vloer in schuur

Massief eiken vloerdelen tot 28 cm breed!

Mooie gave massief eiken houten vloeren. Sterk, onverwoestbaar, geschaafd en geschuurd met veer en groef rondom. Mooie brede plank met een perfecte passing. De vloeren zijn gemaakt van antieke balken waaruit ze gezaagd worden, geheel teruggedroogd en behandeld tegen kromtrekken. De kwaliteitsnormering is zeer mooi. Normale prijs is 79 euro maar nu kost deze slechts v.a. €19,98 pm2 (uit voorraad leverbaar) 15 cm breed, 22 cm breed, 24 cm breed, 28 cm breed.Tijdens de fabrieksverkoop zijn er partijen die tegen een fractie van de nieuwwaarde er uit gaan!

Wij kunnen deze houten vloeren op verschillende maten voor u zagen en we kunnen ze bewerken in de afwerking die u wenst, wanneer u een lichte houten vloer wilt dan maken we de vloer in de kleur witte wash, maar gaat uw voorkeur uit naar een donkere kleur kunnen we o.a. de abdij kleur voor u aanbrengen

Ook bestaat de mogelijkheid de vloer door ons te laten bezorgen want we leveren elke dag in heel Nederland vloeren. U doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaald pas wanneer de vloer is geleverd.

Van: €79,98 pm2

Prijs: €19,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Aantal m²? (verplicht)

Opmerking