Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Fabrieksverkoop laminaat Haarlem

Voor laminaat Haarlem kunt u in vele winkels terecht. Toch hebben wij met Bebo Parket een belangrijk voordeel. Wij kopen namelijk zelf wereldwijd onze materialen in, die we in onze fabriek produceren tot laminaat en houten vloeren. Vervolgens bieden wij deze tegen ongelooflijk lage prijzen aan, aan zowel particuliere kopers als fabrieksverkoop. Bij Bebo Parket vindt u een ontzettende grote keuze aan kleur, uitstraling en maatvoering van laminaat vloeren en houten vloeren. Stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Bebo Parket is het eerste en enige bedrijf dat erkent is als fabrieksverkoop. Wanneer u onze showroom bezoekt, ziet u een deel van onze geweldige voorraad. Bovendien laten wij zien hoe wij de vloeren naar wens kleuren in de fabriek.

Enorme keus laminaat Haarlem

Wilt u laminaat in Haarlem kopen? Dan kunt u bij Bebo Parket geld én tijd besparen! Bij ons kunt u terecht voor laminaat vloeren en houten vloeren in alle soorten en maten. Altijd van uitstekende kwaliteit en aangeboden tegen de laagste prijs. Bij Bebo Parket kunt u voor elk budget een bijpassende laminaten vloer kiezen. Zoek en vind goedkoop laminaat Haarlem bij Bebo Parket. Kijk alvast op de website voor een eerste indruk van ons enorme assortiment aan laminaat vloeren in Haarlem. Heeft u vragen of wenst u advies over goedkoop laminaat Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0546 – 750238 of online. Onze mensen staan klaar om u te woord staan.

Bezichtiging fabriek tijdens de fabrieksverkoop

Wanneer u tijdens de fabrieksverkoop in uw zoektocht naar laminaat vanuit Haarlem naar Vriezenveen komt, dan kunnen we u laten zien waar de vloeren worden gemaakt. Laminaat en houten vloeren liggen bij ons op voorraad maar een gedeelte van de vloeren worden door ons gekleurd in de fabriek zelf, en we kunnen ons voorstellen dat u dit zelf eens wilt zien. Dat is dus mogelijk, dit in tegenstelling tot de andere bedrijven die ook fabrieksverkoop op de gevel hebben staan en niet eens een vloer kunnen kleuren. Beboparket is als eerste en enige bedrijf dat erkend is als FABRIEKSVERKOOP. Haarlem heeft ook een bouwmarkt waar u laminaat en houten vloeren kunt kopen maar nooit zo goedkoop als in Vriezenveen

Laminaat outlet Haarlem

Met de ervaring en expertise van onze verkopers heeft u een top vloer met de laagste prijs. Terwijl u rustig rondkijkt in ons magazijn, voorzien wij u van Twentse gastvrijheid. Wij bieden u gratis drinken en eten aan, of u nu iets koopt of niet. Ook de laminaat outlet Haarlem vindt u in Vriezenveen. Elke dag bieden wij opnieuw partijen luxe laminaat vloeren aan volgens de laatste trends of juist met een klassieke uitstraling. En natuurlijk tegen absolute bodemprijzen. Wie kiest voor laminaat outlet Haarlem is daarbij nog voordeliger uit. De gekozen laminaatvloer kunt u direct meenemen of volgens afspraak op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen. Ook kunt u het leggen van de laminaatvloer Haarlem door onze ervaren leggers laten doen. Voor goedkoop laminaat Haarlem kunt u via de website een offerte aanvragen of zelf langskomen in onze showroom en uzelf overtuigen. Onze medewerkers helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomvloer.

Haarlem fabrieksverkoop laminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!