Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Granieten vloeren

Graniet, in tegenstelling tot een keramische vloer, kan niet worden gespijkerd. Het boren van de vloer is mogelijk, maar niet eenvoudig. Graniet is namelijk een hard materiaal. Omdat graniet een hard materiaal is, moet de ondergrond worden verlijmd. Voordat u begint aan het lijmen van de granieten vloer, moet de vloer eerst worden gepolijst, gereinigd en u moet de vloer voorstrijken. Vervolgens moet u de vloer ontvetten met caustic-soda, waarna u de vloer kunt gaan ruwen. Deze behandeling moet niet alleen bij een granieten vloer worden toegepast, maar ook bij een geglazuurde keramische vloer en marmer. Het ruwen van de vloer gebeurt door middel van een grote bandschuurmachine of een schijfmachine.

Naast het schuren en ontvetten van de vloer, kunt u de vloer ook etsen. Het etsen van de vloer houdt in dat u de vloer afneemt met een fosforzuuroplossing of met een zoutzuuroplossing. Fosforzuur heeft als voordeel dat het blank metaal, zoals verwarmingsbuizen, niet aantast. Het is van belang dat u beschermingsmiddelen gebruikt bij het aanbrengen van een fosforzuuroplossing of een zoutzuuroplossing. De oplossingsmiddelen kunnen de huid namelijk ernstig aantasten.

granieten magnesium gietasfalt vloeren

Magnesium vloeren

Een magnesiumvloer bestaat uit een magnesium gebonden dekvloer waarin houtsnippers zijn verwerkt. De magnesiumvloer komt de laatste jaren in een steeds mindere mate voor. Door de houttoevoeging in de vloer is het vloersoort gevat voor luchtvochtigheid. Om deze reden moet de magnesium vloer eerst worden voor gestreken.

Er wordt afgeraden om direct op een magnesium vloer te verlijmen. Wilt u toch verlijmen op de magnesium vloer dan kunt u het beste een watervaste lijm gebruiken. U krijgt het beste resultaat wanneer de vloer wordt geëgaliseerd na het aanbrengen van de voorstrijklaag.

Gietasfalt

Gietasfalt bevat het bindmiddel bitumen. U kunt gietasfalt herkennen aan zijn zwarte kleur. Gietasfalt wordt heet aangebracht en bestrooid met kwartszand. Nadat de vloer is gedroogd moet het overtollige zand worden verwijderd.

granieten magnesium gietasfalt vloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!