Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Massieve kasteelvloeren leggen

In onze fabriekshal kunt u de grenen vloer uitkiezen die u graag wilt hebben. Tevens kunt u hier showborden bekijken met diverse afwerkingen, zoals naturel of een kleurafwerking in olie of beits. Wij hebben kasteelvloeren in twee uitvoeringen:

  1. A-kwaliteit: Deze vloer is volledig gestopt en geschuurd.
  2. Declassé: Deze vloer kan open noesten of scheurtjes bevatten en heeft een rustieke uitstraling.

U kunt deze vloer op twee manieren leggen.

U kunt de vloer zelf zwevend leggen met behulp van een ondervloer. Op een houten ondergrond worden viltplaten gebruikt, omdat deze egaliserend werken. Wilt u de vloer op een houten ondergrond verlijmen, dan moet de ondergrond eerst geëgaliseerd worden met platen die op de houten ondergrond worden gespijkerd. Als de ondergrond al egaal is, kan de vloer direct volledig verlijmd worden met elastische lijm. Voor een betonvloer moet de vloer eerst een dag van tevoren in de primer worden gezet om een betere hechting te garanderen.

Wij adviseren om een massieve kasteelvloer volledig te verlijmen, om zo het werken van de vloer tot een minimum te beperken.

 

Massieve kasteelvloeren leggen

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!