brede lamelparket

Brede duoplank of lamelparket

Lamelparket kent vele voordelen, de prijs is goedkoop, goedkoper dan massief houten vloeren en de kwaliteit is vele malen beter, tenminste wanneer u niet wilt dat de vloer gaat werken. Ook kunnen de houten vloeren die gemaakt zijn van lamelparket op vloerverwarming gelegd worden zonder dat de vloer er stuk van gaat. De eiken lamelvloeren zijn namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en soorten hout waardoor de werking nihil is en we geven 30 jaar garantie op de de horecalamelparket op doorslijten van de dikke eiken toplaag

Ook lamelparket is deze week extra laag geprijsd! Nu al vanaf €19,98 pm2! Ook deze vloeren kunnen we voor u in elke gewenste kleur oliën. We hebben ook hiervan minimaal 80 pallets op voorraad en kunnen deze vloeren dan ook binnen 24 uur in heel Nederland leveren tegen een fractie van de nieuwwaarde!

Ook bestaat de mogelijkheid de vloer door ons te laten bezorgen en te laten leggen want we leveren en leggen elke dag in heel Nederland vloeren. U doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaald pas wanneer de vloer is geleverd.

Van: €68,98 pm2

Prijs: €18,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Aantal m²? (verplicht)

Opmerking