Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Houten vloer leggen in Amsterdam

Dit jaar heb ik een huis gekocht in Amsterdam. Toen ik eenmaal bij het onderdeel “het opknappen de vloer” aan was gekomen, raadden vrienden ons aan om eens een bezoek te brengen aan Beboparket in Vriezenveen. Het was een lange rit, maar in juli heb ik dan toch een bezoek gebracht aan de showroom van Beboparket in Vriezenveen. Ik stond versteld van alle keuze aan houten vloeren en laminaat vloeren bij Beboparket. Na een tijdje te hebben rondgekeken hielp een verkoper mij bij het advies over de houten vloerdelen. Het deskundige advies van de verkopers in de showroom heeft ertoe geleid dat ik een houten vloer heb uitgekozen die geschikt is om op vloerverwarming te leggen. Beboparket heeft naast de keuze aan houtenvloeren ook veel keuze aan behandelingen. Zo konden de vloerdelen behandeld worden in elke gewenste kleur, maar ook kon ik kiezen om de houten vloerdelen te laten behandelen door middel van roken, borstelen en verouderen.

Niet alleen het advies was erg professioneel, ook hangt er een erg prettige sfeer bij Beboparket. Bij aankomst begonnen we met een kop koffie met cake en even later werden we verrast door een heerlijk gratis broodje hamburger! Ik kon echt op mijn gemak een houten vloer uitzoeken.

Echter, ik had één probleem, ik had de vloer nodig op korte termijn. Binnen enkele weken zou ik mijn woning al moeten intrekken. Gelukkig was dit voor Beboparket geen probleem. Doordat Beboparket zelf de vloeren kleurt in de fabriek, kon mijn vloer al binnen een week worden afgeleverd. Aangezien de houten vloer één week moest acclimatiseren konden de leggers na één week direct de vloer al komen leggen. Dit was sneller dan gedacht, waardoor ik voorliep op mijn planning!

Deze week zijn een aantal leggers de vloer bij mij in huis komen leggen in Amsterdam. De leggers waren al vroeg vanuit Vriezenveen vertrokken om de houten vloer te brengen in Amsterdam. Bij binnenkomst gingen de leggers direct aan het werk en na zes uren hard werken, was de vloer van 80 vierkante meter erin gelegd.

Nu de vloer eenmaal gelegd is krijg ik alleen maar complimenten over de vloer in mijn nieuwe woning. De vloer is keurig gelegd door de legservice van Beboparket! Ik ben ook echt ontzettend tevreden over de goede service van Beboparket. Voor de zolder ben ik nog een vloer nodig, ik zal zeker weer een bezoek brengen aan de showroom om een nieuwe vloer bij Beboparket uit te zoeken.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!