Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

In welke kleuren kunnen de houten vloeren gemaakt worden?

Bij Bebo parket  kunnen de vloeren in diverse kleuren bewerken met olie op hardwax basis. Wij kunnen de houten vloeren behandelen met naturel olie, diverse wittinten, diverse kleuren bruin, zwart of grijs.

Bij wit getinte houten vloeren kunt u kiezen uit een weissgrund, white-wash of krijtwit behandeling.

Bij weissgrund maken we bij Bebo parket gebruik van heel iets witpigment, zodat de planken een uitstraling krijgen van onbehandeld hout. Bij een white-wash behandeling krijgt de plank een witte gloed maar blijft de nerf donker, zodat u deze mooi blijft zien. Bij een krijtwitte behandeling wordt er gebruik gemaakt van veel witpigment zodat de vloer een witte uitstaling krijgt, ook de nerven en de noesten worden wat witter, maar blijven wel te zien.

De houten vloeren kunnen in diverse bruine kleuren worden behandeld.

Ten eerste is er de naturel behandeling, dit wordt gedaan met een kleurloze hard wax olie. Verder kan de vloer midden-bruin worden behandeld, dit geeft een mooi honingkleur aan de planken. De English color is een warm bruine kleur, uitermate geschikt voor een ietswat klassiek interieur. Verder kunnen we een vloer in de abdij kleur zetten. Abdij is een donkerbruine kleur, een robuuste tint,  die een vloer een rustieke oude uitstraling geven.

Op dit moment worden er ook veel houten vloeren in een grijze of zwarte tint gekleurd. Deze kleuren worden veelal toegepast in zowel een landelijk als ook een strak interieur.

Tevens kunnen we een massief eiken vloer voor u roken. Lamelparket met een massief eiken toplaag kunnen we ook in onze fabriek roken. Dit geeft een grijsachtige ondertoon aan de vloer. In Europees eiken zit looizuur (Tannine). Als de planken een reactie aangaan met ammoniak , in een speciale rookkamer, verkleuren de planken. Deze kleur kan per plank verschillen omdat er in de ene meer looizuur zit dan in de andere. Onder invloed van zonlicht verkleurt een plank op den duur. Deze krijgt een gelige (warme) gloed. Dit kan voorkomen worden door het roken van de eiken houten vloeren.

Eiken vloeren die eerst gerookt en daarna gekleurd worden

Eiken vloeren met een kleurolie hebben een donkere ondertoon. Zonder het roken krijgen de eiken planken op den duur een iets warmere kleur.

In onze fabriek kunnen we een vloer ook voor u borstelen. Bij dit proces wordt het zachtere hout tussen de nerven iets weg geborsteld. U voelt dan de houtstructuur. De donkere nerf ligt er als het ware iets bovenop. Door dit proces en het kleuren van de vloer, wordt de uitstraling iets intenser. Het borstelen van een vloer geeft ook een soort anti-slip effect.

De grenen houten vloeren kunnen we ook behandelen met de diverse kleur-of naturel olie zoals hierboven geschreven. De kleuren zullen alleen iets intenser zijn als op een eiken houten vloer .Doordat er in een grenen houten vloer hars zit is de kleuropname wisselend. Een grenen plank neemt op de ene plek meer kleurolie op als op de andere plek. Tevens kunnen we grenen vloeren beitsen, wat een egalere tint geeft.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!