Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

HELCOfloors vloeren

Helco Floors is een toonaangevende parketproducent. Ze zijn de leveranciers van spintvrije en egale lamelparketvloeren met een onderhoudsarme en natuurlijke afwerking. Het bedrijf heeft  een goede reputatie bij importeurs in Europa, en dus ook in Nederland.

HELCOfloors assortiment vloeren

Naast het traditionele strook lamelparket is er nu ook visgraatparket en een eigentijdse collectie LVT vloeren (Pvc vloeren). Alle vloeren zijn in verschillende afmetingen en afwerkingen te koop. Uiteraard wordt er bij deze vloeren op onderhoudsvriendelijkheid gelet. Alle vloeren zijn van een opmerkelijke topkwaliteit.

Aan de collectie vloeren van HELCOfloors zijn 2 prachtige items toegevoegd waarvan er geen tweede te vinden is. De geweldige uitstraling van deze ruwe vloer die afgedekt is door een sterke matte vloerlak gaat uw voorstellingsvermogen te boven. Deze collectie die tot stand is gekomen met Italiaanse designers is werkelijk adembenemend mooi. Tijdloze kleuren en gemaakt om de tand des tijds te verduren.

De collecties van HELCOfloors

Het assortiment vloeren bevat verschillende collecties in de drie types vloeren, zodat er voor iedereen wel een passende vloer te vinden is. Bij het lamelparket vind je veel verschillende collecties. Al deze vloeren zijn in verschillende maten te koop. En ze zijn al helemaal legklaar behandeld.

Collecties lamelparket:

 • Smart Living: De slimme oplossing voor budgetvloeren. Afmeting 15mm dik en 19cm breed. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in 4 eigentijdse kleuren
 • Vintage: De mooie vintage vloer die niet duur hoeft te zijn.
 • New London: Onze nieuwe budgetreeks voor projecten en residentieel, gemakkelijk onderhoud met een UV vernis.
 • Fino: De dunnere lamelparket vloeren van een top kwaliteit.
 • Venice: Residentieel of voor projecten, hotels of restaurants met hoogstaande kwaliteit. De vloeren zijn dus geschikt voor intensief gebruik. Te koop in zwaar rustiek (cottage) tot Prime (spintvrij) in onbehandeld en in pre-olie en vernis. Venice is beschikbaar in verschillende selecties, onbehandeld of afgewerkt in oxidatieve oliën of in UV finishes. Een vloer met noesten.
 • Napoli: Dit zijn vloeren met zo hier en daar een noest. De collectie bevat 9 standaard kleuren en zijn te koop in 10mm, 14mm of 15mm dik, 19cm breed.
 • Toscana: vloeren uit de rustiek selectie, verouderd en behandeld met een satijn/mat lak. De vloeren zijn in Italië afgewerkt met een speciale handgekleurde patina. Het resultaat is een prachtig verouderde rustieke vloer in de maat 15mm dik en 22cm breed. De planken zijn extra lang namelijk 220cm.
 • Versailles: Extravagante afwerkingen uit Italië met zilver en goudpatina. De vloeren kunnen een matte of hoogglans afwerking krijgen. Om de vloer ouder te laten lijken zijn de planken drwarsbezaagd.

Visgraat lamelparket:

Herringbone Wood Flooring

 • De opbouw van de visgraat vloer is een drager van multiplex met daarop een toplaag van 4mm dik. Deze vloeren zijn te koop in verschillende afmetingen.

HELCOfloors zijn onderhoudsvriendelijk

Zoals je ziet heeft elke collectie zijn eigen kenmerken en vooral eigen afwerkingen. Al deze vloeren zijn zo behandeld, dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Gebruik je direct de juiste onderhoudsproducten dan zal je vloer jaren lang mooi blijven en is het onderhoud snel en simpel te doen. Vaak is dit eenvoudigweg het juiste product toevoegen aan het dweilwater. Dweil de vloer altijd licht vochtig.

Er zijn drie afwerkingsgroepen.

Het belangrijkste bij onderhoud is: Houd de vloer zoveel mogelijk vuilvrij door te stofzuigen.

 1. Natuurolie/impregneerolie/oxidatieve olie

Gebruik hier de onderhoudsolie en zeep van Woca. Wil je de vloer zo kleurloos mogelijk houden gebruik dan ook zo af en toe de witte zeep van Woca.

 1. UV olie en vernissen

De vloer kan gedweild worden met een mild schoonmaakproduct of een speciale wax en clean. Zo af en toe de vloer voorzien van een parketpolish zorgt voor een opfrisbeurt van de vloer.

 1. UV super matte vernis

Deze vloeren kunnen ook met enkel water licht vochtig gedweild worden. Maar zo af en toe een beetje parketreiniger aan het water toevoegen is wel aan te raden. Ga je de vloer polishen let er dan op dat je een polish neemt voor matte vloeren.

HELCOfloors en vloerverwarming

De vloeren zijn geschikt om verlijmd op een nat en droog vloerverwarmingssysteem te leggen. Let er op dat de maximale watertemperatuur niet boven de 38graden komt. En een constante tempertuur is ook van groot belang, dus minimale verschillen is geen probleem. Laat de temperatuur ’s nacht niet te veel dalen, want zo voorkom je warmteschokken.

Wil je dus een vloer uit het hogere segment kies dan voor een Helcofloor.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!