Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN
massief-eiken-robuust-breed-eik-planken-vloeren
Actie!

Massief eiken vloerdelen

Online prijs € 79,00
Actieprijs vanaf
€ 24,98
pm2

€ 30,23 incl. btw.

Deze week leegverkoop!

Op alle vloeren 25 jaar garantie

Altijd de laagste prijsgarantie!

Altijd 14 dagen bedenktijd

Binnen 24 uur geleverd

Productie in eigen huis

Altijd 100% tevreden

Sublieme klantenservice

Keihard de goedkoopste!

Professionele legservice

Legservice

Ben je op zoek naar een mooie vloer, of heb je al een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kun je terecht bij de legservice van BeBo Parket. BeBo Parket beschikt over de grootste legservice van Nederland. Wij bieden de beste legservice en leggen in heel Nederland en België. Je kunt altijd gebruik maken van onze legservice, waar en wanneer je wilt. Alleen bij ons vind je de best opgeleide vakmensen; onze vakmensen zijn door de jaren heen uitgegroeid tot echte professionals. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoogwaardige legkwaliteit. Let op: onze legservice is niet van toepassing op onze wandpanelen en massief houten vloeren.

Offerte aanvragen

Privacybeleid

Massieve kasteelvloeren

De massieve eiken vloeren zijn 14 mm dik. Omdat er veel voorraad is worden deze vloeren tegen een fractie van de nieuwwaarde verkocht. Deze planken zijn rondom voorzien van veer en groef en de onderkant is behandeld middels lengtefrezingen om het kromtrekken en schotelen van de planken tegen te gaan. De prijs is bij BeBo Parket deze week € 24,98 pm2 wanneer je ook de ondervloer en plinten bij ons afneemt.

De houten vloeren die we leveren zijn allemaal FSC en PEFC gekeurd zodat je zeker weet dat jouw vloer wordt gemaakt van bomen uit beschermde bossen. Wij dragen de natuur een warm hart toe daarom gaan we voor eco en voor duurzaam.

Bezorgen mogelijk in heel Nederland binnen 24 uur!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!