Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Een goedkope houten vloer

Ben je toe aan een nieuwe vloer in je woning? Wat dacht je dan van mooie houten vloer? Hiermee haal jij de natuur in huis. Een houten vloer zorgt voor comfort, warmte en past bovendien in elke woonstijl. Daarnaast is een houten vloer duurzaam. Deze vloer gaat minimaal dertig jaar mee. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het soort vloer en het gepleegde onderhoud. Aan een houten vloer hangt een hoger prijskaartje dan aan een laminaatvloer bijvoorbeeld. Door de lange levensduur is het echter toch weer goedkoper. In deze blog lees je meer over de prijs van de houten vloeren.

Welke houten vloeren zijn te koop voor een lage prijs?

Allereerst wordt de prijs van de vloer bepaalt door het houtsoort dat wordt gebruikt. In Nederland is een eiken vloer het meest bekend. Vergeleken met andere hardhout vloeren is deze ook het meest gunstig. Eiken vind je voldoende in heel Europa en wordt gekapt op een ecologisch verantwoorde manier.

Andere hardhout vloeren zijn vaak houtsoorten die schaarser zijn en van ver weggehaald moeten worden. Dit zijn de tropische hardhoutsoorten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan teak, notenhout, afzelia enz.

Daarnaast zijn de grenen vloeren ook populair. Dit houtsoort komt hoofdzakelijk uit de Scandinavische landen en Frankrijk. Vergeleken met een eiken vloer is een grenen vloer aanzienlijk goedkoper. Dit heeft er onder meer mee te maken dat de groei van een naaldboom sneller gaat. Hierdoor is dit hout ook wat zachter dan eiken hout.

Wil je dus een houten vloer voor een zacht prijsje, kies dan voor een grenen of eiken vloer.

eiken houten vloer

Welke houten vloer is geschikt voor mijn woning?

Een grenen vloer is de goedkoopste optie. Doordat het hout zachter is dan eiken hout, wil nog niet zeggen dat de vloer niet lang mee kan gaan. Doordat grenen een zachtere houtsoort is zal de vloer wel eerder putjes en deukjes krijgen. Hierdoor krijgt de vloer een doorleefde uitstraling. Bij goed onderhoud zal de vloer ondanks de verouderde look toch jarenlang meegaan. Daarnaast is de gemiddelde dikte van de grenen vloer 20mm, de vloer kan dus ook nog eens enkele keren geschuurd worden.

Grenen vloeren worden verkocht als A-kwaliteit en rustiek. Grenen heeft een levendiger uitstraling dan een eiken vloer. Dit komt door de warme kleur en de noesten. Een grenen vloer zonder noesten bestaat niet. Een grenen vloer wordt alleen als een massieve vloer verkocht. Dit heeft als nadeel dat de vloer niet geschikt is voor vloerverwarming.

Een eiken vloer is in verschillende varianten te koop, namelijk massief en als lamelparket. Lamelparket heeft de uitstraling van een massieve houten vloer, maar door de opbouw van de vloerdelen is deze vloer geschikt voor op een vloerverwarming/koelsysteem. Daarnaast zijn er rustieke, robuuste en de select vloeren. De kwaliteit van al deze vloeren is optimaal. Zo heeft een robuuste eiken vloer meer en grotere noesten en scheurtjes. De rustieke uitvoering heeft noesten, maar wel gladde planken. Beide vloeren hebben een natuurlijke uitstraling door de verschillende kleuren van de vloerdelen. De select eiken vloeren hebben nagenoeg geen noesten en zijn egaler van kleur. De robuuste en rustieke vloer zijn goedkoper dan de select vloeren. En deze vloeren zijn op dit moment ook helemaal de trend. De eiken vloeren passen in elk modern interieur.

Waar koop je een mooie en goedkope houten vloer?

Ben je geïnteresseerd in een mooie houten vloer die ook nog een betaalbaar is? Ga dan naar één van de grootste speciaalzaken in Nederland, namelijk Bebo Parket. Doordat alles in eigen beheer wordt gedaan, van inkoop tot het legklaar maken van de vloeren, is de prijs hier erg aantrekkelijk.

In de fabriekshal vind je een groot aanbod aan eiken en grenen vloeren. Deze vloeren zijn vaak nog onbehandeld zodat je de vloer zelf kunt afwerken, wat prijstechnisch dus weer scheelt. Verder is er ook een outlethal aanwezig waar mooie partijen eiken en grenen vloeren liggen. Deze vloeren zijn vaak al legklaar afgewerkt. Ga dus eens kijken naar dit enorme aanbod, want hier vind je voor elk wat wils.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!