijzen – leuke mensen – leuke variatie – leuke alternatief van sinterklaascadeau

Onderwerp:mooie vloeren
Geplaatst door:Jolande Otten
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: er mooie vloeren verkocht worden door flexibel personeel.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Nora El Gharraf
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: De vloeren, de prijzen, de koffie en de humor top zijn!!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Mieke
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: het personeel is verschrikkelijk gezellig, maar ook heel proffessioneel.

Onderwerp:de gezelligste winkel bebo!
Geplaatst door:Holtkamp
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Zeer vriendelijk ontvangst. Prima prijs met kwaliteit verhouding dus het deed mij ook geen pijn in de portemonnee.

Onderwerp:klantvriendelijk
Geplaatst door:MF Jonger
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:We zijn erg goed geholpen en we werden op een heerlijk kopje koffie getrakteerd.

Onderwerp:goed advies
Geplaatst door:Sabine Sleurink
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: – je krijgt goed advies – altijd gezellig – klantvriendelijk – een zaak die niet van alledaags is en veel ondernemers nog van zouden kunnen leren!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Jessica
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van vriezenveen, omdat: vriendelijk, lekker warm binnen. Je wordt getrakteerd op hamburgers, cake en drinken. Je word er goed geholpen.

Onderwerp:vriendelijk personeel
Geplaatst door:Jorn Eiting
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: de mensen, met wij, van einde en verre komen voor de geur van hout en glimlach van het vriendelijke personeel!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Coriane van Rees
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket een hele mooie en leuke winkel je hebt veel keuze uit laminaat en het is ook leuk dat je alles gratis kan pakken!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Marja Hoeksma
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Fantastische service, binnen 2 tellen na binnenkomst geholpen na een autorit van dik 2 uur! Vooral de koffie en broodjes doen het erg goed! Dank jullie wel!!

Onderwerp:vloer
Geplaatst door:Jorike Geerdink
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Veel keuze, mooie vloeren. Catering is leuk extraatje. Vriendelijk en goed personeel!

Onderwerp:lamelpakket
Geplaatst door:Esthee Stunnenberg
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goed geholpen door personeel. erg gezellig!!

Onderwerp:Vloer
Geplaatst door:Olav
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Het is hier fantastisch! ruime keuze en goed personeel. Ook de catering is een leuk extraatje!

Onderwerp:fijn geholpen
Geplaatst door:N.J. Hoeksma
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:We werden snel en zeer adequaat geholpen. Een voordelige vloer en van goede kwaliteit. Een broodje met een bak koffie maakten de dag extra geslaagd!

Onderwerp:topwinkel
Geplaatst door:Hilde Broekhuis
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Super kwaliteit-prijs! Toppers

Onderwerp:laminaatvloer
Geplaatst door:S.F. van Diest
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Bebo is top, medewerkers zijn heel behulpzaam en vriendelijk.

Onderwerp:Bebo beste laminaat van NL
Geplaatst door:Pascal Timmermans
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Geweldige service, aardige werknemers. Geen verkoop drang, goed bezig!

Onderwerp:beste winkel
Geplaatst door:Rave
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Gastvrij vriendelijk goede kwaliteit goedkoop Geen klachten alleen maar positief.

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:W. den Bouw
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Super tevreden.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:V. Lenthe
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Top! goede verkopers

Onderwerp:mening
Geplaatst door:D. Bruggink
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Veel keus, goede service en vriendelijk personeel.

Onderwerp:beste winkel van Vriezenveen
Geplaatst door:Dahmen D.R.
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Geweldig! Super service, we voelden ons gelijk op ons gemak! top winkel, prachtige display.

Onderwerp:AA weclassé grenen
Geplaatst door:Manion Leenders
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Dochter heeft de vloer 3 jaar liggen is nog steeds mooi, zoon heeft hem ook liggen en is erg tevreden iedereen die binnen komt wil zo’n vloer en nu wij ook de hele benedenverdieping. Een vriendin voor de baby kamer het houd niet op!! leuk toch

Onderwerp:top
Geplaatst door:Immink
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Vriendelijk personeel en we hebben fijn hulp gehad en een mooie vloer gekocht!

Onderwerp:Bebo de beste
Geplaatst door:Burema
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ruim, overzichtelijk en voord nuchter volk, top!

Onderwerp:iedere dag genieten
Geplaatst door:Fam. Gildemeijer
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Wat een geweldig mooi kwaliteitsparket. Hebben wij een jaar geleden bij jullie gekocht. Onze woonkamer is als nieuw. Een geweldige uitstraling heeft hij nu gekregen. Iedere dag om te mogen genieten van het parket. Vandaag dus ook veruit Noord Holland “even langs” voor de was die en verzorgingsset wax en daar. Bedankt!

Onderwerp:vriendelijkheid
Geplaatst door:Ilona Hafertin
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van vriezenveen, omdat: De vriendelijkheid van de medewerkers waarmee je geholpen wordt. Daarnaast heb je kwaliteit voor een zeer goede prijs. Wij raden deze winkel bij een iedere die een vloer kiest aan.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:A Peimdei
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: de mensen nemen allemaal de tijd voor je nemen en alle vragen goed beantwoorden, iedereen is erg behulpzaam en bovendien erg vrolijk! Ook in de winkel zelf hangt een gezellige sfeer op een hele mooie locatie. En ik ben erg blij met mijn 3 vloeren van Bebo!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:L. Hulsman
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: het zo gezellig is!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:A. Snijder
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Ik geen andere winkels in Vriezenveen ken. Komen uit Rotterdam speciaal voor Bebo en werden echt fantastisch ontvangen en geholpen. Voor ons ongekend! Fantastisch ook om na een lange reis met koffie en een broodje hamburger te worden onthaald. in een woord: geweldig! ga zo door!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Weterkamp
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van Vriezenveen, omdat: Hier mode vloeren voor betaalbare prijzen!

Onderwerp:beste bebo
Geplaatst door:L. van Willignburg
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:– groot assortiment – vriendelijke mensen – top georganiseerd

Onderwerp:beste bebo
Geplaatst door:L. van Willignburg
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:– groot assortiment – vriendelijke mensen – top georganiseerd – beste winkel

Onderwerp:snel en goedkoop
Geplaatst door:Bonthuis
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Snel, goedkoop, goede kwaliteit, eerlijk!

Onderwerp:goede service en advies
Geplaatst door:M. Oliemans
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:We zijn vakkundig geholpen, hebben fijn advies gekregen. We hebben het gevoel dat de mensen (verkopers) tijd voor ons namen. Relaxte sfeer. We zijn zeer tevreden! (ook voor de telefoon prima geholpen).

Onderwerp:goed advies en klantvriendelijk
Geplaatst door:W. Lineman
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Het was een eind rijden, maar het is zeker de moeite waard! Vakkundig advies, goed en oprecht meedenken, zeer mooie vloeren en leuke prijzen!

Onderwerp:goede kwaliteit
Geplaatst door:S.E. de Visser
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Een reis van 4 uur dubbel en dwars waard vanwege: – superbegeleiding in kopen – vriendelijk, duidelijk – ruime keus – geweldige prijs – precies wat wij zoeken Door jullie wordt hout leggen voor ons mogelijk!

Onderwerp:klantvriendelijk en goede prijs
Geplaatst door:Marije Horsting
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Dit is al e 3e keer dat wij hier vloeren halen. prijs, personeel, service, alles is hier super! Raad zeker anderen aan om hier te kopen.

Onderwerp:goede kwaliteit en goede sfeer
Geplaatst door:Arjen Derksen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Gemoedelijke en ontspannen sfeer heerst er in de zaak. Vrij snel geholpen. Bij drukte meerdere personen erbij geroepen. mooie vloeren! Leuke decoratie dat het niet iets huiselijker maakt.

Onderwerp:goede kwaliteit
Geplaatst door:B. van Putten
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:We hadden verscheidene keren als gehoord over Beboparket dus toch maar even heengegaan… Echt super goed geholpen, mooie laminaatvloer aangeschaft voor een mooi prijsje!! Het uurtje rijden was het zeker waard! bedankt!

Onderwerp:top
Geplaatst door:Johan
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Vandaag parket gekocht, ziet er goed uit! Enthousiaste medewerkers, een goede sfeer. En een gratis hapje en drankje. helemaal top! Een goede concept!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:de Wit
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Wat een verassing!! Een fantastische winkel. Aardig & kundig personeel. Met een glimlach. En een prachtige bestelling. De winkel weer uit! Bedankt!

Onderwerp:veel keuze
Geplaatst door:van Minke
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Veel keuze en scherpe prijzen! Lekkere koffie, zeker als je van ver komt. Erg vriendelijk personeel, snel & duidelijk.

Onderwerp:parket
Geplaatst door:R. Verwaaijer
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Veel keus, mooie prijsstelling.

Onderwerp:prachtige vloeren
Geplaatst door:de Heusden
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Jullie hebben prachtige vloeren. We hadden ze al maar hebben nieuwe bijgekocht. Ga zo door!

Onderwerp:pvc – vloeren + laminaat
Geplaatst door:H. Kieskamp
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goede, profesionele, vakkundige, aardige in hulp!

Onderwerp:lamel parket vloer
Geplaatst door:C. Verhoef
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Prima service, leuke behandeling.

Onderwerp:lamel-parket
Geplaatst door:E. Wiersma
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Prima service, nette verkoper.

Onderwerp:hulpvaardig
Geplaatst door:A. Schouten
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Vrijheid om rond te kijken. Klantvriendelijk. Heb je hulp nodig dan krijg je die ook. Wij hebben een geweldig aankoop en zijn er blij mee. Ga zo door, wij vertellen het voort!

Onderwerp:goede kwaliteit
Geplaatst door:van Amerougen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goed hout voor de mooiste schuur in Frankrijk!

Onderwerp:uitgebreide keus
Geplaatst door:K. Jongedijk
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Volop keus, goede en duidelijke uitleg, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader voor iedereen! zo doorgaan!!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Monique Klenk
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik heb er 200 km voor gereden en raad iedereen Bebo aan.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:van Belzen
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Prima geholpen, Fijne zaak, Prima prijzen!

Onderwerp:mening
Geplaatst door:G.E. Brouwer
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Een goede en klantvriendelijk begeleiding!

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:Marieke van Zanten
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:– goede service – vriendelijk – prijs kwaliteit verhouding top! In 1 woord top!

Onderwerp:prachtige vloer
Geplaatst door:Bowien Muller
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Prachtige vloer gekocht! Heel goed geholpen, aardige mensen. Heerlijke hapjes, leuk voor kinderen.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:José Lakoy
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Supertent! Heel veel verschillende vloeren, alles lijkt te kunnen hier. Ook de uiteindelijke onderhandeling verliep helemaal prettig, aan het einde was iedereen blij! Ik zou jullie winkel aan iedereen aanbevelen!

Onderwerp:gemotiveerd en goede kennis
Geplaatst door:H. Slingerland
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Wij kunnen zien dat jullie gedreven, gemotiveerd en met kennis over jullie producten kunnen adviseren. Jullie hebben veel plezier in jullie werk! Ga zo door! Wij zullen de folders bezorgen in de Nieuws-Bouwwijk in Ouddorp

Onderwerp:gezellig en perfect personeel
Geplaatst door:De Jong
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Super zaak, Gezellig en perfect geholpen door personeel. Vloer is super gelegd, was een uitdaging omdat er ook een verhoging in zat met trap. Fijne vloerenleggers.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Fam. Schoonveld
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Leverantie + prijskwaliteit = top! goede service en nazorg. Na waterlekkage op onze nieuwe vloer binnen. één dag aanwezig en nieuw gelegd. Gewoon super! Onze hele familie heeft intussen Bebovloeren. Kan Bebo bij iedereen aanbevelen!

Onderwerp:goed zaken doen bij bebo
Geplaatst door:Monique Maathuis
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goede ontvangst, vriendelijk en vlotte verkoop. Goed zaken doen! Vooral zo doorgaan.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Stephanie Oude Bonyine
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goede service en hulp. Vriendelijk en kwaliteit.

Onderwerp:pakket
Geplaatst door:Brenda Hendriks
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Het was vandaag goed druk maar dit is een positief teken. We moesten even wachten, maar er stond een lekker kopje thee klaar incl. een plakje cake. Gezellige sfeer, aardige mensen.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Marjolein de Graaft
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:We hebben zojuist een eiken vloer gekocht. 40 m2 voor een mooie prijs en wij zijn er erg blij mee! goede service

Onderwerp:bebo
Geplaatst door:Mijke Blankespoor
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Prachtige zaak, leuke bediening. en gave vloeren.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:Vermaire
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Fijne en klantvriendelijke bediening, gezellige winkel en mensen.

Onderwerp:super service
Geplaatst door:Jan Manenschijn
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:recht-toe-recht aan handel! Super service!

Onderwerp:vakkundige hulp
Geplaatst door:Fam. R. Scholten
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind beboparket de gezelligste en beste winkel van vriezenveen, omdat: De keuze is genoeg. Snel en vakkundige hulp. En koffie toe. Waar heb je dit..

Onderwerp:H.J. van der Woude
Geplaatst door:lamelparket
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:een kijkje in uw complete en de positieve verhalen van kennissen heeft om doen besluiten een houten vloer bij uw bedrijf te hopen. Geen miskoop maar zelfs meer dan tevreden de vloer was en is geld meer dan waard. De vloer ligt er oogspetterend bij. bedankt voor de prettige hulp, de goede adviezen van de medewerkers. op de betonnen en houten werkvloer.

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:L Kalverdit
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Goede service, vriendelijk en eerlijk.

Onderwerp:mening
Geplaatst door:E. Groothuis
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebo in Vriezenveen de leukste winkel omdat de koffie lekker is.

Onderwerp:goed advies
Geplaatst door:Leonie Reekers
Geplaatst op:2013-01-30
Waardering:
Omschrijving:Ik vind bebo vloerbedekking in Vriezenveen de leukste winkel omdat we goed advies hebben gekregen!

Onderwerp:Aardig personeel
Geplaatst door:Vergeer uit Woerden
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:Het personeel van beboparket heeft ons (en iedereen) ontspannen en gastvrij met een glichmlach ontvangen en helpt deskundig bij het zoeken van een houten vloer. Een gastvrij onthaal met koffie en een uitgebreide collectie.

Onderwerp:beboparket is een goede winkel
Geplaatst door:Moree uit Erun
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:Gezellige ontvangst, goede service, snelle levering, koffie en cake waren prima! Gewoon top! Mooie houten vloer gekocht.

Onderwerp:Beboparket de beste winkel
Geplaatst door:Lassche uit Monnickendam
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:We met veel liefde en warmte geholpen zijn. P.s. de koffie en hamburgers waren heerlijk

Onderwerp:Beste prijs/kwaliteit van beboparket
Geplaatst door:v.d. Berg uit Beyerland
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:De ontvangst is allervriendelijkst, de kwaliteit / prijs is perfect en de service is TOP!

Onderwerp:Super geholpen bij Bebo Parket
Geplaatst door:West uit vriezenveen
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:We zijn super geholpen door jullie. We zijn dan ook erg tevreden over de houten vloer

Onderwerp:Beste vloerenwinkel
Geplaatst door:James uit Hoogeveen
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:Dit is de enige winkel in vriezenveen waar ik gratis een plank meekreeg. Ik ben super geholpen bij jullie! ik heb een laminaatvloer gekocht.

Onderwerp:Keihard de beste vloerenwinkel van Nederland
Geplaatst door:De lange uit Almelo
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:Ze zijn vriendelijk en deskundig. Ze kunnen zelfs leggen in Nieuwegein en dat is eerlijk gezegd heel fijn. We hebben een parketvloer besteld bij Bebo Parket Top service!

Onderwerp:Laminaat besteld bij beboparket
Geplaatst door:Schoekens uit Houten
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:De koffie staat klaar, de medewerkers zijn vriendelijk, het advies is duidelijk en de service is super! We hebben een laminaat vloer besteld.

Onderwerp:Waarom beboparket de beste is
Geplaatst door:Ko uit Amstelveen
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:Omdat… Ik hier goed word ontvangen. De medewerkers zijn behulpzaam en symphatiek. We zijn helemaal gekomen uit Amstelveen maar het is de moeite waard. top!!

Onderwerp:Onze ervaring met beboparket
Geplaatst door:Kerkvliet uit Gaarne
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:Wij spreken uit ervaring dat wij zeggen dat beboparket de beste is op het gebied van houten vloeren! Twee jaar geleden zijn we ook prima geholpen en iedereen is enthousiast over de vloer! Nu hebben we een nieuwe woning en we zijn weer geslaagd bij bebo. We hebben een houten vloer voor benden gekocht, en een laminaat vloer voor de 2e verdieping en de zolder. Koffie met cake, en lekker broodjes!

Onderwerp:Super
Geplaatst door:Vellouw
Geplaatst op:2013-01-26
Waardering:
Omschrijving:De service is goed bij beboparket, en daarom hebben wij onze laminaat hier gekocht.

Onderwerp:houten vloer voor pieter potter antwerpen
Geplaatst door:http://www.houseofporters.com
Geplaatst op:2013-01-23
Waardering:
Omschrijving:Ook wij van de firma www.houseofporters.com hebben gekozen voor een vloer van beboparket. We zijn van uit Antwerpen afgereisd naar Nederland om te kijken wat deze vloerenwinkel te bieden had, en dat overtrof onze stoutste verwachtingen. We zijn geslaagd voor een massief houten vloer die we weer gelegd hebben in Parijs. De kwaliteit is werkelijk uitmuntend en een aanrader voor iedereen. bezoek onze site wanneer u op zoek bent naar een mooie interieur www.houseofporters.com

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:marinus ijsselmuiden
Geplaatst op:2013-01-15
Waardering:
Omschrijving:15 januari 2013 | marinus mooie houten vloer In 2011 waren wij druk met klussen in ons huis. Uiteraard hoorde daar ook het inkopen van mooie meubels en vloeren bij. Doordat we zoveel reclame van Bebo zagen met mooie prijsstunts, werden we erg nieuwsgierig. We moesten er wel wat voor over hebben, want het was een aardig eind rijden. Maar.. het was zeker de moeite waard! We werden heel goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden en soorten. Er werd zelfs voor ons verschillende planken geolied om mee naar huis te nemen, om zo, als we dat wilden, een keus te maken voor een vloer. Eind september 2011 zijn wij voor de tweede keer bij jullie geweest én hebben wij een hele mooie vloer gekocht. De planken waren licht geborsteld en de olie was krijtwit. Wat ons betreft zou dit heel goed bij de rest van ons interieur passen. De vloer hebben we zelf gelegd en geolied en het resultaat mag er, nog steeds, wezen! Bedankt! Groeten, Marinus en Hilde Hoepel IJsselmuiden

Onderwerp:snelle service
Geplaatst door:Margot Londeman
Geplaatst op:2012-12-12
Waardering:
Omschrijving:Beste meneer, mevrouw, Ik wil u en uw medewerkers nog hartelijk danken voor de snelle en klantvriendelijke service. Ik ben erg blij met mijn laminaatvloer die afgelopen maandag op zeer korte termijn kon worden gelegd. Nogmaals dank. Met vriendelijke groet, Margot Londeman Marketing & Communicatie

Onderwerp:vloeren geleverd in Frankrijk
Geplaatst door:Chateau Melay Frankrijk
Geplaatst op:2012-11-16
Waardering:
Omschrijving:Beste beboparket, Bijgaand ontvang je de beloofde foto’s van onze kamers met de mooie vloeren van beboparket waar we veel positieve reacties van onze gasten op krijgen. Kwaliteit van de geleverde vloeren is top!Wij zorgen ervoor dat jullie van ons twee romantische arrangementen ontvangen. Groeten Simon en Marcia Chateau Melay 52400 Melay FRANKRIJK Groeten Simon en Marcia Chateau Melay

Onderwerp:Over bebo parket
Geplaatst door:Vermaire
Geplaatst op:2012-11-10
Waardering:
Omschrijving:Fijne en klantvriendelijke bediening, gezellige winkel en mensen

Onderwerp:Leuke parket zaak
Geplaatst door:Blankespoor uit Beekbergen
Geplaatst op:2012-11-10
Waardering:
Omschrijving:Prachtige zaak, “leuke bediening” en gave vloeren!

Onderwerp:Mooi laminaat bij Bebo
Geplaatst door:Jansen uit Hoek van Holland
Geplaatst op:2012-11-10
Waardering:
Omschrijving:Heel goed en kundig geholpen door een zeer vriendelijke dame! Nogmaals dank!!!

Onderwerp:Lage prijzen
Geplaatst door:Hoegee uit Ommeren
Geplaatst op:2012-11-10
Waardering:
Omschrijving:Leuk dat jullie prijzen laag houden ipv een mooie showroom! Ga zo door!

Onderwerp:Goed geholpen bij uitkiezen houten vloer
Geplaatst door:van Liempt
Geplaatst op:2012-11-10
Waardering:
Omschrijving:We zijn goed, en met een glimlach geholpen. Iets wat in veel winkels een uitzondering is.

Onderwerp:Super service
Geplaatst door:BNA uit Zwolle
Geplaatst op:2012-11-04
Waardering:
Omschrijving:Voor de zomer een parketvloer uitgezocht. Een brede plank maar toch een rustige structuur. Na 14 dagen kwam de levering en toen bleek dat er toch wel veel verschillen in zaten. Leuk voor in een kroeg, maar niet bij ons thuis. Terug naar de showroom, waar ik netjes ontvangen werd. Uiteindelijk bleek dat we deze vloer kennelijk wel hadden uitgezocht, maar het berustte op een communicatie fout (we hadden niet goed opgelet). Deze hele partij was erg gemelleerd. Geen nood, samen met de verkoper meer dan 100 planken uitgezocht. Deze hebben ze alsnog opnieuw voor ons behandeld en binnen 2 werkdagen gebracht, want de mannen van de legafdeling zouden komen! Zonder extra kosten, terwijl net zo ” schuldig” waren als zij. Top. Een dergelijke service kom je niet vaak meer tegen. Ik zeg – top service en top begeleiding. Ik kan Beboparket aan iedereen aanraden.

Onderwerp:goed geholpen door beboparket
Geplaatst door:jan en annet Helmond
Geplaatst op:2012-11-03
Waardering:
Omschrijving:we zijn ontzettend goed geholpen en we zijn voor alles geslaagd houten vloer tegels en laminaat voor een mooie prijs

Onderwerp:beboparket vriezenveen
Geplaatst door:andy Salverda
Geplaatst op:2012-11-03
Waardering:
Omschrijving:FANTASTISCH GOEDKOOP AARDIG EN VRIENDELIJK PERSONEEL GOEDE KOFFIE EN CAKE

Onderwerp:goede deal
Geplaatst door:J Wijngaarden uit Hardegarijp
Geplaatst op:2012-11-03
Waardering:
Omschrijving:veel vloer voor weinig geld. mooi bedrijf met veel goedkope mooie vloeren

Onderwerp:fijne service
Geplaatst door:evelien scholten uit den haag
Geplaatst op:2012-11-03
Waardering:
Omschrijving:fijne service , na een lange autorit, cake en koffie en een warme ontvangst. niet vaak zulke klantvriendelijke mensen meegemaakt

Onderwerp:fijn bedrijf
Geplaatst door:wessels holten
Geplaatst op:2012-11-03
Waardering:
Omschrijving:vlot geholpen goed geslaagd

Onderwerp:goed bedrijf
Geplaatst door:fam stegeman lettele
Geplaatst op:2012-11-03
Waardering:
Omschrijving:we zijn al verschillende malen bij dit bedrijf geweest en worden iedere keer erg goed en vriendelijk geholpen groetjes stegeman lettele

Onderwerp:goede goedkope prijzen
Geplaatst door:serena emmen
Geplaatst op:2012-11-03
Waardering:
Omschrijving:de prijzen zijn goed en er werken leuke en vriendelijke mensen die alle tijd hebben voor de mensen

Onderwerp:tevreden klant
Geplaatst door:van der Meyden Scherpenzeel
Geplaatst op:2012-11-03
Waardering:
Omschrijving:we hebben onze tweede vloer gekocht bij beboparket omdet we heel tevreden zijnNiet omdat de vloer versleten was maar omdat we gaan verhuizen

Onderwerp:plakplinten
Geplaatst door:F.Diks te EDAM
Geplaatst op:2012-10-30
Waardering:
Omschrijving:mijn vriendelijke dank voor de hele goede zorgen omdat ik plinten tekort kwam heb ik ze nagezonden gekregen(volgende dag in huis)perfect BEBO.klasse

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:F.Diks
Geplaatst op:2012-10-24
Waardering:
Omschrijving:zeer leuke mensen,daar wij uit Edam komen zijn we toch even gaan kijken of het iets was omdat het nergens zo goedkoop was. héél goed geslaagd,erg blij,hele bovenverdieping voor weinig. verkoper Bertus bedankt.

Onderwerp:Onze kantine vloer komt van BEBO parket
Geplaatst door:Koos van der Sleen
Geplaatst op:2012-10-23
Waardering:
Omschrijving:Onze vloer ligt nu 2 jaar in de kantine van de manege, maar houd zicht uitstekend Prima vloer voor weinig geld. Dik tevreden

Onderwerp:Tevreden
Geplaatst door:Suzan uit zuidwolde
Geplaatst op:2012-10-16
Waardering:
Omschrijving:Net de laminaat ontvangen, zeer tevreden ! Hoe als alles is gegaan kunnen we wel zeggen als een warme douche!

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:m schepper uit amsterdam
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:Leuke werknemers, nemen er de tijd voor. Er is wat te eten en te drinken. Veel gastvrijer dan Amsterdam.

Onderwerp:200km voor een laminaat vloer
Geplaatst door:G Flijders uit zoetermeer
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:We hebben 200 km gereisd en hebben de beste laminaat vloer gevonden. Wat een top service. We rijden nu met plezier terug en we komen in de toekomst zeker terug!

Onderwerp:Geweldige acties
Geplaatst door:E Sawarijn uit Weerselo
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:De locatie is mooi, het personeel is vriendelijk en bereid te helpen. De acties van de vloeren (zowel houten vloeren als laminaat vloeren) zijn ook geweldig!

Onderwerp:Goede betaalbare vloeren
Geplaatst door:M Roelofs uit Albergen
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:Het is een goede winkel. Een betaalbare prijs maar wel goede kwaliteit. Het personeel is klantvriendelijk en vakbewust.

Onderwerp:Klantvriendelijk
Geplaatst door:J te Hinderd uit Winterswijk
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:Klantvriendelijk en gezellig. We komen helemaal uit Winterswijk.

Onderwerp:Klantvriendelijk
Geplaatst door:J te Hinderd uit Winterswijk
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:Klantvriendelijk en gezellig. We komen helemaal uit Winterswijk.

Onderwerp:Goede service
Geplaatst door:Gaastra uit Drachten
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:Bij binnenkomst meteen werd meegedeeld: Kom binnen en de koffie staat klaar. We hebben op de gewenste manier advies gekregen; Duidelijk en niet opdringend. Er werd aangeboden direct een prijsberekening te maken. Wat ons reuze meeviel betreffende prijs + kwaliteit. Bij de vraag kunnen we een stukje laminaat mee naar huis krijgen. Nou dit werd acuut geregeld.

Onderwerp:Goede sfeer
Geplaatst door:Jansen uit Amsterdam
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:Goede sfeer, vriendelijke mensen en prima adviezen. Bij verschillende winkels geweest. Hier het beste gevoel bij.

Onderwerp:Goede prijs
Geplaatst door:T Khodsetan
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:We zijn heel snel geholpen. Vriendelijk personeel. Heel goede prijs en goede kwaliteit.

Onderwerp:Goed gevoel
Geplaatst door:K uit Amsterdam
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:We werden snel en vakkundig geholpen met humor en eerlijk advies. Dan nog de prijzen: Verassend! Maar dan verassend laag!! Wij zijn blij!

Onderwerp:Beboparket is de beste omdat:
Geplaatst door:G Kuper uit Deventer
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:* Er een goed prijs + kwaliteit verhouding is; * Prettig personeel –> inhoudsdeskundig; * Gezellig & Gastvrije open sfeer; => Door koffie & heerlijke broodjes

Onderwerp:Enorme keuze
Geplaatst door:R Schouten uit Blokker
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:De keuze is genoeg. Snel en vakkundige hulp met koffie toe. Dit zie je nergens anders!

Onderwerp:Lekker goedkoop
Geplaatst door:S Wijnstra uit Overdinkel
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:De verkoper was heel vriendelijk. Lekkere hamburgers en lekker goedkope vloeren!

Onderwerp:Goede medewerkers
Geplaatst door:M Koers
Geplaatst op:2012-10-10
Waardering:
Omschrijving:Goede medewerkers scherpe prijzen.

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:Marc
Geplaatst op:2012-10-01
Waardering:
Omschrijving:Super aardige mensen en top kennis van zaken, we zijn bebo geslaagd met top laminaat. ga vooral op zaterdag is het super gezellig, en nog lekker ook.

Onderwerp:Goede winkel
Geplaatst door:S Tahtah uit Rotterdam
Geplaatst op:2012-09-22
Waardering:
Omschrijving:Bebo is een super gezellige winkel met heel leuk en vriendelijk personeel

Onderwerp:service
Geplaatst door:fam de kleine
Geplaatst op:2012-09-10
Waardering:
Omschrijving:wat een service geeft beboparket.dat is echt een top Firma en verdient een 10+. . Het personeel is deskundig en geeft echt goed advies.en niets is te veel. als ik weer vloerbedekking nodig heb weet ik waar ik dat haal.en natuurlijk geef ik het door aan ieder die ik ken. kwaliteit 10 service 10 personeel 10 afhandeling order en nabestelling 10

Onderwerp:Mooie zaak
Geplaatst door:A Fiechter uit Assen
Geplaatst op:2012-09-05
Waardering:
Omschrijving:We werden snel geholpen. Veel keuze in assortiment. Daar word ik blij van!

Onderwerp:Mijn mening
Geplaatst door:C Tellmann uit Diepenheim
Geplaatst op:2012-09-05
Waardering:
Omschrijving:Prima hulp in de showroom. Klantvriendelijk. Leuke en betaalbare prijzen. Snelle levering. Top!

Onderwerp:ontdekking
Geplaatst door:Arco & Gerjanneke
Geplaatst op:2012-09-03
Waardering:
Omschrijving:Afgelopen zaterdag hebben wij de reis naar Vriezenveen gemaakt. We zijn op pad gegaan met het gevoel “we zien het wel”. En we hebben het ook gezien! Een enorm aanbod, maar ook een totaal aanbod van vloeren en stoffering. Het verraste ons dat er ook een grote collectie gordijnstoffen wordt aangeboden. Super handig dat je gordijnen bij je vloer kunt uitzoeken. We zijn fijn geholpen door een interieurstyliste, die ons meerdere tips heeft gegeven. Dit alles op een vrijblijvende manier! Erg fijn!

Onderwerp:mooie fabriek
Geplaatst door:van paassen Honselersdijk
Geplaatst op:2012-09-03
Waardering:
Omschrijving:ruime keus. prettig geholpen. heel gastvrij

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Fairi Ouderkerk a/d Amstel
Geplaatst op:2012-09-03
Waardering:
Omschrijving:Zelfs helemaal vanuit Amsterdam gekomen en niet voor niets Supergeholpen .We zeggen het voort

Onderwerp:mooie vloeren
Geplaatst door:J. Dop Eemdijk
Geplaatst op:2012-09-03
Waardering:
Omschrijving:mooie vloeren en mooi parket lage prijzen

Onderwerp:laminaatvloer
Geplaatst door:melissa scherphoff Kesteren
Geplaatst op:2012-09-03
Waardering:
Omschrijving:ondanks de enorme drukte toch de tijd genomen voor alle klanten

Onderwerp:nieuwe houten vloer
Geplaatst door:Tromp Purmerend
Geplaatst op:2012-09-03
Waardering:
Omschrijving:We zijn goed geholpen en hebben een mooie vloer gekocht tegen een prima prijs

Onderwerp:Lamel-parket
Geplaatst door:E Wiersma uit Capelle aan de IJssel
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Prima service, nette verkoper.

Onderwerp:Vloer
Geplaatst door:Leon Stofbergen uit oldenzaal
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn zeer tevreden over de vloer!

Onderwerp:PVC-Vloeren en Laminaat
Geplaatst door:H Kieskamp uit Epe
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Goede, vriendelijke, professionele, vakkundige, aardige verkopers!

Onderwerp:Nieuwe vloer gekocht
Geplaatst door:De Heusden uit Sulingen (Duitsland)
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Jullie hebben prachtige vloeren. We hadden ze al maar hebben er een nieuwe bijgekocht. Ga zo door!

Onderwerp:Eichen Fußboden
Geplaatst door:Nuller Lutz uit Suliusen (Deutschland)
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Hallo ließe leute, Hatte eine sehr gute Beratuug und sind wunderschone eige nach hause gefahren. Wegens euren guten rufs extra aus Deutschland gekommen! Bitten dank.

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:Paulien Beunink uit Almelo
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Goede hulp! Fijn, eerlijk advies. Zo heeft InnerAll straks een super dansvloer!

Onderwerp:Lamelparket
Geplaatst door:G van den Hul uit ‘t Harde
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Snelle service voor een goede prijs! Mooie vloeren en vriendelijk personeel. Gastury met koffie, thee en fris.

Onderwerp:Blij met de vloer
Geplaatst door:Mirjam en Gideon Kraak uit Lunteren
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Dankzij mijn ouders die erg enthousiast waren over hun laminaatvloer zijn wij nu ook geslaagd! We weten zeker dat het mooi in ons nieuwe boerderijtje zal staan.

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:B Hoorn uit Emmen
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Heel fijne vlotte bediening!

Onderwerp:Laminaat / houten vloer
Geplaatst door:Moeren uit Arnhem
Geplaatst op:2012-08-31
Waardering:
Omschrijving:Vriendelijke verkopers en kunnen goed helpen. Ga zo door.

Onderwerp:Budget vloeren
Geplaatst door:W Ankink uit Bornerbroek
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Niet van echt parket te onderscheiden. mooi dat je geld overhoudt voor andere dingen. Budget ver ondergebleven.

Onderwerp:parket gekocht
Geplaatst door:lucassen uit wierden
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:leuke mensen, service is heel goed!!

Onderwerp:Laminaat aanbieding internet
Geplaatst door:De Wit uit Wassenaar
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Super stunt! Geweldig hij is zoals hij op internet staat. vriendelijk geholpen.

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:J.w. den Hartog uit Ermelo
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Veel keuze. Duidelijke uitleg en goede bediening / service. Koffie + sap stond klaar.

Onderwerp:Leuk concept
Geplaatst door:F van Calcar uit Rotterdam
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Geweldige zaak. leuk personeel. lekkere broodjes.

Onderwerp:Vloertje kopen
Geplaatst door:H.Y. Wessels uit Heerhugowaard
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:We kwamen (van ver 2,5 uur), we zagen, we zochten.

Onderwerp:Vloer gekocht
Geplaatst door:Wisselink uit Winterswijk (Gelderland)
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Vloer gekocht. Heel blij mee. Service is geweldig!

Onderwerp:Houten Vloer
Geplaatst door:Nico Otto uit Kudelstaart
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Super. Gewoon eerlijk zoals het is. Vakkundig advies!

Onderwerp:Pluspunten
Geplaatst door:Eveline Glaser uit Amsterdam
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Geweldige service. Goede prijzen. Tijd voor de klant ondanks de enorme drukte. Wij blij met restpartij beuken! Was nergens meer, maar hier doen ze moeite en krijgen we het ook nog tegen maak prijs.

Onderwerp:mijn mening
Geplaatst door:M. van het Goor uit Rijssen
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:We werden overweldigd door de supervriendelijke service. Tot slot namen we een prachtige vloer mee naar huis. Bebo, Bedankt!

Onderwerp:Service
Geplaatst door:Jan van het Goor uit Rijssen
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:De service was prettig en vriendelijk. De hal overzichtelijk en duidelijk. Tot slot een prachtige vloer! Hartelijk bedankt!

Onderwerp:Kopen van laminaat vloer
Geplaatst door:Van Manen uit Enschede
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Snelle hulp van de verkoper. Professionele kennis van zaken. Gemoedelijke sfeer. Snelle afhandeling van bon en aflevering goederen. Kortom: Super!

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:Cyrus uit Maarssen
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Mooie kwaliteit. Mooie prijs. Fijne service.

Onderwerp:Laminaat verkoop
Geplaatst door:Andrea Wibier uit Hoogeveen
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Bebo is prima, snelle service. Vriendelijk. Lekkere koffie en cake.

Onderwerp:Vloer
Geplaatst door:C Goorhuis uit Hengelo (Overijssel)
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Zeer tevreden. Mooie kwaliteit. Goed en behulpzaam personeel die kundig advies geeft.

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:Thomas en Baarten uit Enschede
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Prima Geholpen. Mooi geprijsd.

Onderwerp:Vloeren
Geplaatst door:G Boonstra uit Nunspeet
Geplaatst op:2012-08-29
Waardering:
Omschrijving:Goed geholpen.

Onderwerp:Bebo Parket Houten Vloeren
Geplaatst door:Peter Roelofsen
Geplaatst op:2012-08-27
Waardering:
Omschrijving:Een paar dagen geleden een super goede vloer bij bebo parket in vriezenveen gekocht.
Ik heb de vloer zelf gelegd met het handige kliksysteem.

Onderwerp:trap renovatie
Geplaatst door:Peggy
Geplaatst op:2012-07-21
Waardering:
Omschrijving:We hebben de trap laten bekleden met laminaat. Helemaal super strak voor echt weinig geld. Trap is als nieuw. Echt een aanrader, mensen.

Onderwerp:Vloer gehaald ijsselmuiden
Geplaatst door:Koetsier
Geplaatst op:2012-07-21
Waardering:
Omschrijving:Binnen een uur van onze centen af maar dan hebben we ook een super mooie vloer!

Onderwerp:Houten vloer urk
Geplaatst door:van den Berg
Geplaatst op:2012-07-21
Waardering:
Omschrijving:De keuze is reuze uit mooie vloeren. Super kwaliteit en vriendelijk personeel.

Onderwerp:Vloer kolham
Geplaatst door:Berends
Geplaatst op:2012-07-21
Waardering:
Omschrijving:Wat een keus! Snelle service. niet duur. voor herhaling vatbaar. zal het doorvertellen.

Onderwerp:Goede kwaliteit laminaat moerkapelle
Geplaatst door:Elleswijk
Geplaatst op:2012-07-20
Waardering:
Omschrijving:Zeer goede kwaliteit laminaat en leuk geholpen.

Onderwerp:Super vloer schoonebeek
Geplaatst door:Timon & Marieke
Geplaatst op:2012-07-20
Waardering:
Omschrijving:Super vloer! Voor de tweede keer een vloer gehaald en wederom is de kwaliteit en prijs top! ga zo door….

Onderwerp:Eiken vloer wamel
Geplaatst door:Marjolein de kraaft
Geplaatst op:2012-07-20
Waardering:
Omschrijving:We hebben zojuist een eiken vloer gekocht. 40m2 voor een mooie prijs en we zijn er erg blij mee! Goede service

Onderwerp:Parket Amsterdam
Geplaatst door:Brenda
Geplaatst op:2012-07-20
Waardering:
Omschrijving:Het was vandaag goed druk maar dat is een positief teken. We moesten even wachten maar er stond een lekker kopje thee klaar incl een plakje cake. Gezellige sfeer, aardige mensen!

Onderwerp:vloer assen
Geplaatst door:Donker
Geplaatst op:2012-07-20
Waardering:
Omschrijving:Wat een keuze! We hebben onze vloer gevonden! onze nieuwe keuken zal nu nog mooier zijn!

Onderwerp:Houten vloer Bornerbroek
Geplaatst door:Arkink
Geplaatst op:2012-07-13
Waardering:
Omschrijving:Goede kwaliteit en levering. Ruime keuze assortiment.

Onderwerp:Laminaat en Hout Wiusam
Geplaatst door:Ockels
Geplaatst op:2012-07-13
Waardering:
Omschrijving:Onder de indruk van de keuze en klantvriendelijkheid van de medewerkers!

Onderwerp:Laminaat Winterswijk
Geplaatst door:Kruik
Geplaatst op:2012-07-13
Waardering:
Omschrijving:Prettige winkel zonder flauwe kul. Leuk dat er koffie en thee te pakken valt voor tijdens het wachten. Goede antwoorden en goed advies

Onderwerp:Houten vloer Hengelo
Geplaatst door:Spanjer
Geplaatst op:2012-07-13
Waardering:
Omschrijving:SUPER!

Onderwerp:Houten vloer Den Haag
Geplaatst door:Dachman
Geplaatst op:2012-07-13
Waardering:
Omschrijving:Er wordt ondanks de enorme drukte echt tijd voor je genomen en eerlijk advies gegeven. Top! Wij hebben een vloer bij jullie gekocht, bedankt alvast voor de service!

Onderwerp:Bebo Parket Houten Vloer Vleuten
Geplaatst door:de Gier
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:We zijn heel netjes geholpen en ben blij met mijn nieuwe vloer!

Onderwerp:Hulpvaardig bij kopen houten vloer in oene
Geplaatst door:Schouten
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:Vrijheid om rond te kijken. Klantvriendelijk. Heb je hulp nodig dan krijg je die ook. Wij hebben een geweldige aankoop gedaan en zijn er blij mee. Ga zo door, wij vertellen het voort!

Onderwerp:Laminaat voor het hele huis
Geplaatst door:Melissa Stegehuis
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:Helmaal super!!! Ik woon net op mezelf en bijna geen geld, dus dit is heel mooi te doen voor super kwaliteit!!!!

Onderwerp:Lamelparket in Nijeveen
Geplaatst door:van der Woude
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:Een kijkje in uw complex en de positieve verhalen van kennissen heeft ons doen besluiten een houten vloer bij uw bedrijf te kopen. Geen miskoop maar zelf meer dan tevreden. De vloer was en is het geld meer dan waard. De vloer ligt er oogstrelend bij. Bedankt voor de prettige hulp, de goede adviezen van de medewerkers op de betonnen en houten werkvloer. Voor ons geldt: Zegt het voort, zegt het voort!

Onderwerp:Parket Stadskanaal
Geplaatst door:Sweertuman
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:Ik hoop dat mijn zoon heel veel plezier heeft van het parket. Het zag er heel mooi uit en een vriendelijke verkoper heeft ons geholpen.

Onderwerp:Laminaat super vught
Geplaatst door:van Kraay
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:Wij kwamen voor laminaat dat uitverkocht was. Het is super netjes opgelost en hebben nu voor een mooie prijs een heel mooi laminaat! Helemaal tevreden zijn wij!

Onderwerp:Top parket! Oude pekela.
Geplaatst door:Hofman
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:Vandaag parket gekocht, ziet er goed uit! Enthousiaste medewerkers, een goede sfeer. En een gratis kopje koffie en drankje. Helemaal top! Een goed concept!

Onderwerp:Parket Plasmolen
Geplaatst door:Verwaaijen
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:Veel keus, mooie prijsstelling!

Onderwerp:Parket Reusel
Geplaatst door:Van Ham
Geplaatst op:2012-07-11
Waardering:
Omschrijving:Snelle service, mooi product! Wel ver rijden maar niet voor niks!

Onderwerp:Kwaliteit Laminaat Hengelo
Geplaatst door:Groctelaa
Geplaatst op:2012-07-09
Waardering:
Omschrijving:Goede keuze van laminaat en goed kwaliteit

Onderwerp:Laminaatvloer Elburg
Geplaatst door:B van Putten
Geplaatst op:2012-07-07
Waardering:
Omschrijving:We hadden verscheidene keren al gehoord over Bebo-Parket dus toch maar even heengegaan… Echt supergoed geholpen, mooie laminaatvloer aangeschaft voor een mooi prijsje…! Het uurtje rijden was het zeker waard! Bedankt! Ook namens onze kids voor de lekkere zak snoep! Hartelijke groeten, Fam van Putten

Onderwerp:Lamelparket vloer deventer
Geplaatst door:Derkusen
Geplaatst op:2012-07-07
Waardering:
Omschrijving:Gemoedelijke en ontspannen sfeer heerst er in de zaak. Vrij snel geholpen. Bij drukte meerdere personen erbij geroepen. Mooie vloeren! Leuke decoratie wat het net wat huiselijker maakt.

Onderwerp:3e houten vloer in Zwolle
Geplaatst door:Horsting
Geplaatst op:2012-07-07
Waardering:
Omschrijving:Dit is al de 3e keer dat wij hier vloeren halen. Prijs, personeel, service alles is hier SUPER! Raad zeker anderen aan om hier te kopen.

Onderwerp:Reis van 4 uur voor houten vloer in Oostkapelle
Geplaatst door:de Visser
Geplaatst op:2012-07-07
Waardering:
Omschrijving:Een reis van 4 uur dubbel en dwars waard vanwege: – superbegeleiding in kopen; vriendelijk en duidelijk – ruime keus; precies wat wij zoeken! – geweldige prijs. Door jullie wordt hout leggen voor ons mogelijk! 🙂

Onderwerp:Mooie houten vloer Zaandam
Geplaatst door:Lineman
Geplaatst op:2012-07-07
Waardering:
Omschrijving:Het was een eind rijden maar het is zeker de moeite waard! Vakkundig advies, goed en oprecht meedenken, zeer mooie vloeren en leuke prijzen!

Onderwerp:Mooie laminaat vloer ulft goedkoop
Geplaatst door:Oliemans
Geplaatst op:2012-07-07
Waardering:
Omschrijving:We zijn vakkundig geholpen, hebben fijn advies gekregen. We hebben het gevoel dat de mensen (verkopers) tijd voor ons namen. Relaxte sfeer. We zijn zeer tevreden! Ook over de telefoon prima geholpen!

Onderwerp:Goedkope houten vloer Wijhe
Geplaatst door:Jongedijk
Geplaatst op:2012-07-07
Waardering:
Omschrijving:Volop keus, goede en duidelijke uitleg. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader voor iedereen!! Zo doorgaan!!

Onderwerp:Houten vloer Voorburg
Geplaatst door:Amerougen
Geplaatst op:2012-07-07
Waardering:
Omschrijving:Goed hout voor de mooiste schuur in Frankrijk!!

Onderwerp:houten vloer utrecht
Geplaatst door:de wit
Geplaatst op:2012-07-04
Waardering:
Omschrijving:Wat een verrassing…!! Een fantastische winkel. aardig en kundig personeel. Met een glimlach en een prachtige bestelling de winkel weer uit! Bedankt!

Onderwerp:Eiken houten vloer Almelo
Geplaatst door:Bonthuis
Geplaatst op:2012-07-04
Waardering:
Omschrijving:Snel, goedkoop, goede kwaliteit, eerlijk!

Onderwerp:Eiken Lamelparket Uithuizermeeden
Geplaatst door:Minke van
Geplaatst op:2012-07-04
Waardering:
Omschrijving:Veel keuze! Scherpe prijzen! lekkere koffie, zeker als je van ver komt. Erg vriendelijk personeel. snel en duidelijk advies. Wat wil je nog meer??? Dank u !!

Onderwerp:Houten vloer soest
Geplaatst door:Rietveld
Geplaatst op:2012-07-04
Waardering:
Omschrijving:Eerder een houten vloer hier gekocht. Ongeveer 10 jaar geleden. Nog steeds zeer tevreden! Vandaar onze terugkomst.

Onderwerp:Perfecte houten vloer
Geplaatst door:Gale
Geplaatst op:2012-07-04
Waardering:
Omschrijving:Toen mijn dochter haar 1e huisje heeft gekocht zijn we hier wezen kijken voor parket. Ze was er helemaal weg van en heeft een mooie eiken vloer gekocht. Ze werd erg leuk en proffesioneel geholpen. Erg leuk!

Onderwerp:Laminaat losser
Geplaatst door:tassenaar
Geplaatst op:2012-07-04
Waardering:
Omschrijving:Prima service. Goed personeel –> heeft verstand van vloeren! Volhouden!

Onderwerp:Goede dienstverlening voor houten vloer in Leiden
Geplaatst door:Marlies
Geplaatst op:2012-07-04
Waardering:
Omschrijving:Jullie dienstverlening is top. Super vriendelijk! Heel fijn!

Onderwerp:Parket in Lienden
Geplaatst door:Verkerk
Geplaatst op:2012-07-04
Waardering:
Omschrijving:Ruime keuze, netjes geholpen. Vriendelijk personeel.

Onderwerp:Goede service
Geplaatst door:Bastiaan
Geplaatst op:2012-06-27
Waardering:
Omschrijving:Ook wij zijn afgereisd naar Vriezeveen. Verkooppunt is prima bereikbaar met NS in combinatie met OV fietsen op station Vriezeveen. We werden goed ontvangen door het vriendelijke en kundige personeel, die uitgebreid de tijd nam en ons ook de tijd gaf. Op vragen die we hadden kregen we, ook na het plaatsen van de bestelling, via de mail en telefoon snel een heldere reactie. Een week voor levering belde Herman Meijerink van Beboparket op om de bestelling nog een keer helemaal door te nemen. Op het afgesproken tijdstip stonden ze op de stoep. We hebben twee verschillende vloeren bij Bebo besteld. De eerste vloer was prima, de andere vloer bleek niet de juiste dikte te hebben. Ook waren deze planken uiterlijk niet erg fraai, met veel donkere randen en afwijkingen. Toen we met Bebo belden met deze klacht pakten ze dit heel goed op, en werden we echt gehoord, en zijn ze met een goede oplossing gekomen. Supergoede service!

Onderwerp:Massief grenen den haag
Geplaatst door:Launens Heiken
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:– Snel geholpen – vriendelijk en behulpzaam personeel – relatief veel laminaat – volgens verwachting

Onderwerp:Leverantie + prijskwaliteit = Top! Houten vloer hooghak
Geplaatst door:Fam Schoonveld
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Leverantie + prijskwaliteit = top! goede service en nazorg na waterlekkage op onze nieuwe vloer binnen een dag aanwezeg en nieuw gelegd. gewoon super! onze hele familie heeft intussen bebo vloeren. kan bebo bij iedereeen aanbevelen!!

Onderwerp:Eiken lamelparket Amersfoort
Geplaatst door:Verheij
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Goede service!, Beetje druk op de zaterdag. mooie prijzen –> kortom; na lang wrikken en wegen een super mooie vloer gekocht.

Onderwerp:Goedkope Eiken Houten Vloer in leeuwen
Geplaatst door:H. de Jong
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:De blonde jonge dame mag wat mij betreft onderhand wel een vast contract hebben, ze doet enorm goed haar best

Onderwerp:Mooie laminaat vloer in Leuth
Geplaatst door:De Jong
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Superzaak, gezellig en perfect geholpen door personeel. Vloer is super gelegd, was een uitdaging omdat er ook een verhoging in zat met trap. fijne vloerenleggers, leuk mee geflirt tussen de middag.

Onderwerp:Gemotiveerd voor houten vloer stellendam
Geplaatst door:H. Slingerland
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Wij kunnen zien dat jullie gedreven, gemotiveerd en met kennis over jullie producten kunnen adviseren. jullie hebben veel plezier in jullie werk!. Ga zo door. we zullen de folders bezorgen in de nieuwe bouwwijk in ouddorp. Hartelijke groet uit ouddorp. Bedankt!

Onderwerp:Supertent! houten vloer amersfoort
Geplaatst door:Jose Lankoy
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Supertent! heel veel verschillende vloeren, alles lijkt te kunnen hier. ook de uiteindelijke onderhandeling verliep helemaal prettig, aan het eind was iedereen blij. Ik zou jullie winkel aan iedereen aanbevelen!

Onderwerp:houten vloeren den haag
Geplaatst door:Bowien Muller
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Prachtige vloer gekocht! Heel goedkoop en goed geholpen. Aardige mensen! Heerlijke hapjes. leuk voor de kinderen.goedkope houten vloeren en laminaat

Onderwerp:Mooie eiken houten vloer Almelo
Geplaatst door:Brouwer
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Een goede en klantvriendelijk begeleiding! Thanx voor de goedkope laminaatvloer

Onderwerp:Prijs kwaliteitverhouding van houten vloer
Geplaatst door:Marieke v. Zanten houten vloeren rotterdam
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Goede service! Vriendelijk! Prijs kwaliteitverhouding top! in 1 woord: TOP! mooie lage prijzen

Onderwerp:Prima houten vloeren ‘s gravenpolder
Geplaatst door:Van Belzen amstelveen
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Prima geholpen, fijne zaak met prima prijzen! mooie houten vloeren tegen zeer scherpe prijzen, veel goedkoper dan bij ons in de buurt

Onderwerp:200 km gereden voor een goedkope houten vloer
Geplaatst door:Monique Denk
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Ik heb er 200 km voor gereden en geswlaagd bij beboparket voor een houten vloer en laminaat , meer dan 1000 euro bespaart inderdaad keihard de goedkoopste houten vloeren van nederland. Raad iedereen bebo aan!

Onderwerp:Goede service goedkope houten vloeren
Geplaatst door:L Kalverda
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Goede service. Vriendelijk en eerlijk. en goedkoop

Onderwerp:Massief eiken borne
Geplaatst door:Jan Manenschijn
Geplaatst op:2012-06-23
Waardering:
Omschrijving:Recht toe recht aan handel! Super Service!houten vloeren amsterdam

Onderwerp:mooie vloeren
Geplaatst door:jasper
Geplaatst op:2012-06-16
Waardering:
Omschrijving:mooi bedrijf met een superservicejasper vroomshoop

Onderwerp:beboparket
Geplaatst door:ligtvoet
Geplaatst op:2012-06-16
Waardering:
Omschrijving:goede uitleg lekkere koffie prettige mensen ga zo doorJeane Ligtvoet Made

Onderwerp:goed bedrijf
Geplaatst door:Vincent Spek
Geplaatst op:2012-06-16
Waardering:
Omschrijving:TOP!!!!!!! ZEER SNELLE SERVICE……… GOEDE PRIJS……HELEMAAL TOP VM Projectontwikkeling Bloemendaal

Onderwerp:goed en goedkoop
Geplaatst door:Klinge
Geplaatst op:2012-06-16
Waardering:
Omschrijving:prima service en goede kwaliteit Klinge Wierden

Onderwerp:mooie aanbiedingen
Geplaatst door:Monsefi
Geplaatst op:2012-06-16
Waardering:
Omschrijving:mooie aanbiedingen en vloeren. gezellige mensen die goed helpen, een mooie zaak met veel keus , ik wens jullie veel succes

Onderwerp:handgeschraapte eiken vloer
Geplaatst door:rob jansen
Geplaatst op:2012-06-13
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben een geschraapte vloer met white wash. Het is echt een super vloer. Makkelijk in onderhoud, blijft er goed uit zien. Wij zijn er erg blij mee. Groeten Rob Jansen Apeldoorn

Onderwerp:mooie vloer
Geplaatst door:hendriks
Geplaatst op:2012-06-11
Waardering:
Omschrijving:Beste houten vloeren winkel Wij zijn vorige week naar beboparket geweest. Het was 2,5 uur rijden maar het was het dubbel en dwars waard. We hebben een hele mooie lamelparket vloer gekocht. Binnen 48 uur was de vloer bij ons geleverd. Daarna is de vloer door beboparket gelegd. Een super resultaat. We krijgen veel complimenten over onze vloer

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:annamarie klein
Geplaatst op:2012-06-01
Waardering:
Omschrijving:Ik heb al twee jaar een prachtige vloer van jullie en hij bevalt uitstekend. De vloer ligt over de hele eerste verdieping van ons huis in Amsterdam, en loopt helemaal door van de hal naar de woonkamer en keuken. Het is een massief eiken vloer waarvan wij wat extra besteld hebben zodat we nog een heel aantal mooie toepassingen met het hout hebben kunnen bedenken in onze woonkamer en keuken, waardoor er een mooie eenheid in de ruimtes onstaat door het terugkeren van het materiaal. Bij deze een paar sfeerfotos van deze toepassingen die in elk geval heel goed de veelzijdigheid van zulke mooie massieve vloerdelen aangeven! Goedkope houten vloeren

Onderwerp:Lamelparketvloer
Geplaatst door:Peter Franse
Geplaatst op:2012-05-20
Waardering:
Omschrijving:Ook wij zijn vol lof over onze vloer. We kozen voor de extra brede plank (26 cm) met een lengte van 190cm. Bebo zorgde voor de white wash behandeling en na het zelf leggen hebben we de vloer in de wax en hardwax gezet. We zijn erg tevreden over het resultaat en de service. vriendelijk groeten, Wilma en Peter Franse

Onderwerp:klacht goed opgelost
Geplaatst door:dick en henriette jansen zwolle
Geplaatst op:2012-05-19
Waardering:
Omschrijving:We hebben bij u begin 2012 een lamelparket vloer besteld, bij levering bleek dat er behoorlijk veel verschillende kleurnuances in de planken zat. Hierop gebeld met Bebo en zonder discussie een compleet nieuwe vloer geleverd gekregen. De parketteurs die de vloer hebben gelegd (via werkspot.nl) . Zij hebben telefonisch contact met u gehad en eea met u doorgesproken, is goed opgelost. Wij zijn tevreden met de door u geleverde service en vloer. Met vriendelijke groet, Dick en Henriette Jansen Zwolle

Onderwerp:Prachtige houten vloer
Geplaatst door:Jeannette van Faassen
Geplaatst op:2012-05-19
Waardering:
Omschrijving:In mijn nieuwe huis heb ik een eiken vloer van Beboparket laten leggen. Het resultaat is prachtig. Aangezien ik nog hout over had en nog geen aanrechtblad, heef een handige timmerman van hetzelfde eikenhout een aanrechtblad gemaakt en een blad voor mijn kookeiland. Het is helemaal super geworden.

Onderwerp:nieuwe scania
Geplaatst door:vlastuin
Geplaatst op:2012-05-19
Waardering:
Omschrijving:Onlangs mochten wij twee identieke Scania’s afleveren aan het bedrijf Bebo Parket. Deze jong gebruikte Scania’s hebben wij naar hun wens opgebouwd, waarna deze in hun bedrijfskleuren zijn gespoten. Wij wensen de eigenaar en de chauffeurs veel geluk toe met hun aanwinsten.

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:rob jansen apeldoorn
Geplaatst op:2012-05-16
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben een geschraapte vloer met white wash. Het is echt een super vloer. Makkelijk in onderhoud, blijft er goed uit zien. Wij zijn er erg blij mee.

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:heleneke
Geplaatst op:2012-05-15
Waardering:
Omschrijving:Ik heb mijn vloer bij Beboparket gehaald. Echt supermooi en GOEDKOOP. Moet je maar eens op internet kijken. Was laatst een man bij me op visite die ook een parketzaak heeft en hij vond het een erg mooie vloer voor een spotprijs. Succes!

Onderwerp:mooie vloeren
Geplaatst door:ivonne
Geplaatst op:2012-05-15
Waardering:
Omschrijving:wij hebben onze vloer ook bij beboparket in vriezenveen gekocht . het was daar onwijs druk maar tijden het wachten kreeg iedereen broodjes kaas en ham ,het was er heel erg gezellig. de vloer die we er hebben uitgezocht was zo goedkoop dat we deze direct hebben besteld en laten bezorgen

Onderwerp:houten vloer en vloerbedekking
Geplaatst door:evers
Geplaatst op:2012-05-15
Waardering:
Omschrijving:wij hebben de vloer bij beboparket gekocht goede service en hele lage prijzen de vloerbedekking die hebben we bij bebovloerbedekking gekocht voor de trap en de slaapkamers alles voor veel minder geld dan in de gewone winkel

Onderwerp:mooie houtenvloer fotowedstrijd
Geplaatst door:fam roeleveld
Geplaatst op:2012-05-11
Waardering:
Omschrijving:Beste Frans van Beboparket, Met plezier en trots onze foto’s van hoe het was toen de vloer net lag… en hoe die werd toen we het enigszins hadden ingericht! We hebben het afgelopen jaar ons hele huis verbouwd. De vloer was echt de kroon op ons werk. Vele complimenten hebben we inmiddels ontvangen… ‘Die vloer…die is echt mooi!’; dat horen wij vaak 🙂 We hopen dat we geluk hebben met de wedstrijd! Leuk dat jullie deze organiseren. Hartelijke groet, Renske Pouwels en Bas Roeleveld

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:Sanne Korteland en Ron Wondaal
Geplaatst op:2012-05-07
Waardering:
Omschrijving:We wonen prachtig en genieten erg van onze vloer! mooie vloer beboparket. We hebben enorm verbouwd en vinden zelf dat het geslaagd is! We hebben alles uit het huis gesloopt en in de woonkamer zijn de vloeren er helemaal uit gegaan waardoor je in de kruipruimte stond. Dat zorgde ervoor dat we de vloer hebben kunnen isoleren en vloerverwarming hebben kunnen leggen en dat is echt heerlijk! Beneden hebben we lamelparket gelegd en op de bovenste twee verdiepingen een massief grenen vloer die we geschilderd hebben. Een hele klus maar met een prachtig resultaat!

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:Mieke van Middendorp
Geplaatst op:2012-05-04
Waardering:
Omschrijving:Ons hele huis ligt vol met Bebo-vloeren, dus dat is zeker het proberen waard. In de woonkamer en keuken hebben we prachtig lamelparket. Dit hebben we er onbehandeld ingelegd en later op kleur gebracht. Een mooie vloer met een warme kleur die het plaatje compleet maakt. Op de 1e en 2e verdieping ligt een mooie laminaatvloer, ook daar heb ik een foto van meegestuurd

Onderwerp:leveren en leggen van vloeren met problemen en oplossen
Geplaatst door:ejvdam
Geplaatst op:2012-04-12
Waardering:
Omschrijving:in elk bedrijf komt het voor dat er iets mis gaat. in ons geval een levering van verkeerde planken welke na het leggen en olien door legservice Bebo pas zichtbaar werden (waarschijnlijk te veel vocht in plank tijdens kleuren). na telefonisch overleg en een herstelpoging op zaterdag jl. heeft Bebo in allerijl zaterdagmiddag (i.v.m. een geplande verhuizing) zorg gedragen voor en een nieuwe vloer en dat het woensdag jl. gelegd is. hierin onderscheid Bebo zich t.o.v. vele andere bedrijven. namelijk verantwoordelijkheid nemen en de problemen direct en vakkundig oplossen. zowel door de fabriek als de legservice. door deze actie zal ik Bebo zeker aanraden als een goede en betrouwbare leverancier. met oprechte dank !

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:lunenborg vroomshoop
Geplaatst op:2012-04-11
Waardering:
Omschrijving:Service uitmuntend, zie je in het westen niet. Lunenborg Vroomshoop

Onderwerp:Massief eiken vloer
Geplaatst door:Rosa
Geplaatst op:2012-04-11
Waardering:
Omschrijving:Na een lange rit naar Beboparket leek de vloer waarover ik had gebeld er in eerste instantie niet te zijn. Frans heeft het keurig voor ons opgelost. Beboparket: bedankt!

Onderwerp:mooie vloer geleverd in urk
Geplaatst door:In De Linnenkast
Geplaatst op:2012-04-04
Waardering:
Omschrijving:wij hebben voor onze winkel in urk een mooie vloer gelegd van beboparket uit vriezenveen een mooie betaalbare sterke houten vloerSlaapdomein In De Linnenkast is sinds 2005 gevestid aan het Marsdiep 16b, waar we een leuke showroom hebben ingericht van 230 m2.

Onderwerp:VLOER SPORTHOTEL OBERWALD ZWITSERLAND
Geplaatst door:SPORTHOTEL OBERWALD
Geplaatst op:2012-03-31
Waardering:
Omschrijving:OOK WIJ HEBBEN ONZE VLOER GEKOCHT IN NEDERLAND BIJ BEBOPARKET 540M2 VOOR ONS HELE HOTEL. DE VLOER IS AAN HUIS ( IN ZWITSERLAND BEZORGD) EN WE WAREN GOEDKOPER UIT DAN IN OBERWALD

Onderwerp:gratis vloer voor NL doet
Geplaatst door:beboparket
Geplaatst op:2012-03-21
Waardering:
Omschrijving:In het kader van NL Doet hebben afgelopen vrijdag Plegt-Vos medewerkers samen met medewerkers van Mijande Wonen, Bebo Parket en Makelaar Stegeman, hun handen uit de mouwen gestoken voor de bewoners van Stichting Philadelpia Handen uit de mouwen

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:de vries lunteren
Geplaatst op:2012-03-16
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie houten vloer gekocht bij beboparket met een eiken toplaag voor weing geld

Onderwerp:Laminaatvloer metallic / zand met V-goef
Geplaatst door:Fam Rademaker Wijchen
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:Afgelopen week zelf de laminaatvloer van Bebo gelegd op Silencio rubber ondervloer. Kwaliteit van het laminaat is zeer goed. 350 gram per plank van 1,7 kg zwaarder dan even dure Gamma laminaat. Bovendien is de afwerking van het Bebo-laminaat veel beter dan even dure soorten elders. We hebben een prachtige vloer nu. Bebo, bedankt!

Onderwerp:Top service van Bebo parket
Geplaatst door:E. hamar de la Brethoniere
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:Ik heb hier een super vloertje gekocht. De service was ook duidelijk en zeer vriendelijk. Ik ben nu iedereen aan het adviseren om bij bebo langs te gaan. Ook het legwerk was super strak en netjes. Dus echt super.

Onderwerp:Echte prijskrakers die Bebo.
Geplaatst door:Nijenhuis
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:Ik ben bij bebo geweest en heb daar een mooie vloer gekocht. Was op zoek naar een goedkope aanbieding. En heb het daar ook nog eens gevonden. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik raad mensen ook aan om langs bebo parket te gaan als ze weinig geld hebben. ze helpen u altijd voort. Super bedrijf.

Onderwerp:super bedrijf! Goedkope vloeren.
Geplaatst door:Greveling
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:We zijn bij bebo geweest en hebben een mooie vloer uitgezocht. mooie vloer. De service van bebo is zeer vriendelijk en goede humor. echt een aanrader! Ook de cake was lekker. Echt toppie!!

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:goossen Nijverdal
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:we hebben een laminaat gekocht bij beboparket en we zijn tevreden over de nette bediening de enorme keus en de snelle service

Onderwerp:goed bedrijf en mooie vloerenwinkel
Geplaatst door:van der Maat aannemersbedrijf Heemstede
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:ook wij betrekken onze vloer bij beboparket en zijn tevreden over de kwaliteit en de prijs van dit bedrijf

Onderwerp:strakke vloer
Geplaatst door:hollak hardenberg
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:we hebben een vloer gekocht bij beboparket en zijn tevreden de vloer ligt er mooi strak in

Onderwerp:laminaatvloer
Geplaatst door:wolts Rijssen
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie laminaat vloer gekocht en zijn tevreden over de kwaliteit en de service van beboparket

Onderwerp:handgeschraapte vloer
Geplaatst door:van Slochteren Zwolle
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:mooie vloer gekocht bij beboparket, dikke horecalamel handgeschraapt. We hebben de vloer zelf in de olie gezen en deze is supermooi geworden. We zijn dan ook erg positief over beboparket

Onderwerp:mooie vloer
Geplaatst door:Hgeman Enschede
Geplaatst op:2012-03-12
Waardering:
Omschrijving:ook wij hebben onze vloer gekocht bij Beboparket, de vloer is bij ons geleverd en we hebben de vloer zelf geplaatst. het resultaat mag er zijn bedankt voor de mooie vloer

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:mekelenkamp amsterdam
Geplaatst op:2012-03-10
Waardering:
Omschrijving:enige tijd geleden hebben we een houte3n vloer laten leggen door beboparket. het is een mooie vloer geworden met een eiken toplaag groetjes annet

Onderwerp:horecalamelparket
Geplaatst door:bistro
Geplaatst op:2012-03-10
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie vloer laten leggen door beboparket in onze bistro. de horezalamelparket met een extra behandelig voor de toplaag. deze vloer is alleen te verkrijgen bij de zaak in vriezenveen. het is heel mooi geworden en kan tegen een stootje bedankt evert

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:beumer
Geplaatst op:2012-03-10
Waardering:
Omschrijving:we hebben een tijdje geleden een houten vloer gekocht bij beboparket waar we erg tevreden over zijn goedkoop en goed

Onderwerp:fam bron Baarn
Geplaatst door:massief eiken
Geplaatst op:2012-03-08
Waardering:
Omschrijving:we zijn bij beboparket geweest voor een houten vloer. we hebben een massief eiken vloer gekocht en zijn heel tevreden over dit bedrijf

Onderwerp:tevreden klant
Geplaatst door:de pater
Geplaatst op:2012-02-29
Waardering:
Omschrijving:een compliment,bij ons is een Mflor vloer gelegen het resultaat is supermooi. Ik hoorde van de stoffeerder dat dit de 2e opdracht van jullie was en ik ben van mening dat dit zeker niet de laatste zal zijn. De stoffeerder Erwin van de Kuil uit Amersfoort zijn werkwijze is supernetjes niet snel en weg nee doorgaan en keurig werk afleveren. En zeker ook niet onbelangrijk zijn taalgebruik niets op aan te merken. Als er iets niet goed geweest zou zijn dan hadden jullie ook een mail gehad, maar als er keurig werk afgeleverd is is dat ook leuk om door te geven. Ik hoop dat deze mail op de goede plaats terecht komt en dat jullie nog veel opdrachten aan Erwin kunnen geven. Hartelijke groeten van Fam C.de Pater, Roggetiende 45 2941 PN Lekkerkerk

Onderwerp:tevreden klant
Geplaatst door:j de lange
Geplaatst op:2012-02-14
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie laminaat gekocht bij beboparket voor nog geen 5 euro mooi mooi mooi

Onderwerp:mooie vloer
Geplaatst door:gringhuis emmen
Geplaatst op:2012-02-14
Waardering:
Omschrijving:mooi laminaat gekocht voor een lage prijs

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:post hoogeveen
Geplaatst op:2012-02-14
Waardering:
Omschrijving:we hebben een planken vloer gekocht bij beboparket en we kunnen ons geen betere vloer wensen dan deze vloer en dat voor maar 9,98pm2 bebo bedankt

Onderwerp:brede houten planken
Geplaatst door:van t spijker enschede
Geplaatst op:2012-02-14
Waardering:
Omschrijving:we zijn heel tevreden over beboparket mooie vloeren en gezellige mensen

Onderwerp:vloerverwarming vraagje
Geplaatst door:herman
Geplaatst op:2012-02-06
Waardering:
Omschrijving:Kan een houten vloer tegen vloerverwarming?jazeker l maar dan wel lamelparket

Onderwerp:lamelparket voor vloerverwarming
Geplaatst door:guus van seegers
Geplaatst op:2012-02-03
Waardering:
Omschrijving:we hebben een vloer gekocht bij beboparket (eikrn lamelparket) supemooi voor een mooie prijs

Onderwerp:Vloeren
Geplaatst door:Henk
Geplaatst op:2012-01-24
Waardering:
Omschrijving:in 1 woord een geweldig bedrijf

Onderwerp:Gordijnen en vitrage. bebovloerbedekking
Geplaatst door:Tevreden klanten .
Geplaatst op:2012-01-19
Waardering:
Omschrijving:We zijn super treden over onze nieuwe gordijnen en de nieuwe vitrage. Het advies van de styliste van Bebo was super! De afwerking is ook super netjes. Wij komen zeker bij Bebo weer.

Onderwerp:prachtige vloer top kwaliteit.
Geplaatst door:Eddy Boots
Geplaatst op:2012-01-10
Waardering:
Omschrijving:In september 2011 een prachtige 45m2 laminaat vloer met een eiken toplaag gekocht en zelf gelegd in een weekend een prachtige vloer en een geweldige service,nee alle lof over dit mooie bedrijf.

Onderwerp:Nieuwe vloer
Geplaatst door:Marianne de Graaf
Geplaatst op:2012-01-09
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn super behandeld bij het uitzoeken van de laminaatvloer bij Bebo weg, die nu mooi in onze woonkamer ligt. Iedereen vind hem mooi en wij wel het meest . Goede prijs en goede service bij jullie . Petje af

Onderwerp:leggen van laminaat van bebo
Geplaatst door:bb-renovatiebedrijf uit doetinchem
Geplaatst op:2012-01-07
Waardering:
Omschrijving:ik heb van de week laminaat gelegt bij een klant wat hun bij bebo hadden gekocht. nu ik veel laminaat geledgt heb. vond ik de laminaat van bebo wel de fijnste om te leggen. het klikte zo makkelijk in mekaar. ik raad de mensen aan om bij bebo het laminaat te halen.

Onderwerp:mooie houten vloer voor Marloes Coenen
Geplaatst door:Marloes Coenen
Geplaatst op:2011-12-21
Waardering:
Omschrijving:ook ik heb een mooie vloer gekocht bij beboparket voor mijn nieuw te openen sportschool in amsterdam. vr groet Marloes Coenen wereldkampioene strikeforce (mixed martial arts)

Onderwerp:kom ook even kijken
Geplaatst door:Meppelink
Geplaatst op:2011-12-21
Waardering:
Omschrijving:ik kom vandaag ook even kijken bij bebo heb de site en t gastenboek even bekeken en daar moet je zekers kunnen slagen

Onderwerp:oplossen van problemen
Geplaatst door:poldermans VACP alkmaar
Geplaatst op:2011-12-17
Waardering:
Omschrijving:wij van verbouwingsadviesbureau Poldermans uit Alkmaar en Heiloo zijn zeer tevreden over Beboparket.Bij de aanschaf van de vloer waren we al zeer tevreden, maar vooral ook bij de afhandeling van alles zijn we zeer correct geholpen. We hebben in de eerste instantie een verkeerde vloer gekregen maar dit is acuut opgelost door Beboparket. En vandaag zijn we weer bij beboparket om voor ons bedrijf ook een vloer te kopen.

Onderwerp:Eiken planken.
Geplaatst door:Familie ten Kate.
Geplaatst op:2011-12-09
Waardering:
Omschrijving:Onze kamer ziet er prachtig uit met de nieuwe massief eiken planken uit Vriezeveen. Volgens onze kennis die de vloer heeft gelegd voor ons, van zeer goede kwaliteit houten vloer. En flink wat euro’s uitgespaard door naar Bebo te gaan.

Onderwerp:Beboparket
Geplaatst door:Hardenborg
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Het is een mooie dag, eerst een vloer gekocht en – 2 jaar later- maken we de trap ook in eiken!! En als het lukt fietsen we de trap op met een Bebofiets.

Onderwerp:Super bedrijf!
Geplaatst door:J.Verwijs
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Heel prettige service van alle medewerkers ontvangen en natuurlijk de prijzen waren zeer scherp.

Onderwerp:Beboparket
Geplaatst door:Sanne Rozema
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Leuke prijzen en vriendelijk personeel. Ik ga zorgen voor mond op mond reclame.

Onderwerp:Beboparket
Geplaatst door:J. Kamphuis
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Fijn dat er Bebo is!

Onderwerp:Mooie nieuwe vloer
Geplaatst door:Sarina Overbosch
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Helemaal uit Amsterdam gekomen en mijn buurvrouw had gelijk ( zij is al klant bij jullie) Hier komt mijn nieuwe vloer! Het was de rit meer dan waard. Gr. Sarina.

Onderwerp:Leuke winkel
Geplaatst door:Ineke Dam
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Het was de moeite van de rit waard. geweldige keuze, vriendelijk personeel en we hebben goed advies gekregen. Een Aanrader!! Heel veel succes met jullie nieuwe pand. groeten Ineke.

Onderwerp:Beboparket
Geplaatst door:H. Wiggers
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Bebo parket, kwaliteit voor een lage prijs.

Onderwerp:geweldige gastvrijheid
Geplaatst door:W.Werkman
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Wat een vloeren in Vriezenveen. Lekkere koffie, lekkere cake en aardige kerels, wat wil een mens nog meer. Een vloer gekocht zonder gaten en die wordt prachtig! Bedankt!

Onderwerp:Bebo parket Vriezenveen
Geplaatst door:H. Gilama
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Goed geslaagd in Vriezenveen Groeten!mooie houten vloer

Onderwerp:Bebo in Vriezenveen
Geplaatst door:E v/d Zwaag
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn gastvrij ontvangen, en we hadden een plezierige hulp bij ons uitzoeken van de vloer.

Onderwerp:Bebo Vriezenveen
Geplaatst door:Walraven/ignatius
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Zeer goed geholpen en zeer veel gekocht.

Onderwerp:Bebo, de beste!
Geplaatst door:Hofmeester
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Een prachtige vloer gekocht tijdens onze vakantie vorige jaar. Nu zijn we weer terug gekomen om een mooie vloer te kopen voor de bovenverdieping. Onze dochter is ook al 150m2 komen kopen. kortom, het westen van Nederland is besmet door Bebo parket. Aardige mensen, super service , de moeite van 2.5 uur reizen zeker waard!!!

Onderwerp:Goede service
Geplaatst door:Barry
Geplaatst op:2011-12-06
Waardering:
Omschrijving:Wat een drukte en toch zo snel geholpen, perfect!

Onderwerp:Masief eikenvloer
Geplaatst door:Mij zelf Wijnhoud Wim
Geplaatst op:2011-12-01
Waardering:
Omschrijving:Ik ben ontzettend blij te hebben gekozen voor bebo.Hij ligt er fantastisch in Ik heb hem tweekeer met de machien geschuurd (1 maal 150 en 1 maal 100 ) Nou hij ziet er beelschoon uit .Hiervoor mijn hartelijke dank voor zo een kwaliteid Mijn complimentGroetjes Wim Wijnhoud uit Woerden Een tevreden Klant

Onderwerp:BEBO Tennis
Geplaatst door:Maartje Labeur
Geplaatst op:2011-11-30
Waardering:
Omschrijving:Samen met mijn broertje ga ik op het parket tafeltennissen.Ik ben bij jullie geweest en daar heb ik de naam van,Bebo.LEUK HÈ!!! Groetjes, Maartje

Onderwerp:mooie en goede eiken houten vloer
Geplaatst door:Ton Buijzen Sport
Geplaatst op:2011-11-25
Waardering:
Omschrijving:van uit Merksem (belgie) zijn we afgereisd naar Vriezenveen om eens te kijken . Inderdaad mooie houten vloeren voor heel weinig geld. zeker de moeite waard om er heen te gaan . ze bezorgen ook in belgievr groet Ton www.tonbuijzensport.nl

Onderwerp:hoogervorst
Geplaatst door:bosweg 6d jippingboertange
Geplaatst op:2011-11-25
Waardering:
Omschrijving:we zijn vriendelijk en heel goed geholpende raadgevingen zijn hier gratis en de houten vloeren goedkoop dank voor de service

Onderwerp:goede service
Geplaatst door:ten berge woudrustlaan hensbroek
Geplaatst op:2011-11-25
Waardering:
Omschrijving:binnen een paar uur prima geholpen lekkere koffie en cake. en mooie goedkope houten vloeren en laminaat

Onderwerp:vloertje voor friesland
Geplaatst door:mulder waltaweg 55 Tjerkwerd
Geplaatst op:2011-11-25
Waardering:
Omschrijving:Vanuit Friesland hiernaar toegereden . We hadden van jullie gehoord in de krant, en bekenden hadden een bericht hier op gezet dus nieuwsgierig en ja hoor een prachtige houten vloer gekocht

Onderwerp:superservice
Geplaatst door:mevr Overbeke Lonneker dorpstraat 19
Geplaatst op:2011-11-23
Waardering:
Omschrijving:Ik heb een mooie houten vloer gekocht bij beboparket en ben heel goed geholpen door Jacob Bolks. Al met al een goede ervaring, ik heb alles wat ik over had terug gebracht en het geld teruggekregen

Onderwerp:mooie vloer
Geplaatst door:Elise Nowee tymanshof assen
Geplaatst op:2011-11-23
Waardering:
Omschrijving:Jacob bedankt de houten vloer is prachtig

Onderwerp:pension PERRUQUE Koudum
Geplaatst door:Nico Kuiper
Geplaatst op:2011-11-19
Waardering:
Omschrijving:Ook wij hebben voor ons gastvrije pension in Koudum een mooie vloer gekocht bij Beboparket voor een aanzienlijk lagere prijs. Wilt u de vloer komen bewonderen kom dan een nachtje bij ons logeren in Koudum aan de Ds. L. Tinholtstraat 2 of kijk op onze site bij Beboparket hebben ze zeer snelle levering want er staan gigantische voorraden in de fabriek in Vriezenveen zeker de moeite waard

Onderwerp:mooie vloer in friesland
Geplaatst door:bunne bergsma uit harlingen
Geplaatst op:2011-11-18
Waardering:
Omschrijving:mooie vloer bij beboparket gekocht. En deze word volgende week al geleverd top prima service en gastvrij mooi assortiment duizend euro goedkoper dan bij ons

Onderwerp:goedkope houten vloer
Geplaatst door:dobbe
Geplaatst op:2011-11-18
Waardering:
Omschrijving:ook wij hebben een vloer in overijssel gekocht wel even rijden van uit groningen, maar wel 860euro uitgespaard mooi bedrijf

Onderwerp:tevreden klant
Geplaatst door:vermaat groningen
Geplaatst op:2011-11-11
Waardering:
Omschrijving:we zijn zeer tevreden over beboparket en hebben hier onse houten vloer gekocht

Onderwerp:beboparket houten vloere
Geplaatst door:luisman
Geplaatst op:2011-11-05
Waardering:
Omschrijving:Bijzonder-Eerlijk-Betrouwbaar-Oprecht Zo wordt uw vloer door BEBOPARKET gelegd. B. Luisman, Aan ‘t Spoor 5, 7681ML Vroomshoop

Onderwerp:mooie vloeren
Geplaatst door:annie en joop uit drachten
Geplaatst op:2011-10-25
Waardering:
Omschrijving:het is echt geweldig echt alles is tip tap top in orde gewoon prachtige vloeren prima kwaliteiten en prachtige service

Onderwerp:uitstekende service
Geplaatst door:Marry de Heer uit Oldebroek
Geplaatst op:2011-10-21
Waardering:
Omschrijving:2 jaar geleden een mooie eiken houten vloer gekocht. Uitstekend advies. We hadden teveel plinten besteld en kregen de volgende dag het geld al terug op de rekening.Later bleken we toch nog een klein stukje plint nodig te hebben voor een drempel en dit werd gratis opgestuurd.Gisteren hadden wij een verjaardag en een stoel maakte lelijke krassen op de vloer. Behandeling met onderhouds olie bleek niet voldoende dus BEBO gebeld voor kleurlak. Sturen gratis een meneer langs voor beoordeling en advies. Dit is pas service. Waar vind je het nog.Wij maken reclame voor jullie waar we kunnen!

Onderwerp:Echte tukkers 😉
Geplaatst door:Nicole en Ube
Geplaatst op:2011-10-20
Waardering:
Omschrijving:Eerst een eiken lamelparket-vloer gekocht en daarna nog een ondervloer. Wij vinden Bebo een heerlijk, echt Tuks bedrijf. Lekker helder advies, alles in 1 minuut geregeld, zonder enig gedoe bezorgd, alles top.

Onderwerp:de goedheid in de mens
Geplaatst door:petra en jolanda van duijn uit katwijk aan zee
Geplaatst op:2011-10-15
Waardering:
Omschrijving:dit maak je nooit meer mee zo lief en begrijpend zijn deze mensen. ik ben een ernstig zieke vrouw van 48 en heeft longemfyceem copd 4gold. ik heb een huis gekregen na een jaar in verzorging huis met een heel klein budget,mijn zus jolanda heeft met de baas gesproken van beboparket en die mensen toonden zoveel begrip en medeleven dat ze mij gratis laminaat uit lieten zoeken wat ik mooi vond. ik heb dit nog nooit meegemaakt dat er toch nog zulke mensen bestaan want meestal krijg je de kous op je kop. ik ben deze mensen heel erg dankbaar en me zus ook natuurlijk,dus bij deze duizendmaal dank,ook namens mijn familie

Onderwerp:PVC-vloer
Geplaatst door:Winterswijk
Geplaatst op:2011-10-13
Waardering:
Omschrijving:Op zoek naar een houtenvloer heb ik mij ook laten voorlichten over een PVC-vloer bij de vestiging van Bebo-vloerbedekking aan de Handelsweg. Wat een buitengewoon vriendelijke ontvangst en een zeer duidelijke en deskundige uitleg. Een verademing zo vriendelijk. Het wordt waarschijnlijk een PVC-vloer. Hartelijk dank!

Onderwerp:eiken lamelparketvloer
Geplaatst door:rosmolen uit melisant
Geplaatst op:2011-10-07
Waardering:
Omschrijving:Uitstekende service: We hadden bij bebo een eiken lamelparket vloer gekocht. De vloer hebben we zelf gelegd en geolied. Na het olien zag de kleur er heel anders uit dan we hadden verwacht. En naar achteraf bleek was de plankensortering die we hebben gelegd een stuk donkerder dan het proefplankje wat we in 1e instantie hadden meegekregen. Nadat we de klacht bij Bebo hadden neergelegd hebben ze een deskundige gestuurd die het probleem erkende. Vervolgens heeft Bebo eea met spoed opgelost. We hebben een nieuwe ook nog eens dikkere lamelparketvloer gekregen die ze voor ons hebben geolied en ook nog eens gelegd. Frans, Hans en Colin, bedankt voor het correct oplossen van onze klacht en de goede service. Bij een ieder aan te bevelen groeten familie Rosmolen, Melissant p.s. We waren overigens al heel content met de reeds eerder door jullie geleverde big life laminaatvloer op de 1e verdieping. We hebben een goed advies gehad.

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:bender amsterdam
Geplaatst op:2011-10-05
Waardering:
Omschrijving:We zijn bij beboparket geweest en hebben er onze tweede vloer gekocht. mooi bedrijf en je wordt er fantastisch geholpen

Onderwerp:mooie houte vloer
Geplaatst door:beuker diepenveen
Geplaatst op:2011-10-03
Waardering:
Omschrijving:Dag vriendelijke medewerkers van Bebo parket en in het bijzonder Bertus, Ik heb op 4 februari 2011 heb ik een eiken lamelvloer bij jullie gekocht het ging om 60 m2 en 28 centimeter breed. Vorige week heb ik deze vloer pas gelegd en afgewerkt. Nu de vloer is gelegd zijn wij zijn bijzonder tevreden over het resultaat. Daarvoor Bebo parket in Vriezenveen onze hartelijke dank en natuurlijk in bijzonder Bertus. Met de hartelijke groeten van: A.F. Breuker Diepenveen

Onderwerp:TRISTAN BOUW BV
Geplaatst door:tristanbouw
Geplaatst op:2011-09-30
Waardering:
Omschrijving:mooie en goede eiken lamelparket gekocht bij beboparket in vriezenveen de vloer is waanzinnig mooi geworden bebo bedankt

Onderwerp:Hoeveel service wil je hebben?
Geplaatst door:Marian en Jack uit Eexterveen
Geplaatst op:2011-09-21
Waardering:
Omschrijving:We hebben onze mooie houten vloer al weer bijna een haf jaar en we genieten er elke dag van. De dag van het leggen was helemaal spannend. De hele keuken werd verbouwd dus de vloer hadden we al een tijdje liggen. Na een maand kon de vloer eindelijk gelegd wordenAl met al… Een bedrijf wat een aanrader is!!!! Marian en Jack

Onderwerp:mooie laminaat vloer
Geplaatst door:Maud Reusken
Geplaatst op:2011-09-12
Waardering:
Omschrijving:deze week een mooie en sterke laminaatvloer gekocht bij beboparket. We zijn prettig geholpen en hebben goed advies gekregen. dit i.v.m. het gebruik van een elektrische rolstoel op deze vloer. de vloer is van het merk TWENTERANDFLOORING en Beboparket geeft bij intensief gebruik 35 jaar garantie op deze vloer.Met vriendelijke groet . Maud Reusken. speelster van het Nederlands Team Elektrisch Rolstoelhockey.. maud zoekt nog sponsoren voor deze sport. Contact adres voor sponsoring

Onderwerp:laminaat in panos broodjeszaak
Geplaatst door:bebo laminaat
Geplaatst op:2011-09-12
Waardering:
Omschrijving:bebo laminaat feliciteerd panos broodjes met de verbouwing van haar nieuwe vestiging en west panos veel suces panos broodjes veurne

Onderwerp:mooie en goede winkelvloer
Geplaatst door:bakkerij de Kraai Vriezenveen
Geplaatst op:2011-09-05
Waardering:
Omschrijving:In onze geheel gemoderniseerde winkel is een mooie vloer gelegd door Beboparket. Een mooie en keiharde vloer geschikt voor horeca dus ook voor onze winkel. Goede service en goede kwaliteit maar ook snel wilt u de vloer zien? kom naar onze winkel aan het Westeinde 36 in Vriezenveen

Onderwerp:vloer fruytiers cholengemeenschap rijssen
Geplaatst door:beboparket
Geplaatst op:2011-09-04
Waardering:
Omschrijving:ook op de fruitier scholen gemeenschap in rijssen is een mooie vloer gelegd door beboparket

Onderwerp:eiken lamelparket gekocht
Geplaatst door:erik en hilke
Geplaatst op:2011-09-01
Waardering:
Omschrijving:Vorige week een mooie eiken vloer gekocht, bij thuiskomst bleek er minder op de palet te zitten dan erop stond. Gisteren met alles terug gereden en super goed geholpen. We hebben een nieuwe vloer mee gekregen met alles erop en eraan, helemaal tevreden. Frans nogmaals bedankt voor de zeer goeie service.

Onderwerp:Verkoop je huis binnen een week!
Geplaatst door:Daphne Baak
Geplaatst op:2011-08-23
Waardering:
Omschrijving:In maart bij Bebo parket een nieuwe houten vloer gekocht en laten leggen; het resultaat is zo mooi geworden dat ik mijn huis binnen een week verkocht heb! De koper werd verliefd op de rust en de uitstraling van de mooie nieuwe houten vloer. Nu wederom voor mijn nieuwe appartement in Amsterdam naar Bebo gegaan en uitstekend geholpen. Weer net zo een mooie kwaliteit uitgezocht: horeca lamelparket , nergens anders te koop. extra breed voor het benedenhuis en een smalle eiken lamel voor boven. Het resultaat zal ongetwijfeld weer even mooi worden! ook een goede tip voor jullie, denk eens aan een houtenvloerenapp of een vloerenapp is altijd handig want met een houtenvloerenapp of een vloerenapp kun je alles rustig nalezen

Onderwerp:Bedankt voor alles
Geplaatst door:Gijzen, Vriezenveen
Geplaatst op:2011-08-03
Waardering:
Omschrijving:Half februari 2011 hebben we een super mooie houtenvloer,(geborsteld/krijtwit)gekocht voor de bovenverdieping van ons huis tegen een zeer scherpe prijs. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel. De service was zo goed, dat we voor het vervoer van de houtenvloer naar ons woonadres de auto van Jozef mochten lenen. Bedankt voor dit alles. De vloer ligt er super mooi in.

Onderwerp:Beste service
Geplaatst door:Muktar Barry
Geplaatst op:2011-07-21
Waardering:
Omschrijving:Bebo is beslist de goedkoopste en heeft de beste service! Ik ben super tevreden klant!

Onderwerp:prachtige vloer gekocht
Geplaatst door:J. Bol
Geplaatst op:2011-07-20
Waardering:
Omschrijving:Vandaag zijn wij voor de 2e maal vanuit Amsterdam naar Bebo parket gereden. De lange ritten waren dit meer dan waard. We hebben vandaag een prachtige vloer voor onze gehele woning gekocht. Ik heb heel internet afgespeurd en ben bij vele vloerenzaken geweest. Nergens was de service zo prettig en de prijs zo scherp als bij Bebo parket. Kan niet wachten tot de vloer in onze woning ligt!!!

Onderwerp:laminaatvloer
Geplaatst door:rosdorff zwolle
Geplaatst op:2011-07-20
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie laminaatvloer gekocht bij beboparket deze ligt er mooi in. We hadden wel teveel besteld ,maar dat konden we gewoon terugbrengen en we kregen contan het geld weer terug vr groet mevr rosdorff

Onderwerp:Een hele dikke Pluim
Geplaatst door:Caroline uit Bussum
Geplaatst op:2011-07-16
Waardering:
Omschrijving:Ik wil Bebo parket mijn complimenten overbrengen vanwege de goede service die zij bieden. Een Top zaak!

Onderwerp:aankoop nieuwe vloer voor nieuwe zaak Carezza lingerie Wierden
Geplaatst door:Carezza lingerie www.carezza.nl
Geplaatst op:2011-07-13
Waardering:
Omschrijving:Super mooie parketvloer gekocht bij Bebo Parket in Vriezenveen. Zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, voor de nieuwe lingeriezaak van Carezza te Wierden(Twenterand). Bij ons vindt u o.a. de merken: Chantelle, Sapph,Lingadore, Passionata, Hom, Triumph, Mey, Di Lorenzo, Lelo. U wordt bij Bebo parket zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Onderwerp:mooie vloer
Geplaatst door:carolien
Geplaatst op:2011-07-13
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie laminaat vloer gekocht bij beboparket en meteen vloerbedekking gekocht van interfloor want dit was hier veel goedkoper dan bij een andere zaak groetjes

Onderwerp:verkeerde vloer geleverd
Geplaatst door:stefaan de letter
Geplaatst op:2011-07-05
Waardering:
Omschrijving:zoals u had toegezegd, heeft u de vloer binnen enkele dagen omgeruild voor de goede vloer die we hadden besteld. middels dit schrijven wil ik u dan ook graag complimenteren voor de correcte en goede service. We zijn heel erg blij dat het zo goed is opgelost , en willen jullie dit ook graag laten weten dus nogmaals , onze complimenten voor de aanpak en de oplossing. Dank daarvoor

Onderwerp:Laminaat
Geplaatst door:Arend en Aline Huisbrink Amsterdam
Geplaatst op:2011-07-02
Waardering:
Omschrijving:Heel erg hartelijk bedankt voor jullie fijne hulp bij het uitzoeken van onze mooie laminaat vloer!

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:nelly uit dirksland
Geplaatst op:2011-06-24
Waardering:
Omschrijving:We zijn heel goed gehoplpen bij beboparket.we hebben een mooie vloer uitgezocht. s’morgens kwamen ze ons ,na een lange reis, ophalen bij de trein,En toen we bij de vloerbedkking niet konden slagen reden ze ons weer naar de loods met parket en laminaat. Ook werden we ontvangen met koffie. alles bij elkaar veel sevice en goed geslaagd. Nu het leggen nog,maar daar heb ik best vertrouwen in dat dit ook prima zal zijn.

Onderwerp:kwaliteit
Geplaatst door:BeeM, Markelo
Geplaatst op:2011-06-23
Waardering:
Omschrijving:Zo’n 1,5 jaar geleden hebben wij bij Bebo eiken lamel-parket voor de woonkamer gekocht. Zelf op kleur gebracht (met olie). Dat was met een beetje gevoel, volgens Bebo, goed te doen. En dat klopte. Daarna nog 2x ge-olied en vol verlijmd ook zelf gelegd. Na 1 jaar onderhoudsolie aangebracht. De vloer is uitstekend. Ook op de twee plekken waar een plasje water heeft gestaan. Niets van te zien!!

Onderwerp:Mooie winkelvloer
Geplaatst door:Zeeuws Geluk
Geplaatst op:2011-06-22,
Waardering:
Omschrijving:Voor onze winkel in Zeeland www.zeeuwsgeluk.com zochten we een goeie vloer. Helemaal naar Almelo gereden en daar uitermate vriendelijk geholpen door Mr. Bebo zelf. De vloer ligt inmiddels nu een paar maanden en we krijgen heel veel complimenten van klanten. Kunnen het niet geloven dat het laminaat is. Fantastisch! Bedankt!

Onderwerp:Eikel lamel parket
Geplaatst door:Marthijn, Amsterdam
Geplaatst op:2011-06-15
Waardering:
Omschrijving:Helemaal naar Vriezeveen gereden, maar niet voor niks. Alles precies op tijd (ondanks dat wij de leverdatum drie keer hadden verzet) geleverd door een vriendelijke chauffeur. Zelf gelegd en geolied (fluitje van een cent met een goeie afkortzaag). En nu ligt er een prachtige vloer. Bedankt!

Onderwerp:Zeer goede parketvloer
Geplaatst door:Jan Kamphuis
Geplaatst op:2011-06-12
Waardering:
Omschrijving:We hebben 2 jaar geleden een parketvloer (lamelparket restaurantkwaliteit) gekocht. Uitstekend geholpen en geinformeerd over het leggen en afwerken ervan. Ligt er nog steeds keurig in en krijgen telkens weer complimenten over de mooie vloer. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Onderwerp:Klasse vloer en perfecte legservice!
Geplaatst door:Fam. van de Beek
Geplaatst op:2011-06-08
Waardering:
Omschrijving:Op 4 mei een prachtige eiken lamelparketvloer uitgezocht. Op 14 mei is de vloer door DE parketleggers Collin, Leon en Martin (?) vakkundig en snel gelegd. Hulde voor de prijs, kwaliteit en het vakkundige legwerk! Echte “vjenn’se” kwaliteit! U raad het al: ga naar Bebo voor een goede kwaliteit en prijs. Een aanrader: ga ook kijken bij Bebo vloerbedekking: een prachtzaak en niet duur!

Onderwerp:Geweldige Grenen vloer
Geplaatst door:Groovegraphics Reclame
Geplaatst op:2011-06-08
Waardering:
Omschrijving:We hebben als reclamebedrijf groovegraphics.nl een schitterend mooie grenen vloer gekocht bij Beboparket. dit bedrijf levert hoge kwaliteitsvloeren voor een uiterst scherpe prijs, we zij er dan ook uiterst tevreden over. Ik kan het iedereen aanraden, ook qua klantvriendelijkheid.

Onderwerp:uitzoeken vloeren
Geplaatst door:fam. croqué
Geplaatst op:2011-06-04
Waardering:
Omschrijving:zeer klantvriendelijke onvangst. wordt echt de tijd voor je genomen. onze complimenten!

Onderwerp:aanrader!
Geplaatst door:Hanneke
Geplaatst op:2011-06-01
Waardering:
Omschrijving:Door 2 vriendinnen onafhankelijk van elkaar aangeraden en helemaal de moeite waard! hele vriendelijke hulp en super mooie goedkope houten vloeren voor een scherpe prijs. de lange rit vanuit Amsterdam waard!

Onderwerp:goed geholpen
Geplaatst door:mevr Baas
Geplaatst op:2011-06-01
Waardering:
Omschrijving:we zijn heel goed geholpen door beboparket. We hebben een houten vloer besteld en wanneer we er aan toe zijn wordt deze geleverd door beboparket

Onderwerp:grootwesseldijk
Geplaatst door:laren
Geplaatst op:2011-06-01
Waardering:
Omschrijving:we zijn ook goed geholpen door de medewerkers Beboparket ondanks dat het erg druk was. we hebben een vloer uitgezocht en deze wordt begin juli geleverd als we er aan toe zijn

Onderwerp:nieuwe mooie vloer goedkoop
Geplaatst door:Karla
Geplaatst op:2011-06-01
Waardering:
Omschrijving:Vanavond bij Bebo geweest, gastvrij en vriendelijk behandeld. Daarbij een supermooie vloer gekocht voor een prima prijs (stuk onder de concurrenten prijs 750 eur) Goede aanrader!

Onderwerp:Nieuwe houten vloer
Geplaatst door:Fam Kleiberg
Geplaatst op:2011-05-28
Waardering:
Omschrijving:Vandaag naar beboparket geweest mooie vloer gekocht, was op voorraad,super. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam! De moeite waard om naar Vriezenveen te rijden.

Onderwerp:Vloeren en kachels
Geplaatst door:Wibe
Geplaatst op:2011-05-22
Waardering:
Omschrijving:Wat dit bedrijf bied is grote klasse, niets is ze teveel en een service waar nog menige midden-stander een voorbeeld aan kan nemen. Grote klasse.

Onderwerp:Nieuwe vloer
Geplaatst door:Sonja Icke
Geplaatst op:2011-05-21
Waardering:
Omschrijving:Vandaag super mooie nieuwe vloer gekocht voor in ons nieuwe huis. De service was helemaal top, goed geholpen en mooie prijzen! Echt de mooite waard om een bezoekje te brengen.

Onderwerp:zeer tevreden
Geplaatst door:Akasha
Geplaatst op:2011-05-21
Waardering:
Omschrijving:Vandaag bij beboparket geweest. We zijn heel tevreden over het deskundige advies. Prachtige vloeren voor zeer scherpe prijzen. We zijn helemaal uit Amsterdam hiernaar toe komen rijden maar het is de moeite waard. We hadden ons oog laten vallen op 1 restpartij laminaat maar die was net verkocht. Daarna spraken we de eigenaar en die heeft er persoonlijk voor gezorgd dat we dezelfde vloer voor dezelfde lage prijs toch konden kopen. Kortom: zeer aan te bevelen.

Onderwerp:via collega
Geplaatst door:daniella betz
Geplaatst op:2011-05-21
Waardering:
Omschrijving:Via mijn collega kreeg ik te horen over Bebo parket. Hij gaf aan dat er een goede service is, en dat hij zeer veel schik heeft met zijn nieuwe vloer. Zojuist hebben we onze vloer besteld, en hij wordt a.s vrijdag al geleverd, en ben d’r nu al blij mee

Onderwerp:Mooie vloer en geweldige tafel
Geplaatst door:Fam. Horn
Geplaatst op:2011-05-21
Waardering:
Omschrijving:Vandaag bij Bebo een houte vloer en tafel gekocht, ziet er mooi uit. Je wordt goed geholpen en vlot en niet te vergeten de mensen zijn ontzettend aardig.

Onderwerp:Vloer
Geplaatst door:Anouk W
Geplaatst op:2011-05-21
Waardering:
Omschrijving:mooie laminaatvloer geregeld voor een mooi prijsje! Collega dankbaar dat hij mij hierheen heeft gestuurd! als we ooit een parket vloer moeten hebben, komen we weer terug!

Onderwerp:vloer uit de collectie twente rand
Geplaatst door:dhr vermeer
Geplaatst op:2011-05-16
Waardering:
Omschrijving:we hebben vorige week een mooie vloer gekocht bij bebo in Vriezenveen ui hun collectie twenterand , een mooie vloer bij dezen het beloofde berichtje ( jammer voor jullie van FC TWENTE vr groet vermeer amsterdam

Onderwerp:kroegvloer
Geplaatst door:tevreden klant
Geplaatst op:2011-05-14
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben nu bijna 2 jaar de houten vloer ( kroegvloer ) in naturel kleur liggen. wij hebben 2 katten en een hond en het bevalt prima. We zijn hier nu met buren die ook graag zo’n vloer willen. mochten we ooit verhuizen dan komen we zeker weer voor deze vloer. ook de service is prima. bedankt.

Onderwerp:het is helemaal waar
Geplaatst door:van mullem capelle a/d ijssel
Geplaatst op:2011-05-14
Waardering:
Omschrijving:Vanmorgen vroeg opgestaan om naar Vriezeveen te gaan, want we gingen naar een vloer kijken. Volgens de berichten die we op de website van Bebo zagen en wat we van andere mensen hoorden moest dat toch wel lukken. Geweldig, wat een sortering en wat een aardige mensen daar! We hebben een heel mooie houten vloer uitgezocht voor ons in aanbouw zijnd appartement. Offerte gekregen, we hoefden nog niet te reserveren en niets te betalen. Als we weten wanneer de oplevering plaats vindt gaan we nog een keer naar Bebo om definitief af te spreken. Hartelijk dank voor de leuke ontvangst een ook voor het lekkers dat we kregen. Hartelijke groet van fam.v.Mullem.

Onderwerp:mooie laminaat vloer
Geplaatst door:alberdeco uit Gendt
Geplaatst op:2011-05-14
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben een mooie laminaat vloer gekocht bij beboparket in Vriezenveen. We zijn netjes geholpen door Marielle . Deze mooie laminaat vloer komt bij ons op het kantoor in Gendt , daar waar de lekkerste bonbons worden verkocht van gelderland en dat is het mooiste dorp Gendt chocolaterie alberdeco nieuwstraat 5 6691 bj gendt

Onderwerp:3e vloer
Geplaatst door:de pagter rijswijk
Geplaatst op:2011-05-07
Waardering:
Omschrijving:Wij werden goed voorgelicht over de prijs en kwaliteit en hoe de vloer te behandelen. Mijn zoon en schoonzoon hebben hier ook de vloer gekocht tot volle tevredenheid. Een aanrader om hier je vloer te kopen!

Onderwerp:Laminaatvloer icm ondervloer gekocht
Geplaatst door:kris
Geplaatst op:2011-05-06
Waardering:
Omschrijving:Gisteren langs geweest, geen idee wat we konden verwachten. Tussen de weilanden staan twee schuren waarin BeboParket de showroom heeft. We kwamen om 20:30 uur aan en stonden om 20:45 uur geloof ik weer buiten. Ging allemaal erg snel, formulier ingevuld met de m², factuur laten opstellen en toen hadden we ineens onze eerste aankoop gedaan voor het nieuwe huis.het personeel was aardig en het was redelijk druk. Ons laminaat wordt over een aantal weken aan huis geleverd, dus wij zijn blij!

Onderwerp:Vloeren
Geplaatst door:Ellen Evertz
Geplaatst op:2011-04-21
Waardering:
Omschrijving:prachtige houten vloeren gekocht!! En zeer tevreden over de vakkundigheid!! Heb zowel boven als beneden een prachtige vloer!! Zeker een aanrader en de moeite waard om vanuit Limburg een bezoek te brengen!! BEBOPARKET bedankt!!

Onderwerp:Prachtige vloer van BeBo Parket
Geplaatst door:BeBeBroodjes
Geplaatst op:2011-04-20
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben een prachtige houten vloer gekocht voor onze werkruimte. Goed advies gekregen en geholpen door BeBo parket. www.bebebroodjes.vpweb.nl

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:fam koers haarle
Geplaatst op:2011-04-15
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie houten vloer gekocht en zijn hier erg tevreden over

Onderwerp:Snel en vakkundig
Geplaatst door:Familie Hoek
Geplaatst op:2011-04-06
Waardering:
Omschrijving:We zijn erg tevreden met de gelegde vloer en de service van Bebo. Er wordt zeer snel gereageerd op e-mail en telefoon met een goed advies. Het leggen van de vloer gebeurt snel en vakkundig. De leggers verdienen een dikke pluim: eerst de klus klaar en geen koffie onder werktijd.

Onderwerp:Lange reis, maar zeer de moeite waard…
Geplaatst door:Wendy en Roy uit Amsterdam
Geplaatst op:2011-04-06
Waardering:
Omschrijving:Na een tip van een wederzijdse vriendin op een mooie woensdagmiddag de auto ingesprongen en “even” naar Vriezenveen. De reis was goed, maar de aankomst nog beter. Wat een enorme keus in houten vloeren en laminaat en een supermooie kwaliteit en wat een opkomst. De prijs is verbluffend en het professionalisme waarme we werden geholpen was uitstekend. De heerlijke koffie was welkom na de keuze gemaakt te hebben uit het enorme assortiment. Uiteindelijk zijn wij als meer dan tevreden klant weggegaan met een prachtige vloer voor ons nieuwe huis. TIP !! vloer nodig,…. zeker de reis waard om naar BEBO te rijden en slagen doe je er zeker…. Wendy en Roy

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Henk Bakker
Geplaatst op:2011-04-05
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben een laminaat vloer Quick-Step gekocht bij Bebo en hij ligt er inmiddels in,en wij kunnen niet anders zeggen dan dat het er prachtig uitziet en dat hij heel goed en gemakkelijk zelf te leggen is.Dus zeer tevreden.

Onderwerp:goede kwaliteitparket gekocht
Geplaatst door:eleveld westerbork
Geplaatst op:2011-03-29
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie goedkope houten vloer uitgezocht en zijn erg tevreden over de service en de kwaliteit

Onderwerp:Ontmoeting met Frans van Beboparket
Geplaatst door:Frits van Noortwijk
Geplaatst op:2011-03-25
Waardering:
Omschrijving:Interessant bedrijf, die met veel passie goedkope houten vloeren verkoopt. Een handelsman en vloerenkenner pur sang met het hart op de juiste plaats. Frits van Noortwijk www.coachvooradhd.nl

Onderwerp:lamelparket + Traprenovatie
Geplaatst door:Anny en André Smit Doetinchem
Geplaatst op:2011-02-26
Waardering:
Omschrijving:Mooie lamelparket vloer gekocht voor hele bovenverdieping + traprenovatie Aflevering was niet helemaal volgens factuur geleverd,maar alles is wel prima afgehandeld. Onze dank gaat vooral uit naar Ineke voor de goede afwikkeling.

Onderwerp:mooie vloer
Geplaatst door:annenke
Geplaatst op:2011-02-26
Waardering:
Omschrijving:Even nog een berichtje over onze ervaring met Bebo parket. we hebben lamelparket gekocht mooi goedkoop Het is een heeeel mooi lamelparket, dus we zijn zeer tevreden. De service is absoluut goed. groetenanneke

Onderwerp:Prachtvloer
Geplaatst door:Remco Wilkens
Geplaatst op:2011-02-25
Waardering:
Omschrijving:Vandaag in de uitverkoop voor een spotprijs een mooie vloer gekocht bij Beboparket waar je alles op kunt: dansen, schaatsen, turnen, Grieks-Romeins-worstelen, noem maar op. De klantvriendelijkheid alhier is overdonderend. Overspoeld met koffie en allerlei lekkers, het is allemaal nauwelijks te geloven. En dan komen ze het ook nog voor een habbekrats van Vriezenveen naar het wonderschone Assen brengen. Dus ik raad u aan: voor een mooie houten vloer naar Beboparket , want het loopt heel anders. Nu snel naar huis en spoedig dansen. Vriezenveen, vrijdag 25 februari Remco Wilkens, Assen redacteur RTV Drenthe en vloerenkenner

Onderwerp:colin is de beste sneller dan snel
Geplaatst door:marlies enklaar enschede ( het koetshuis )
Geplaatst op:2011-02-25
Waardering:
Omschrijving:hierbij wil ik colin bedanken voor het leggen van de mooie vloer in het koetshuis in enschede ( zeer hoogwaardige katoorunits in het voormalige koetshuis van landgoed het stroot in enschede) colin is een harde werker waar beboparket trots op mag zijn groetjes marlies enklaar Het Stroot Enschede

Onderwerp:Mooie kroegvloer
Geplaatst door:Withag
Geplaatst op:2011-02-23
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben een mooie kroegvloer gekocht, en zijn zeer goed en vakkundig geholpen door Bebo Parketvr groet loohuis communicatie

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:Utined UTILITEITSKEUKENS karin salentijn
Geplaatst op:2011-02-19
Waardering:
Omschrijving:we zijn bij beboparket geweest en waren gelijk erg enthousiast over het aanbod van houten vloeren en de vriendelijke en profesionele bediening! In de gemoedelijke Twentse sfeer is het prettig zaken doen! We verheugen ons enorm op de houten vloer in ons nieuwe appartement in Weesp! Wij zijn zelf actief in de professionele markt met keukens en hebben snel in de gaten of we met vakmensen te maken hebben!

Onderwerp:vloer in het hele huis
Geplaatst door:remco en ramona delden
Geplaatst op:2011-02-19
Waardering:
Omschrijving:de vloeren wat wij hebben gekocht zijn super we hebben beneden een parket vloer super mooie vloer en we hebben boven een parket vloer super goede kwaliteit en hebben er ook een trap bij moesten we zelf er in maken ging super mooi en je wordt gezellig en goed geholpen fijne mensen daar . groeten uit delden

Onderwerp:Bebo parket
Geplaatst door:Mr Cornelis Overpelt Belgie
Geplaatst op:2011-02-19
Waardering:
Omschrijving:Het was zeker de moeite waard om meer dan 2 uur te rijden vanuit Belgie, om een mooie goedkope houten vloer uit te kiezen bij Bebo, en een vriendelijke baas te ontmoeten. Bedankt Bebo personeel

Onderwerp:Parket VLoer
Geplaatst door:Femius Brugman
Geplaatst op:2011-02-19
Waardering:
Omschrijving:2uur lang Gereden vanuit zeist en een supermooie houten vloer gekocht!!

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:van de weide
Geplaatst op:2011-02-15
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie houten vloer besteld bij beboparket een mooie vloer tegen een goede prijs

Onderwerp:blij mee!!
Geplaatst door:Jannet den Hollander
Geplaatst op:2011-02-13
Waardering:
Omschrijving:In mei ben ik verhuisd en heb ik bij Bebo een nieuwe vloer gekocht. Ik had een klein budget en wilde per se een vloer die ik wit kon schilderen. Het is helemaal gelukt! Door de geweldige grenen vloer die Bebo in de aanbieding had, kon ik het tegen een klein prijsje ook nog laten bezorgen! Ik ben interieurstylist en vanwege het grote aanbod, de geweldige prijzen en de perfecte service zal ik mijn klanten die een nieuwe vloer willen, altijd adviseren eerst bij Bebo te kijken!! Jannet den Hollander www.stijl8erovernl

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:boes uit maarsen
Geplaatst op:2011-02-12
Waardering:
Omschrijving:we hebben een eiken kroegvloer gekocht bij beboparket en zijn goed en vakkundig geholpen. de prijs viel reuze mee en wat er op internet staat is werkelijk waar, geen lokkertjes maar hele lage prijzen de vloer ligt er nu in en is heel mooi geworden

Onderwerp:breed laminaat
Geplaatst door:bakker winterswijk
Geplaatst op:2011-02-12
Waardering:
Omschrijving:we hebben mooi laminaat gekocht bij beboparket het is mooi geplaatst en we krijgen veel leuke reacties van vriendeneen goede vloerenwinkel

Onderwerp:vloer
Geplaatst door:van yperen biddinghuizen
Geplaatst op:2011-02-12
Waardering:
Omschrijving:we zijn tevreden over beboparket we hebben een mooie vloer gekocht en zijn er blij mee

Onderwerp:In verwachting van onze zojuist aangeschafte prachtige houten vloer.
Geplaatst door:Esther van Vliet & Esther Boertien
Geplaatst op:2011-02-12
Waardering:
Omschrijving:Bij voorbaat zijn we al dolenthousiast over onze zojuist gekochte vloer. Waar zijn we nu al heel tevreden over? Over de service die we hier mochten ontvangen. Supervriendelijk geholpen en er wordt je zeker niets ‘door de strot’ geduwd. Lekker rustig rondgelopen en -gekeken en we kregen de tijd om te beslissen. Kortom: geweldig en als het ligt en we zijn nog enthousiaster 😉 (dat verwachten we) dan volgt er nog wel weer een bericht en een mooie foto. Bedankt!

Onderwerp:Bebo is fantastisch!
Geplaatst door:Frank Mathissen
Geplaatst op:2011-02-12
Waardering:
Omschrijving:Mooie vloer besteld bij bebo, eiken lamelparket 4mm, heb het door bebo laten olien (weisgrund) en laten leggen. Een paar afwijkend gekleurde planken werden direct en kostenloos vervangen, geweldige service. ik ben enorm tevreden over het uiterlijk van de vloer door mijn hele huis, super natuurlijk eiken, bedankt bebo ik zal jullie aanraden bij vrienden en kenissen..

Onderwerp:mooie houten vloer
Geplaatst door:uniqeu t,Harde
Geplaatst op:2011-02-12
Waardering:
Omschrijving:wij van unique cambridge uit t,Harde hebben een betaalbare vloer gekocht bij beboparket. Zoekt u betaalbare kleding kijk dan op www.cambridgeweighrplan.nl dan kunt u meteen de mooie vloer bewonderen

Onderwerp:machtig mooie vloer GALLERIE&THEESCHENKERIJ DE SCHUTTE
Geplaatst door:PLASDIJK 20 MARKELO ( SLOTS)
Geplaatst op:2011-02-10
Waardering:
Omschrijving:we hebben bij beboparket een machtig mooie vloer uitgezocht en deze is er door hans van bebo zeer mooi ingelegd. bent u benieuwd naar het resultaat kom dan gezellig een kopje koffie drinken bij de theeschenkerij in markelo de eerste 50 bezoekers krijgen de koffie gratis

Onderwerp:mooie lamelparket
Geplaatst door:bloemenhuis gommers
Geplaatst op:2011-02-10
Waardering:
Omschrijving:wehebben anderhalf uur gereden om een parkketvloer voor onze verbouwing uit te zoeken,we werden zeer vriendelijk ontvangen,kregen goed advies, en zijn uiteindelijk weg gegaan met een zeer mooie vloer,die nergens voor die prijs te koop is.we overwegen nu ook om zo een vloer in onze bloemenzaak te leggen .

Onderwerp:laminaat
Geplaatst door:Doortje
Geplaatst op:2011-02-09
Waardering:
Omschrijving:Goedeavond, Ik ben laatst bij Beboparket geweest en heb hier een laminaat vloer uitgezocht. Ik heb gekozen voor Teak van Cando. Ik ben bij de bebo goed geholpen en heb toen de vloer meegenomen naar huis, waar wij hem even later hadden gelegd. Dit ging echter perfect! Het laminaat is super mooi! Met vriendelijk groeten en veel dank van Doortje.

Onderwerp:helemaal toppie!
Geplaatst door:Kyra & Pieter
Geplaatst op:2011-02-09
Waardering:
Omschrijving:Via mn broer die zeer tevreden was op de hoogte gekomen van Bebo. Dus vandaag maar wezen kijken, en voor fantastische prijs mooie grenen vloer gekocht! Goede service, lekker bakje koffie dus aanrader voor iedereen!!

Onderwerp:Afhandeling klacht
Geplaatst door:Fam. Smeenk
Geplaatst op:2011-02-09
Waardering:
Omschrijving:Na ontvangst van onze vloer waren wij in de eerste instantie niet tevreden over de kleur van onze houten vloer. Naar onze mening was deze te donker. Na telefonisch contact hebben we diverse opties besproken, zonder problemen is onze klacht opgelost. Perfecte service, dank hiervoor.

Onderwerp:mooie vloeren
Geplaatst door:Hildama
Geplaatst op:2011-02-07
Waardering:
Omschrijving:we zijn met onze familie naar vriezenveen gegaan voor een parket. mijn neef heeft er een mooie vloer gekocht. als de vloer er in ligt en het eindresultaat is net zo mooi als in de fabriek gaan we er zeker een daar kopen. we zijn zaterdag geweest en het was heel druk maar kei gezellig. zo moesten alle winkels zijn

Onderwerp:tevreden over de houten vloer
Geplaatst door:kolkman deventer
Geplaatst op:2011-02-02
Waardering:
Omschrijving:we hebben een houten vloer bij beboparket gekocht en zijn tevreden over de vloer en de prijs van 5,98pm2bij ons in de buurt koste deze vloer 32,98pm2bebo bedankt

Onderwerp:Mooi en goedkoop laminaat!
Geplaatst door:Lilian Brinkman
Geplaatst op:2011-02-02
Waardering:
Omschrijving:Net mijn laminaat incl. ondervloer gekocht gekocht bij Bebo Parket. Heel erg tevreden! Mooie kwaliteit/kleur voor weinig geld. Topper!

Onderwerp:beboparket
Geplaatst door:Fennis uit Alphen
Geplaatst op:2011-01-29
Waardering:
Omschrijving:Hallo, Wij zijn laatst bij jullie geweest, en hebben een mega mooie vloer uitgezocht bij jullie. We zijn gegaan voor lamelparket en deze bevalt ons zo goed, dat wij onze buurman het ook aangeraden hebben. En die heeft precies dezelfde vloer gekocht! De vloer was bij hem en bij ons gelegd door hele aardige mensen. Echt goede service! Als we ooit nog een vloer nodig hebben komen we zeker terug!!!!! Groetjes de familie Fennis

Onderwerp:13 januari
Geplaatst door:Verhoeff
Geplaatst op:2011-01-29
Waardering:
Omschrijving:Hoi, 13 januari hebben we bij jullie een vloer uitgekozen. Het is een prachtige vloer geworden en willen jullie bedanken voor de goede hulp tijdens onze keuze. De vloer ligt nu en bevalt ons heel goed. Mvg Joke Verhoeff

Onderwerp:supertevreden
Geplaatst door:huiting uit vellingen
Geplaatst op:2011-01-28
Waardering:
Omschrijving:we zijn goed tevreden over de houten vloer van beboparket lage prijzen goede service

Onderwerp:lamelparket
Geplaatst door:fam stel nijverdal
Geplaatst op:2011-01-28
Waardering:
Omschrijving:we hebben onze vloer gekocht bij beboparket en zijn er goed over te spreken ze hebben de vloer geheel naar onze wens gekleurd

Onderwerp:Sevice
Geplaatst door:Bloemendaal
Geplaatst op:2011-01-24
Waardering:
Omschrijving:Door een rekenfout in de offerte viel de uiteindelijke rekening nogal tegen. Silvia van Bebo heeft dit echter zeer flexibel en coulant opgelost waarvoor we haar zeer dankbaar zijn. Prima service!!!!

Onderwerp:Laminaat vloer in appartement Roermond
Geplaatst door:N.S. Bakker
Geplaatst op:2011-01-21
Waardering:
Omschrijving:Hierbij willen wij laten weten dat wij zeer tevreden zijn met de laminaatvloer die wij bij jullie hebben gekocht in november 2010. Wij willen Bebo dan ook graag danken voor de levering van dit product en voor de optimale service. Groet N.S. Bakker Achter de Cattentoren 63 6041 DZ Roermond

Onderwerp:goede houten vloer
Geplaatst door:marrianne bleeker
Geplaatst op:2011-01-14
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie houten vloer gekocht bij beboparket hij ligt er mooi in. deze week heeft mijn broer uit leiderdorp ook de houten vloer hier besteld

Onderwerp:Houten vloer
Geplaatst door:Silvia Spaninks
Geplaatst op:2011-01-12
Waardering:
Omschrijving:Afgelopen zaterdag zijn wij ook bij Bebo Parket beland,na een ritje van twee uur in de auto. Maar het was zeer de moeite waard.Het was erg gezellig in de showroom en werden welkom ont vangen met koffie,thee en lekkere broodjes hamburger.De medewerkers stonden iedereen vriendelijk en zeer deskundig te woord.We zijn zeer goed voorgelicht over houten vloeren, en hebben daarna ook een zeer mooie vloer gekocht, die aanstaande woensdag al thuis gebracht wordt.En veel goedkoper dan ergens anders.

Onderwerp:goed geholpen door jacob
Geplaatst door:schooten
Geplaatst op:2010-12-17
Waardering:
Omschrijving:we zijn zeer goed geholpen met onze houten vloer bij beboparket. een mooie goedkope houten vloer uit de aanbiedingwe raden deze vloerenwinkel bij iedereen aan

Onderwerp:tevreden
Geplaatst door:bert briers
Geplaatst op:2010-12-17
Waardering:
Omschrijving:ik ben zeer tevreden over de houten vloer van beboparket en zal wanneer ik weer een vloer nodig ben zeker hier weer naar toe gaan

Onderwerp:van achtmaal
Geplaatst door:mooie goedkope houten vloer
Geplaatst op:2010-12-17
Waardering:
Omschrijving:de houten vloer bevalt heel goed , we zijn zeer tevreden

Onderwerp:mooie laminaatvloer
Geplaatst door:v.d. worp
Geplaatst op:2010-12-17
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie laminaatvloer gekocht bij beboparket we zijn netjes geholpen en waren veel goedkoper uit dan bij de gewone parketwinkel

Onderwerp:ivonne jaspers (van boer zoekt vrouw koopt vloer bij beboparket )
Geplaatst door:beboparket
Geplaatst op:2010-12-10
Waardering:
Omschrijving:ook Ivonne Jaspers van het programma ” Boer zoekt vrouw” heeft vandaag haar vloer gekocht bij beboparket. dus zoekt u een mooie goede vloer tegen een eerlijke prijs kom dan net als Ivonne Jasper naar beboparket

Onderwerp:lamelparket
Geplaatst door:S te Zaandam
Geplaatst op:2010-12-10
Waardering:
Omschrijving:Prima service Soepel en klant vriendelijk Vloer heel mooi en goed gelegd Volgens afspraak Ligt nog maar net Maar nu al heel tevreden

Onderwerp:Eik lamelparket
Geplaatst door:Vanhaecht (België)
Geplaatst op:2010-11-25
Waardering:
Omschrijving:Op aanraden van vrienden heb ik onlangs lamelparket aangekocht bij Bebo Parket. Goede service, advies en vriendelijk onthaal. Kwaliteitsmateriaal voor weinig geld !

Onderwerp:goedkope houten vloer
Geplaatst door:van wingerden
Geplaatst op:2010-11-25
Waardering:
Omschrijving:we zijn zaterdag op aanraden van onze buren naar vriezeveen geweest om te kijken naar een houten vloer voor beneden en een laminaatvloer voor boven. Ze hadden veel keus en erg lage prijzen.Er kwam nog wel iets bij voor de randartikelen maar toch zijn we stukken goedkoper uit dan de parketteur bij ons in de buurt , het was de reis meer dan waard

Onderwerp:Goede service!
Geplaatst door:Yvon Zuidam – Santpoort Noord
Geplaatst op:2010-11-25
Waardering:
Omschrijving:Jacob! Bedankt voor de snelle levering en goede prijs/kwaliteit. We hebben al 2 keer eerder een mooie vloer bij jullie besteld en komen steeds weer bij je terug.

Onderwerp:beboparket
Geplaatst door:Moenir Alam uit Eindhoven
Geplaatst op:2010-11-23
Waardering:
Omschrijving:Hallo, Wij zijn bij jullie geweest en hebben een super mooie vloer uitgezocht! We waren opzoek naar een massief eiken lamelparket 26 cm breed. Dit hebben we voor een lage prijs bij beboparket gevonden! We zijn super blij met deze vloer en krijgen er veel complimenten over. Dank jullie voor de goede survice!

Onderwerp:Koerhuis
Geplaatst door:Koerhuis
Geplaatst op:2010-11-23
Waardering:
Omschrijving:Super mooi lamelparket uitgezocht. Veel keus in showroom in Vriezenveen. Goede service. We zijn er erg blij mee.

Onderwerp:Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geplaatst door:Anne
Geplaatst op:2010-11-23
Waardering:
Omschrijving:Ik ben zo enorm blij met het lamel pakket …het is zo mooi!! Het is ook een bedrijf die met je mee denkt, omdat ik en zoontje heb in een rolstoel moest ik een stevige vloer hebben eerst wilde ik een kloostervloer maar ze raden me lamel parket aan omdat dat een harde toplaag heeft Frans Super bedankt!!!!!

Onderwerp:grenen vloer
Geplaatst door:Frans
Geplaatst op:2010-11-22
Waardering:
Omschrijving:Nu een klein jaartje geleden een grenen vloer besteld en geleverd in Den Helder, ben zeer tevreden over de vloer, mooie noesten, niet te groot, en met het juiste gereedschap en kennis naadloos te leggen. FF 2x in de Hardwaxolie van Osmo gezet. Over het resultaat na bija een jaar. Kan ik nog zeggen dat ik nogsteeds dik tevreden ben. Wat wil je nog meer, incl vervoer naar texel, hadwaxolie voor uiteindelijk 15 euri’s de vierkante meter,. groetjes Frans

Onderwerp:service medewerkers BEBO
Geplaatst door:G.S.Flor
Geplaatst op:2010-11-13
Waardering:
Omschrijving:Beste BEBO medewerkers, Ik ben zeer dankbaar voor jullie vriendelijke en service gerichte houding. De manier waarop het foutje is hersteld is prijzenswaardig. Bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Gábor Flór.

Onderwerp:Mijn eerste eigen vloer!
Geplaatst door:Marielle
Geplaatst op:2010-11-09
Waardering:
Omschrijving:Ik heb in Juni dit jaar bij Bebo een onwijs mooie vloer gekocht voor mijn aller eerste eigen huisje. Jacob heeft mij ontzettend goed geholpen, en wat een service, en verstand van zaken!!! e hebben er nog een lekker broodje gegeten en thee gedronken! Echt super!!!

Onderwerp:super vloer
Geplaatst door:kinderzorghotel
Geplaatst op:2010-10-17
Waardering:
Omschrijving:Anderhalf jaar geleden hebben wij in ons kinderzorghotel meerdere vloeren gelegd van Bebo. Deze vloeren worden zeer intensief gebruikt maar blijven erg mooi. Wij zijn een tevreden klant!!

Onderwerp:vloeren en service
Geplaatst door:Wibe en co Verboom
Geplaatst op:2010-10-01
Waardering:
Omschrijving:Hallo, Wij hebben bij jullie onze vloeren gehaald, Parket en laminaat. Wij zijn erg gelukkig met vloeren en service. Als jullie zeggen , wij bezorgen binnen 24 uur, dan doen jullie dit ook. Dank jullie wel voor alles en we komen graag weer bij jullie op bezoek. Ook voor de koffie en cake. Groet van Wibe en Co Verboom

Onderwerp:nieuwe houten vloer
Geplaatst door:mevr hasius
Geplaatst op:2010-09-29
Waardering:
Omschrijving:we zijn erg tevreden met onze nieuwe houten vloer mevr hasius Ten Boer

Onderwerp:Top vloer!
Geplaatst door:Myrthe Busschers
Geplaatst op:2010-09-23
Waardering:
Omschrijving:Geduld, aandacht, professioneel, veel keus, scherpe prijzen, kwaliteit, aardige mensen en service!!! Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en ik zou iedereen aanraden om te gaan kijken (en kopen uiteraard) bij Bebo Parket in Vriezenveen!! U wordt goed ontvangen en geholpen. Voor ieder wat wils, zowel voor smaak als prijs. Myrthe Busschers Amsterdam

Onderwerp:supermooie lamelparket
Geplaatst door:carola mulder Groningen
Geplaatst op:2010-09-23
Waardering:
Omschrijving:ik heb een mooie grijs geoliede houten vloer gekocht bij beboparket de zogenaamde horeca lamelparket. we hebben hem zelf gelegd en dit was makkelijk te doen. een mooie sterke vloer die tegen een stootje kan. we zijn hartstikke tevreden en als ik ooit weer een vloer nodig ben ga ik weer naar beboparket Carola Mulder Groningen

Onderwerp:Rotterdam
Geplaatst door:Regine Folbert
Geplaatst op:2010-09-23
Waardering:
Omschrijving:De vloer bevalt heel goed! We zijn erg prettig geholpen door beboparket . Wij hadden iemand anders onze vloer uit laten zoeken, toen hadden wij helaas de verkeerde vloer gekregen. Maar Beboparket maakte hier geen enkel probleem van en heeft onze vloer omgewisseld! We zijn erg tevreden met de prettige service van Beboparket! Nog bedankt voor al jullie hulp!tot ziens regine

Onderwerp:Martine Flierman
Geplaatst door:Martine Flierman
Geplaatst op:2010-09-23
Waardering:
Omschrijving:Hoi! Ik ben een poosje terug bij Beboparket geweest. Daar heb ik een hele mooie vloer uitgezocht. Massief eiken kroegvloer. Ik was bang dat de kleur die ik had uitgezocht toch misschien zou tegen vallen.. Maar die was niet het geval! De vloer was juist mooier dan ik had gedacht! Het resultaat is prachtig ik ben er heel tevreden mee!

Onderwerp:bebo
Geplaatst door:Engels
Geplaatst op:2010-09-23
Waardering:
Omschrijving:hallo wij zijn de familie engels uit leusden. wij hebben een mooie vloer uitgezocht bij de bebo. het aardige personeel dat daar werkt heeft ons goed geholpen ook de legdienst heeft de vloer snel maar vooral netjes gelegd waar we heel blij mee zijn. bedankt voor al jullie goede adviezen. groeten uit leusden

Onderwerp:prachtige houten vloer
Geplaatst door:J.Karree
Geplaatst op:2010-09-23
Waardering:
Omschrijving:prachtige vloer gekocht, jacob bedankt voor de goede uitleg, toppie.

Onderwerp:Massief eiken
Geplaatst door:Fam. de Graaf
Geplaatst op:2010-09-22
Waardering:
Omschrijving:Hallo, vandaag is mijn massief eiken vloer gelegd. De vloer is erg mooi geworden, en het was nog eens voor een hele betaalbare prijs ook! Ik was voor € 20 pm2 al klaar, ondervloer alles er bij in. We zijn hier dan ook super blij mee. We willen jullie bedanken voor jullie goeden hulp bij de Beboparket. M.v.g. Fam. de Graaf

Onderwerp:parketvloer
Geplaatst door:Regine Folbert
Geplaatst op:2010-09-22
Waardering:
Omschrijving:Hallo, Ik heb mijn vloer sinds kort liggen. Het is een zeer mooie vloer! Ik ben gegaan voor HDF klick eiken. Deze vloer ligt nu in mijn woonkamer en ik krijg er veel complimentjes over. Ik ben jullie dankbaar voor jullie goede service.Regine Folbert

Onderwerp:houten vloer
Geplaatst door:Enge uit Weesp
Geplaatst op:2010-09-22
Waardering:
Omschrijving:Hoi Beboparket! Wij hebben een hele mooie visgraat vloer besteld bij jullie. We zijn erg goed geholpen en de vloer die ondertussen ligt is erg mooi geworden! De vloer was compleet gelegd door jullie, we zijn erg tevreden over jullie goede hulp. Groetjes uit Weesp

Onderwerp:goedkope houten vloer
Geplaatst door:Hessener
Geplaatst op:2010-09-22
Waardering:
Omschrijving:Bebo bedankt voor al jullie hulp in Vriezenveen. De vloer die onderhand al ligt is erg mooi geworden! Bedankt hier voor!

Onderwerp:Hardeman
Geplaatst door:Hardeman
Geplaatst op:2010-09-22
Waardering:
Omschrijving:Wij waren al een poosje opzoek naar de beste deal wat betreft een houten vloer. We zijn naar veel andere parket zaken geweest, maar telkens kwamen we te duur uit. We hadden al via via een beetje gehoord over Beboparket, dus gingen we hier maar een bezoekje brengen. We kwamen toen bij een mooie vloer uit met een ongelofelijke lage prijs uit. In de buurt moest ik vooral rekenen op bedragen rond de 80+ euro. En bij de beboparket had ik al een vloer die ik zocht voor 29 euro! Ik ga beboparket zeker aanraden bij bekenden!

Onderwerp:laminaat van beboparket
Geplaatst door:de koning amsterdam
Geplaatst op:2010-09-17
Waardering:
Omschrijving:we hebben een vloer besteld bij beboparket. een laminaatvloer heel mooi en voor een prijs die ik bijna niet kan geloven deze quikstepvloer koste bij ons in amsterdan 34 euro en in Vriezenveen maar 7.98 pm2 bedankt

Onderwerp:grenen vloer
Geplaatst door:B Prakken
Geplaatst op:2010-09-15
Waardering:
Omschrijving:we hebben een grenen vloer gekocht bij beboparket en zijn zeer tevreden mooie vloer en erg goedkoop prakken enschede

Onderwerp:massief eiken vloer
Geplaatst door:van den an
Geplaatst op:2010-09-15
Waardering:
Omschrijving:Hallo, Wij zijn een poos terug bij jullie geweest. Wij zijn daar uitstekend geholpen door jullie! De vloer hebben we nu liggen en het bevalt ons erg goed! Het is een helemaal mooie houten vloer!

Onderwerp:mooie robuuste houten vloer
Geplaatst door:H. Arnoldus
Geplaatst op:2010-09-14
Waardering:
Omschrijving:we hebben een mooie eiken houten vloer gekocht bij beboparket en zijn zeer tevreden met de prijs en het eindresultaat Arnoldus Kootwijkerbroek

Onderwerp:Eiken lamel vloer
Geplaatst door:A. Compier
Geplaatst op:2010-09-08
Waardering:
Omschrijving:Hallo, Ik heb 19 augustus mij vloer geleverd gekregen. Deze vloer bevalt mij zo ontzettend goed! 🙂 Hij is heel mooi nog geen min punt aan op te merken! Bij de Beboparket zelf zijn wij ook heel erg goed geholpen, de mensen daar hebben mij goed te woord gestaan en samen kwamen we tot mijn super mooie nieuwe vloer! 🙂 Bedankt voor uw hartelijke service!

Onderwerp:Perfecte vloer
Geplaatst door:Doldersum uit Almelo
Geplaatst op:2010-09-08
Waardering:
Omschrijving:Hoi, wij zijn een poosje terug bij beboparket geweest. Daar hebben wij een hele mooie houten vloer uitgezocht. De vloer was helemaal perfect! Hij was heel mooi en heel makkelijk op te leggen, dat heeft mijn man gedaan. Ook hebben wij een trapset gekocht wat er ook keurig uit zag! Helemaal perfect spul de vloer en de trapset!Doldersem Almelo

Onderwerp:Supervloer!
Geplaatst door:Beautyboerderij schipbeek in laren (Gelderland)
Geplaatst op:2010-09-04
Waardering:
Omschrijving:We hebben de vloer er deze week ingelegd. Het ziet er geweldig uit. Het past goed! Ik had het niet beter kunnen krijgen. bedankt voor de mooie vloergroetjes Marinke Gelmers

Onderwerp:Houten vloer in de woonkamer.
Geplaatst door:Rogier & Monique
Geplaatst op:2010-09-04
Waardering:
Omschrijving:Augustus 2009 hebben wij ons nieuwe(100 jaar oude)droomhuis gekocht waar nog een heleboel aan moest gebeuren. Onze eerste aanschaf voor ons huis was een mooie houten vloer bij Bebopakket. De vloer moest opgeslagen worden bij onze ouders want het huis was nog lang niet klaar voor de vloer. Uiteindelijk, bijna 10 maanden later, was het eindelijk zo ver en konden we de vloer gaan leggen. Het hout is erg mooi en de vloer was ook makkelijk te leggen en te bewerken. De woonkamer met de mooie houten vloer is onze parel! Wij als echte klussers(ahum)hadden alleen een inschattingsfout gemaakt t.a.v. de hoeveelheid hout dat we nodig hadden maar gelukkig mocht het hout gewoon retour naar Bebopakket en kregen we contant geld terug. Een geweldig service dus. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en met Bebopakket.

Onderwerp:vloer uit vriezenveen voor AMSTERDAM
Geplaatst door:W Boers
Geplaatst op:2010-08-26
Waardering:
Omschrijving:we hebben een houten vloer gekocht bij bebo. dezelfde als onze vriendin . ook voor dezelfde lage prijs kost bij ons in amsterdam 3 keer zoveel. ik snap niet hoe het kan maar hij ligt er inpatrick bedankt je hebt netjes gewerktals je een legger nodig bent vraag dan naar patrick

Onderwerp:jh/vd bergh
Geplaatst door:vd bergh
Geplaatst op:2010-08-24
Waardering:
Omschrijving:julie hebben een week geleden onze houten vloer bezorgd en afgelopen vrijdag gelegd. we willen jullie badanken voor de mooie vloer en het leggen daarvan jh vd bergh spijkenisse

Onderwerp:Geweldige service en kwaliteit
Geplaatst door:Froukje Donker
Geplaatst op:2010-08-13
Waardering:
Omschrijving:Wat ik al zei; geweldige service en de kwaliteit van de vloer is ook helemaal goed. Bebo is een aanrader voor iedereen die een nieuwe vloer wil hebben.

Onderwerp:tevreden over ons vloerhout!
Geplaatst door:van Rhee, Wierden
Geplaatst op:2010-07-14
Waardering:
Omschrijving:afgelopen week zijn wij bij beboparket in de fabriek geweest om een houten vloer uit te zoeken. wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van ons parket, en ook vinden wij het erg fijn dat er voldoede nazorg was. kortom; een prettige ervaring bij beboparket. ze hebben veel op voorraad en een goede kwaliteitparket

Onderwerp:houten parket vloer
Geplaatst door:Scheper te Ootmarsum
Geplaatst op:2010-07-14
Waardering:
Omschrijving:nalv. onze houten vloer die wij afgelopen vrijdag geleverd hebben gekregen, hierbij een mailtje over dit mooie vloerhout. wij zijn zeer tevreden over dit hout en ook de service was super!

Onderwerp:houten vloer van beboparket.
Geplaatst door:van der Vegt
Geplaatst op:2010-07-14
Waardering:
Omschrijving:goedemorgen, wij hebben afgelopen week ons houten parket opgehaald bij beboparket. inmiddels ligt dit er mooi in en zijn wij erg blij met ons vloerhout. fijn dat er een goede garantie en service is bij jullie. wij hopen bij de volgende vloerofferte weer contact op te nemen met u. ook zullen wij al onze vrienden aanraden een vloer van beboparket te kopen. vriendelijk bedankt en zeker tot ziens!

Onderwerp:grenen houten vloer AA kwaliteit
Geplaatst door:Steven
Geplaatst op:2010-07-14
Waardering:
Omschrijving:hallo lieve mensen van beboparket! ook wij zijn bij u geweest voor een houten vloer. en serieus, wij kunnen niets anders zeggen dan; positief!!! te 1e zijn wij goed geholpen, ten 2e hebben wij de allermooiste houten vloer van ons leven gekregen en ten 3e was het parket nog spotgoedkoop ook! ook de nazorg was uitstekend. de leggers waren met zijn 2en binnen een halve dag al klaar! en echt keurig gelegd hoor! onze grote complimenten hebben jullie dan ook geheel verdiend.met hartelijk groeten Steven v Vliet.

Onderwerp:tevredenheid
Geplaatst door:frencis de graaff Eksel Belgie
Geplaatst op:2010-07-14
Waardering:
Omschrijving:we zijn zeer goed geholpen perfect we zijn zeer tevreden ik raad het iedereen aan om te komen we hebben er meer als 2 uur voor gereden maar is echt een aanrader we komen uit eksel belgie groetjes fam de Graaff zeer goedkoop van BALTERIO laminaat

Onderwerp:houten vloeren harderwijk
Geplaatst door:melissa
Geplaatst op:2010-07-14
Waardering:
Omschrijving:naar aanleiding van dit forum en op aanraden van onze aannemer zijn we naar beboparket in vriezenveen gegaan, en inderdaad enorm veel keus en extreem laaggeprijsd. we hebben lamelparket gekocht met 8mm toplaag voor maar 17.98 er kwam wel een ondervloer bij maar al met al veel goedkoper dan bij ons in de buurt, echt een aanrader

Onderwerp:Goede houten vloer!
Geplaatst door:Horsting
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn pas bij de parketzaak (fabriek) Beboparket geweest, en hebben een mooie Eiken bistrovloer gekocht. Deze was geborsteld. We hebben deze vloer voor een super goedkope prijs gekregen. De medewerkers van beboparket hebben ons snel en goed geholpen met onze vloer, we wisten nog niet welke vloer we nou eigenlijk zouden moeten kiezen.

Onderwerp:Dankjewel Beboparket!
Geplaatst door:Van der leest
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn pas helemaal vanuit utrecht komen rijden om naar deze fabriek te gaan om onze droomvloer uit te zoeken. Wij hebben uiteindelijk ( met de hulp van de goede medewerkers ) een eiken massieve vloer uitgekozen. We hadden nooit gedacht dat we zo’n goedkope vloer konden krijgen. Maar het is ons gelukt dankzij de hulp van Beboparket.

Onderwerp:Tevreden over lamelparket
Geplaatst door:Boomkamp
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben een mooie Horeca lamelvloer gekocht bij de vloerenwinkel van beboparket , deze laten we naturel oliën, roken en borstelen. Wat een super prijs! Niet te geloven! Beboparket heeft mij super goed geholpen!!

Onderwerp:Grenen vloer! voor maar 3.98pm2
Geplaatst door:Den Hartog
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Ik ben heel erg tevreden met mijn vloer die ik heb dankzij beboparket! Ik heb er geen woorden voor! vloer is ook super!

Onderwerp:leuk geholpen
Geplaatst door:Bart
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:ook wij hebben met ons gezinnetje de showroom bezocht. wij zijn erg leuk geholpen en vooral goed geinformeerd. bedankt voor de gezelligheid en de goede informatie. mvg, Bart Kuijper

Onderwerp:120m2 vloerhout
Geplaatst door:Baerselman
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:goedemiddag, wij hebben een tijdje geleden een houten vloer gekocht bij de vloerenwinkel van beboparket en afgelopen week is deze gelegd. het ging om 120m2 in een kamer. en echt, het is in één woord,prachtig geworden! de leggers hebben erg hun best gedaan en ook in de showroom waren de verkopers erg vriendelijk. bedankt voor alle goede service en ontvangst! wij komen zeker nog een keer langs voor onze bovenverdieping! Met vriendelijke groet, Baerselman, Kaulille- België

Onderwerp:Ballonvaart 1 juli 2010 bij houten vloer
Geplaatst door:Miranda de Groot uit Emst
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Wat een geweldige ervaring was dat! Had ik echt niet willen missen! De wereld vanuit de lucht ziet er toch anders uit. Ondanks dat we een uur te vroeg waren, en we vanaf een andere plek opstegen. Hartelijk bedankt!! Groetjes Miranda de Groot uit Emst

Onderwerp:Rakos Eiken Laminaat
Geplaatst door:Baran
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Wij hebben onlangs een mooi soort laminaat gekocht, namelijk Rakos Eiken. Wij zijn heel erg tevreden met deze vloer. Een goede keus was beboparket!

Onderwerp:broodje hamburger
Geplaatst door:Alouis Lammers
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Wij zijn zaterdag bij beboparket in vriezenveen geweest en hebben 200m2 eiken lamel gekocht. We kregen ook nog een lekkere hamburger erbij 🙂 De vloer laten we in kleur oliën. De verkoper heeft ons super geholpen met onze keuze.

Onderwerp:Horeca Lamelparket 19 cm breed
Geplaatst door:Steenbrugge
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Wij nemen 41m2 horeca lamelparket 19 cm breed. We laten de vloer weisground oliën. Ook nemen we 41m2 Lamelparket C3, ook weisground geolied. We vinden dat Beboparket erg klantvriendelijk is. We hebben een mooie vloer, maar een nog mooiere kleur!

Onderwerp:Koffie met krentenbrood!
Geplaatst door:Lammers uit haaksbergen
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Wij waren bij beboparket en kregen lekkere koffie met krentenbrood. We hebben een vloer uitgezocht en het is de mooiste vloer die we ooit hebben gezien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! We hebben nog nooit zoveel complimenten over de vloer gekregen!

Onderwerp:lamelparket met Clicksysteem
Geplaatst door:Springer uit krimpen aan de ijssel
Geplaatst op:2010-07-13
Waardering:
Omschrijving:Ik wil maar 3 woorden zeggen: “BEBOPARKET IS SUPER!” en goedkoop

Onderwerp:eiken massieve vloer uit frankrijk
Geplaatst door:Fokkens in Almelo
Geplaatst op:2010-07-12
Waardering:
Omschrijving:wij hebben bij beboparket een prachtige massieve eiken vloer gekocht bij beboparket. inmiddels ligt deze er prachtig mooi en gelegd bij. wij zijn u hier erg dankbaar voor. ook bedankt voor de goede service!! met vriendelijke groet, H. Fokkens & Kids

Onderwerp:laminaatvloertje
Geplaatst door:Loop, de Hutte
Geplaatst op:2010-07-09
Waardering:
Omschrijving:`vandaag is onze slaapkamer gelegd met laminaat. het is een lichte laminaat met donkerdere meubeltjes, leuk geworden dus!

Onderwerp:eiken vloer
Geplaatst door:Marijn
Geplaatst op:2010-07-09
Waardering:
Omschrijving:Zeer snelle levering en goede service! De kwaliteit is uitstekend. In het verleden bij een andere firma een zelfde houten vloer gekocht voor bijna het viervoudige van deze prijs!!! Kortom: Beboparket is een echte aanrader!

Onderwerp:tevreden
Geplaatst door:J. P. Kwast.
Geplaatst op:2010-07-08
Waardering:
Omschrijving:goedenavond. wij zijn erg tevreden over ons laminaat. omdat wij een ‘goedkoop’ soort hadden uitgezocht dachten wij dat de kwaliteit vele malen slechter zou uitkomen. gelukkig is dit niet het geval geweest. mvg, J.P. Kwast, Zwolle

Onderwerp:RESTPARTIJ
Geplaatst door:ARNOLD EN JOOST
Geplaatst op:2010-07-07
Waardering:
Omschrijving:VANDAAG IS ER BIJ ONS AAN HUIS EEN RESTPARTIJ VAN EEN HOUTEN VLOER GELEVERD. EEN MOOIE VLOER OM TE ZIEN. VOORAL VOOR EEN RESTPARTIJ EEN ERG KWALITEITVOLLE VLOER. EEN AANRADER VAN ONS IS DUS: KOOP EEN RESTPARTIJ VLOERHOUT BIJ BEBOPARKET. MET VRIENDELIJKE GROETEN, ARNOLD EN JOOST VAN DEN GAGTEN

Onderwerp:winnaar ballonvaart bij parket
Geplaatst door:Esther
Geplaatst op:2010-07-05
Waardering:
Omschrijving:Nooit gedacht dat ik de ballonvaart zou winnen! Was een geweldige ervaring zo hoog door de lucht met een prachtig uitzicht. In een woord geweldig!beboparket bedankt

Onderwerp:Ballonvaart
Geplaatst door:m Reitsma
Geplaatst op:2010-07-03
Waardering:
Omschrijving:Een geweldige ervaring de ballonvaart van afgelopen donderdag zeer de moeite waard.

Onderwerp:Ballonvaart
Geplaatst door:Harm Reitsma
Geplaatst op:2010-07-02
Waardering:
Omschrijving:winnares ballonvaart bij beboparketEen geweldige ervaring gisteravond We zijn boven duitsland geweest en hebben echt genoten Vondt het heel leuk dat mijn dochter de prijs gewonnen had en dat Pa mee mocht in een woord Fantastisch

Onderwerp:Goed en gedegen advies!
Geplaatst door:Michiel & Patricia Emmen
Geplaatst op:2010-06-30
Waardering:
Omschrijving:Zijn zeer goed geholpen door een aardige blonde dame. Ze nam echt de tijd voor ons en heeft ons een goed en gedegen advies gegeven over de diverse vloeren. Een advies waar je echt wat aan hebt! Hebben dan ook een mooie laminaatvloer
8 mm v-groef van Balterio aangeschaft. Deze moet nog bezorgd en gelegd worden dus wordt vervolgd…….

Onderwerp:oplossing klacht
Geplaatst door:schellekens
Geplaatst op:2011-10-15
Waardering:
Omschrijving:Frans, nogmaals onze complimenten voor de zeer, zeer nette en correcte manier waarop jullie ons probleem hebben opgelost ! Hierin heb je onze verwachtingen echt overtroffen! Wat ons betreft niets anders dan lof en complimenten voor BEBO en dit zullen we dan ook rond vertellen in onze omgeving en in jullie gastenboek opschrijven! Met vriendelijke groeten, René & Mariëlle Schellekens veendam