GRATIS_LAMINAAT_EN_HOUT-2-2-1024x724-2

Gratis laminaat

Laminaat gratis, in deze dure tijden een welkome afwisseling. Wanneer we goed rondkijken op internet en we lezen de krant dan zien we dat het leven steeds duurder wordt. Alleen bij beboparket proberen we de prijzen laag te houden. Een huis bouwen is het laatste jaar in prijs flink gestegen. Wanneer je een offerte hebt van een jaar geleden probeer dan maar eens om het voor dezelfde prijs voor elkaar te krijgen. En zo is het ook in vloerenland.

Laminaat en houten vloeren aanbieding

De prijzen hier stijgen ook razendsnel. Maar het voordeel is dat beboparket miljoenen vierkante meters op voorraad heeft en allemaal ingekocht in de goedkope tijd. Al deze vloeren moeten nog gekleurd worden en dat laten we doen in de modernste kleuren. Kleuren die actueel en nu in de mode zijn. Vandaar dat wij deze toch wel rare actie kunnen doen.

Gratis laminaat aanbieding

Gratis laminaat dat is wel heel erg goedkoop. U hoeft alleen de ondervloer en de plint te betalen. Gratis laminaat zijn diverse partijen en in verschillende kleuren. Vul de onderstaande bon in en u we mailen u direct wat u eventueel kwijt bent voor deze goedkope laminaatvloer. Wilt u alles gratis hebben plak dan de link in een bericht op uw facebook pagina en stuur die dan ter controle naar frans@beboparket.nl en wie weet wint u de vloer of een van de fietsen die er elke vrijdag uit gaan

Gratis laminaat reserveren

Vul onderstaand formulier in met uw gegevens, nemen uw reservering meteen in behandeling. U kunt uw gereserveerde laminaat afhalen in onze fabriek aan de Bovenlandweg 10, 7671BE Vriezenveen.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Gewenst aantal m2 (verplicht)

Gewenst afhaaldatum (verplicht)