Kleurvloer bestellen

Kleurvloer van BeboparketBij Beboparket kunt u massief eiken vloeren en lamelparket vloeren bestellen.
Deze vloeren zijn standaard onbehandeld, dus van puur hout. U kunt er voor kiezen om de vloer door ons te laten behandelen in de gewenste kleur. Naast het oliën van vloeren, kunnen wij uw vloer ook verouderen, branden, borstelen en nog veel meer. U kunt uw vloer dus altijd exact naar eigen wens verkrijgen.

Bijbestellen van een kleurvloer

Heeft u een prachtige kleurvloer besteld maar komt u er thuis achter dat u toch iets te weinig hebt? Dan kunt u altijd de juiste hoeveelheid bij bestellen. U kunt dit het beste zo snel mogelijk doen, om kleurverschil te voorkomen. Als de vloeren namelijk los van elkaar gekleurd worden, is het mogelijk dat er een klein kleurverschil ontstaat. Hierdoor is het heel belangrijk om zo snel mogelijk het juiste aantal vierkante meters bij te bestellen. Vervolgens kunt u het beste de vloerdelen mengen en daarna pas leggen.

Leggen van een kleurvloer

Als u een kleurvloer wilt laten leggen is het natuurlijk geweldig als deze vooraf al op kleur gemaakt is. Hierdoor bent u er zeker van dat elke plank exact dezelfde kleur heeft en een gelijkmatige olie laag bevat. Zoals u heeft kunnen lezen is het daarom belangrijk dat u direct de juiste hoeveelheid besteld om kleurverschil bij een nabestelling te voorkomen. Wij geven onze klanten de tip om de vloer met een afwerkolie door ons te laten behandelen, zodat u er zelf geen werk meer mee heeft en direct kan genieten van uw prachtige kleurvloer!

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek