Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN
Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket

Massief multiplank AA kwaliteit

Lamelparket met een massieve toplaag. vloeren die onverwoestbaar zijn en worden gekocht om honderden jaren te blijven liggen. Deze onverwoestbare vloeren worden gemaakt op de beste constructie ter wereld waardoor ze probleemloos kunnen worden geplaatst op vloerverwarming en vloerkoeling. Deze massieve multiplank vloeren kunnen in elke gewenste kleur worden afgewerkt en op aanvraag worden geborsteld of verouderd. Tijdens onze leegverkoop wordt deze multiplank, lamelparket of duoplank verkocht tegen een fractie van de nieuwwaarde. Deze partijen kunt u bij ons in de hal komen bekijken. De omloopsnelheid van deze vloeren is erg hoog omdat ze zo goedkoop zijn. Daarom adviseren wij u om deze vloeren bij ons in de hal te komen bekijken.

Ook bestaat de mogelijkheid de vloer door ons te laten bezorgen en te laten leggen want we leveren en leggen elke dag in heel Nederland vloeren. U doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaald pas wanneer de vloer is geleverd.

Van: €59,98 pm2
Prijs v.a. €14,98 pm2

Stel een vraag over dit artikel

Privacybeleid

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!