Houten vloeren Vriezenveen

Houten vloeren kopen in Vriezenveen dat is het beste wat je kunt doen. uit heel Nederland komen er mensen naar ons mooie dorp in Overijssel om er een goedkope houten vloer te kopen. Wij van Beboparket staan er namelijk al sinds de vorige eeuw om bekend dat we alle bekende merken houten vloeren, uit eigen zagerijen en kleurderij tegen de laagste prijs van Nederland verkopen. Rechtstreeks vanuit onze fabriek naar de particulier.

Houten vloeren Vriezenveen garantie

Alle soorten houten vloeren of het nu dure houten vloeren zijn of goedkope houten vloeren, het maakt allemaal niets uit, wij geven minimaal 10 jaar garantie op alle soorten houten vloeren die u bij ons koopt. we hebben ook houten vloerensoorten met een toplaag waar we tot wel 35 jaar garantie geven op het doorslijten van de toplaag die gemaakt is van eiken hout. Deze toplaag is oersterk, keihard en UV bestendig. Ook kan deze bovenlaag tegen vocht en andere vloeistoffen.

Houten vloeren Vriezenveen bezorgen

Voor alle houten vloeren bieden we een bezorgservice aan en wanneer u een bepaalde dag in gedachten heeft dan komen wij de houten vloerenvloer bij u bezorgen. Wanneer u een aanhangwagen heeft of een grote auto kunt u het houten vloeren ook direct meenemen want we hebben alle soorten ruimschoots op voorraad in onze fabriek.

Houten vloeren leggen buiten Vriezenveen

Wanneer u van ver een houten vloerenvloer bij beboparket koopt dan kunnen we die houten vloeren ook voor u leggen. We bezorgen dan enkele dagen voor de legdatum de vloer bij u thuis zodat u de houten vloeren vloer die u in Vriezenveen gekocht heeft kunt laten acclimatiseren. Dan wordt de vloer onder garantie bij u thuis gelegd en heeft u een prachtig eindresultaat.

 

eiken houten vloer