Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Nieuw in Nederland | G-Thunbergvloeren

Houten Vloeren gemaakt waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast

  • 75 jaar garantie de vloer is onverwoestbaar, en gaat een leven lang mee
  • We gebruiken FSC. en PEFC. Gecertificeerd hout.
  • Voor het afwerken van de vloer hebben we de allernieuwste LED apparatuur
  • Geen co2 uitstoot
  • 85 % energie reductie
  • Exclusief bij BEBOPARKET

Koopt u de houten vloer bij Beboparket dan koopt u niet alleen de hoogste kwaliteit tegen kristalheldere lage prijzen. Prijzen waar u niet verdrietig maar blij van wordt.

Greta Thunbergvloeren

Vloeren voor het leven met een vloer uit de collectie van Thunbergvloeren. Vloeren die de tand des tijds glansrijk kunnen doorstaan. kwaliteit die blijft en altijd met de tijd mee gaat. We gebruiken geen nieuw hout maar hout uit oude gebouwen, wagons, stallen enz.

Waarom Thunbergvloeren?

omdat de vloeren van Thunberg op maat gemaakt worden en geheel naar wens worden gekleurd. Thunberg wordt gezien als de meest respectabele vloeren als het gaat om houten vloeren en rekening houden met het klimaat, en vooral eiken vloeren vallen daar onder. Onze vloeren staan bekend om de vaste maatvoering waardoor het leggen van de vloer altijd een genot zal zijn. wat betreft de kleur en de afwerking hebben we 150 verschillende kleuren van licht tot donker, alles naar wens gemaakt. Gerookt, verouderd, geborsteld u vraagt en wij draaien

Als je je vloer professioneel laat leggen kan het zijn dat deze nooit hoeft worden vervangen. Het is een stijlvolle keuze die al eeuwenlang in huizen worden geplaatst. Het is niet alleen een duurzame keuze, maar een houten vloer is ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.

Wanneer de vloer wat oud begint te worden en te ogen kan deze een opfrisbeurt krijgen door speciale olie. Hij kan ook opnieuw geschuurd en afgewerkt worden. Op deze manier komt de vloer weer opnieuw tot leven.

Houten vloeren voegt waarde toe aan uw huis. Het is een mooie aanvulling op uw huis. Gezien het materiaal voegt het extra sfeer aan elke kamer toe.

Verschillende stijlen Thunberg

Houten vloeren kunnen op verschillende manieren worden gelegd. Zo kunt u kiezen voor een patroon of om het in wild verband te leggen. Ook kun je veel verschillende stijlen combineren met een houten vloer. Zo kun je je kamer modern laten lijken of juist heel klassiek. U kunt uw stijl aansluiten op de vloer.

Houten vloeren zijn warm

Hout houdt warmte vast. Het is een natuurlijke isolator en voelt warm aan. Als u vloerverwarming heeft, dan is een massief houten vloer niet aan te raden. U kunt dan kiezen voor lamelparket. U heeft dan wel de uitstraling van een houten vloer, maar deze is dan niet massief.

Thunberg vloeren Gemakkelijk schoon te houden

Een houten Thunberg vloer kun je met een zachte bezem schoon houden. Ook kun je ervoor kiezen om dit met een stofzuiger te doen. Indien u heeft geknoeid met bijvoorbeeld koffie dan kunnen er vlekken op de vloer ontstaan. Deze kunnen met een doek worden weggepoetst. Als dat niet lukt, dan kan de vloer opnieuw worden geschuurd.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!