GELAKT PARKET

 

Gelakt parket : bij Www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com voor de beste prijs

Een sfeervolle houten vloer met systeemparket

 

Met een vloer van gelakt parket  krijgt u een kant-en-klaar voorgefabriceerde gelakte parketvloer  . Niet voor niets wordt gelakt parket  ook wel systeemparket of systeemvloer genoemd. Een andere naam voor deze vloer is Aziatische lamelvloer. Ook komen termen voor als multiplanken en samengestelde vloerplanken.

 

Deze in Scandinavië ontwikkelde vloerconstructie bestaat uit een brede, zelfdragende vurenhouten onderlaag, waarop in de fabriek kruislings kleine vurenhouten latjes zijn verlijmd. Daarop is dan weer de toplaag bevestigd: om en nabij een halve centimeter hardhout. De fabrikant voorziet deze toplaag van diverse slijtvaste laklagen, waardoor de vloer nadat die gelegd is meteen beloopbaar is.

 

Waarom verschillende lagen?

Systeemvloeren of gelakt parket  zijn opgebouwd uit verschillende lagen, omdat:

 

  1. de vloer zo steviger is: de werking van de vloerconstructie wordt verkleind.
  2. de vloer zo goedkoper is: er hoeft (vooral bij duurdere houtsoorten) bij de productie van de vloer minder duur hout gebruikt te worden. Toch ziet de vloer eruit als massief hout.

 

Door de mes- en groef-verbinding rondom de vloerdelen, vormt zich een stevige en hechte ‘zwevende’ vloer.

Deze constructie bespaart vooral een hoop (dure) arbeidsuren op de bouwplaats.

 

Ruim assortiment gelakt parket

Www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com , een merk van Beboparket, kan u talloze verschillende soorten systeemgelakte parketvloer  en leveren. We hebben een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit – uiteraard tegen de laagste prijs. In onze voorraad vindt u niet alleen gangbare soorten houten systeemvloerdelen (eiken, beuken en essen), maar ook soorten die minder vaak voorkomen zoals merbau, kambala, ahorn, basracolus en mutenye.

 

Uw gelakte parketvloer   zelf leggen?

Het grote voordeel van systeemparket is, dat u het zeer eenvoudig zelf kunt leggen. Alles wat u nodig heeft is een hamer, een zaag en een klosje hout. Een recht-toe-recht-aan kamer kunt u dan zelf in een dag van een mooie, nieuwe en sfeervolle houten vloer voorzien. U bespaart veel geld en na afloop heeft u ook nog een voldaan gevoel. Het geeft uw vloer iets extra’s!

Bij Www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com laten we u niet zomaar in het diepe springen. U krijgt niet alleen een duidelijke leginstructie van ons mee, u mag van ons ook een handig doe-het-zelf-koffertje lenen, waarin alle gereedschappen en hulpmiddelen die u nodig heeft zitten.

 

 

 

Meer informatie over het leggen van een gelakte parketvloer   vindt u hier.

 

Neem contact met ons op voor informatie over uw gelakt parket vloer.

 

 

HORECA-GELAKT PARKET

 

Geprefabriceerde vloeren van Horeca-gelakt parket

Degelijk Deens design met uniek clipsysteem

 

Gelakte parketvloer   een merk van Beboparket dat u kent van de beste (parket)vloeren voor de laagste prijs, levert geprefabriceerde vloeren van Horeca-gelakt parket . Dit van oorsprong Hollandse bedrijf is één van de grootste fabrikanten van houten vloeren in Europa.

 

Stevig en sterk

De massieve gelakte parketvloer  en van Horeca-gelakt parket  zijn stevig en sterk. Dit komt door het unieke persdroogsysteem dat deze fabrikant ontwikkelde. Hierdoor zijn de vloeren minder vatbaar voor vocht. Bovendien heeft Horeca-gelakt parket  een speciaal legsysteem met clips.

 

Neem voor meer informatie over Horeca-gelakt parket -vloeren contact met ons op.