Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN
Speciale randafwerkingen

Massief planken vloeren inclusief leggen

Stuntaanbieding massief planken vloeren met een mooie ruige en warme uitstraling. De massief houten vloer maakt deel uit van de weekstunt en wordt door ons naturel geolied. De planken (c101) zijn 17 tot 20 cm breed en 2cm dik en 2 meter lang worden ook door ons gelegd en geolied met een industrie olie die tegen een stootje kan. wanneer u een andere plank wenst die iets minder ruig is hebben we tegen een kleine meerprijs van 4 euro pm2 een strakkere vloer voor u. Maar voor beide vloeren geldt een zeer scherpe prijs, en het maakt niet uit waar u in Nederland woont. Wilt u een andere kleur? Dan betaalt u slechts €3,50 pm2 extra. De vloer wordt netjes door ons afgewerkt met een deklat. Deze zit bij de prijs inbegrepen. Vloer wordt vast verlijmd mist vaste ondergrond.

U doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaalt pas bij levering.

Van: €79,98 pm2
Prijs: €29,98 pm2

Stel een vraag over dit artikel

Privacybeleid

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!