Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Holland vloeren

Holland heeft alle vloeren besteld voor in de showroom bij uw kachel. De hele showroom moest een facelift hebben en daarvoor heeft de Heer Holland vloeren bekeken in de showroom van Beboparket in de fabriek. In de showroom staan alle kachels en die zijn brandend te zien, vandaar dat de vloer wel tegen een beetje temperatuurschommelingen moet kunnen. Daarom wilde meneer Holland vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming.

Holland vloeren van grenen of eiken aanbieden

Welke vloeren zijn geschikt voor Holland? Vloeren van eiken of grenen of toch laminaat? Uiteindelijk hebben we gekozen een brede laminaatvloer. Een vloer voor Holland die tegen een stootje kan en die mooi staat bij de kachels in de showroom.

Uw kachel holland

In de showroom van UW KACHEL van Hans Holland te Vriezenveen ligt nu een prachtige vloer die de kachels mooi laat uitkomen. Mocht u net als Holland vloeren zoeken dan bent u bij Beboparket aan het juiste adres, en zoekt u een mooie en betaalbare kachel dan bent u bij Holland van Uw Kachel op het juiste adres

Adres: Bovenlandweg 10, Vriezenveen
Tel: 0546 750238
Email: info@beboparket.nl

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!