Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren
Ondervloeren voorbehandelen

Massieve eiken vloeren

Massief eiken planken vloeren en mooie eiken mozaïek vloeren, een verrijking voor uw woning wanneer u de juiste vloerdelen weet te kopen. Onze eiken vloeren worden gemaakt van oude antiek gebinten en balken uit kastelen en kloosters. Deze oude balken worden verzaagd tot planken en opnieuw geschuurd. Daarna worden de planken geprofileerd en voorzien van veer en groef. We hebben deze vloerdelen in verschillende breedtes laten verzagen verschillend van 15 tot 24 cm breed. het voordeel van deze vloeren is dat de werking er nagenoeg uit is en dat de uitstraling uniek is. Deze mooie eiken planken bevatten open noesten en kopscheuren die de uitstraling van de vloer ten goede komt. Tijdens de jaarlijkse fabrieksverkoop worden deze vloeren ver onder de nieuwwaarde verkocht.

Ook bestaat de mogelijkheid de vloer door ons te laten bezorgen en te laten leggen want we leveren en leggen elke dag in heel Nederland vloeren. U doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaald pas wanneer de vloer is geleverd.

Van: €69,98 pm2
Prijs v.a.: €18,98 pm2

Stel een vraag over dit artikel

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!