Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Het designhuys

Het designhuis van beboparket is gevestigd in Vriezenveen, kijk hier voor op www.vakantiewoningvriezenveen.nl om een indruk te krijgen wat er bij beboparket allemaal mogelijk is. U krijg in het designhuys een kijkje in de fantastische keuken waar een prachtige keuken geplaatst is met een massief eiken keuken. De keuken is zwart geverfd en voorzien van een mooie oven en opgeleukt met een antiek hakblok.

De kamer in het designhuys

De kamer van het designhuys is voorzien zoals u op de foto’s ziet van een mooie vloer die gemaakt is van oude wagondelen, de delen zijn in hele dunne plakken gezaagd en verlijmd op een andere houtsoort. Door deze behandeling wordt een vloer verkregen die al honderden jaren oud is en ook die uitstraling heeft. Kijk gerust in deze woning rond op de site en wanneer u denkt “daar zou ik wel willen proefslapen” behoort dat tot de mogelijkheden

hetdesignhuysvakantiewoningvriezenveen

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!