Op zoek naar een laminaatvloer voor een lage prijs in  Rotterdam?

Al eeuwen lang verkoopt beboparket in Vriezenveen  prachtige laminaatvloeren tegen de laagste prijs garantie. Wij gaan door waar anderen stoppen.Ook voor onze klanten uit Rotterdam.  Onze top verkopers staan u graag te woord  en u bent van harte welkom om uit onze honderden  zo niet duizenden laminaatvloeren een keuze te komen maken.

Laminaat kopen bij de vakman

U zult versteld staan van de enorme keuze laminaatvloeren die wij u bieden. Natuurlijk wordt er aan het milieu gedacht, daarom zijn onze vloeren van een enorm goede kwaliteit en zeer duurzaam en niet kapot te krijgen. Onze Verkoophal kunt  u vinden tussen de groene weilanden, en u beste mensen uit Rotterdam,  zullen vast en zeker een prachtige vloer uitzoeken die bij u past en voldoet aan uw eisen.

Voordeligste van Rotterdam en Nederland

Wij beweren niet alleen  dat wij de goedkoopste te zijn, wij zijn ook verreweg de goedkoopste van Rotterdam en heel Nederland. Kom naar Beboparket in Vriezenveen en u zult het merken dat wij echt de laagste prijs garantie hanteren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om van onze bezorg service gebruik te maken, zo zijn wij dagelijks met onze vrachtwagens te vinden bij u in Rotterdam en omstreken.

Vriendelijk en klant gericht

Advies nodig? Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van goede adviezen, tijdens het uitzoeken van één van onze vloeren.  Als u  een bepaalde verwachting heeft van een laminaatvloer, komen wij die uiteraard na. Alleen dan bent u als klant goed geholpen vinden wij. Bent u hulp nodig met leggen, wij helpen u hier graag mee. Ons  legteam is dagelijks in Rotterdam.

Het leggen van vloeren in Rotterdam

Als u de laminaatvloer door ons team wilt laten leggen, is dit natuurlijk mogelijk. Wij hebben een zeer ervaren team van leggers, deze werken bijna dagelijks in Rotterdam. Wanneer u besluit om de vloer zelf te gaan leggen mag u ons altijd vragen of bellen (0546-750238) voor advies. Wij zullen u graag uitleg geven, of bij u in Rotterdam komen.

Zoveel redenen om te kiezen voor beboparket
  1. Keihard de goedkoopste van Nederland
  2. Op zaterdag mag u gratis bij ons ontbijten en lunchen
  3. Geven van goede adviezen
  4. Enorm grote keus laminaatvloeren
  5. Wij gaan voor bodemprijzen
  6. Zeer ervaren verkopers hebben in ons team
  7. Nooit vooraf betalen of aanbetalen
  8. Via de snelweg kunt u gemakkeijk vanuit Rotterdam bij ons in Vriezenveen komen
  9. Bij combi pakketten de ondervloer en plinten gratis zijn
  10. U vanuit Rotterdam van harte welkom bent bij Beboparket