Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Goede site voor parket en laminaat

Met in gedachten de wens van een goede harde vloer in huis heb ik mij eerst flink georiënteerd op internet en via de winkels. Het beste gevoel kreeg ik bij de site van Bebo Parket. Een groot aanbod van zowel houten vloeren als laminaat vloeren tegen scherpe prijzen.

Een vloer kopen ver van huis

Lopend vanaf het grote parkeerterrein richting de showroom, is de robuuste sfeer van de fabriekshal al te voelen. Buiten stonden veel showborden laminaat en houten vloeren opgesteld met voorbeelden van parket vloeren en laminaat vloeren. Binnen kreeg ik pas echt een indruk van het enorme assortiment dat aanwezig was. Naast nog meer showborden met parketvloeren en laminaatvloeren stonden er grote stapels met restpartijen. Achter in de verkoophal is een grote koffie ruimte ingericht waar iedere klant vriendelijk wordt ontvangen. Ik kreeg van alles aangeboden ,eten drinken. Na een lange reis was dit heel plezierig.

Een vloer die voldoet aan onze wensen.

Ik heb bij de verkoopster opgegeven wat mijn woonsituatie is en welke wensen ik heb wat betreft de vloer. Heel gericht werden mij door haar de verschillende mogelijkheden getoond en heb ik mijn beslissing kunnen nemen. Het is eiken lamelparket geworden. In een rustige hoek van de koffie ruimte was er ruim tijd om alles nog even door te spreken. Vervolgens werd bij de planning aan de hand van het bestelformulier meteen een aflevering datum besproken en de betaling afgehandeld. Het leggen van het eiken lamelparket heb ik zelf gedaan. Door de hoge kwaliteit van de vloer planken ging dit prima.

Een reis die elke kilometer waard is

Van mijn bezoek aan Bebo Parket heb ik zeker geen spijt. De goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het product, en het klantgericht meedenken van het bedrijf Bebo Parket hebben mij een fantastische eiken lamelvloer opgeleverd. Als ik er aan toe ben de laminaatvloer te leggen, kom ik zeker bij Bebo Parket terug.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!