Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Goedkope vloeren bij Bebo

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope vloer en je weet niet waar je op moet letten is het van belang dat je eerst je eigen wensen en verwachtingspatroon in kaart brengt. Je kunt bijvoorbeeld een lijstje maken wat je wensen zijn. Je geeft aan of je een houten vloer wilt of een laminaatvloer, en welke prijs wil je betalen voor de vloer.

Laminaat of een houten vloer

Wanneer je kiest voor laminaat dan ben je er zeker van dat je weinig onderhoud hebt aan de vloer en dat de vloer kleur echt is, dit in tegenstelling met een houten vloer. Een houten vloer die gelakt is of geolied vergt wel enig onderhoud, zoals het na oliën op zijn tijd en het schuren van de vloer. Dit in tegenstelling met een goedkope laminaatvloer die een harde toplaag heeft en die minder onderhoud nodig heeft, ik heb het dan niet over het dweilen van de vloer want dat is overal hetzelfde.

Frans Kloostervloeren

Dweilen van de goedkope vloer

Elke vloer moet af en toe gedweild worden, laminaat en houten vloeren. Maar het dweilen mag zeker niet te nat gebeuren. Want wanneer je laminaat te nat dweilt dan kunnen de planken gaan uitzetten waardoor de vloer bol kan gaan staan. Waaraan denk je bij het kiezen van een vloer:

  • Is onderhoud gewenst
  • Wil je de vloer zelf leggen of laten leggen
  • Hoeveel geld wil je kwijt
  • Hoe groot is je huishouden
  • Heb je huisdieren
  • Heb je vloerverwarming
  • Heb je een kruipruimte

En nog veel meer vragen die van belang zijn. En wanneer je weet wat je wilt dan helpt Bebo Parket je aan de juiste vloer tegen de laagste prijs van Nederland.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!