Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren
Massief planken vloeren

Massief planken vloeren

Massief planken vloeren die wij zelf importeren uit Frankrijk zijn de mooiste planken met een zeer mooie en warme uitstraling. Deze planken vloeren kenmerken zich door hun lange levensduur en het makkelijk laten leggen. De planken vloeren kunnen zwevend worden gelegd maar ook vast verlijmd, wanneer u de vloeren zwevend legt moet u er rekening mee houden dat de vloer kan werken. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn maar wanneer u dat niet wilt dan kunt u er voor kiezen om de vloer te verlijmen. Omdat we ruimte moeten maken in onze magazijnen worden deze houten vloeren extreem goedkoop verkocht. Deze houten vloeren zijn rondom voorzien van veer en groef en de onderkant is behandeld tegen kromtrekken middels lengtefrezingen Ook bestaat de mogelijkheid de vloer door ons te laten bezorgen en te laten leggen want we leveren en leggen elke dag in heel Nederland vloeren. U doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaald pas wanneer de vloer is geleverd.

Van: €49,98 pm2
Prijs: €9,98 pm2

 

Stel een vraag over dit artikel

Massief planken vloeren

Als we over massief planken vloeren schrijven, dan gaat het over de massief grenen vloeren. Mooie houten vloeren die voor een natuurlijke sfeer in je woning zorgen. Grenen is een houtsoort met een warme uitstraling. Grenenhout komt veel voor in Europa. Ook dit hout wordt allemaal op een milieuvriendelijke manier gekapt. Voor mensen die graag een houten vloer willen kopen, maar een beperkt budget hebben is dit de oplossing. Grenen is een goedkoper houtsoort dan bijvoorbeeld een eiken vloer. Maar je kunt natuurlijk ook voor een grenen vloer kiezen omdat je het hout gewoon mooi vindt.

Grenenhout

Grenen hout werd vroeger veel in Frankrijk en in Scandinavië als vloer gelegd. De reden hiervoor is omdat dit de landen zijn, waar je veel grenen in de bossen vind. Tegenwoordig is het een mooie Europese vloer. De noesten zorgen voor een levendige uitstraling van de vloer. In een grenen vloer zie je verschillende kleuren. De noesten zijn roodbruin van kleur en ovaal van vorm. Het jonge hout heeft een geelachtig tot crème kleur en het kernhout heeft een warme rosé kleur. Grenenhout is een relatief zacht materiaal, daardoor ontstaan er gemakkelijk lichte beschadigingen. Dit is niet erg. De krasjes en putjes die ontstaan, geven de grenen planken een doorleefd en warm uiterlijk en dat is nou juist de charme ervan.

De massief grenen vloeren bij Bebo Parket

De massief planken vloeren die wij zelf importeren uit Frankrijk zijn de mooiste planken met een bijzonder mooie en warme uitstraling. De grenen vloerdelen zijn rondom voorzien van veer en groef. Aan de onderkant is de plank behandeld tegen kromtrekken middels lengte frezen. De planken vloeren kenmerken zich door hun lange levensduur. Alle vloerdelen zijn extra terug gedroogd om het werken van het hout zoveel mogelijk tegen te gaan. Grenen vloeren worden als verschillende selecties verkocht. Meestal vind je bij ons de A-kwaliteit en een declasse uitvoering. Standaard zijn de planken ongeveer 20 centimeter breed, 2 centimeter dik en 2 meter lang. Soms zijn er partijen met afwijkende maten. De vloeren worden onbehandeld aangeboden. Omdat we grenen vloeren massaal inkopen worden deze houten vloeren extreem goedkoop verkocht.

Hoe te behandelen

Een behandelde grenen vloer is gemakkelijk te onderhouden. Wij werken met een was olie. Die kunnen we dus op de onbehandelde planken aanbrengen, maar je kunt dit dus ook zelf doen. Er is een keuze uit naturel of verschillende kleur was-olie behandelingen. Veel natuurlijke tinten van wit, grijs tot bruin tinten. Je kunt grenen ook lakken of beitsen worden. Maar een behandeling met was olie geeft een mooie authentieke uitstraling.

Met een wasolie behandeling krijgt de vloer een matte uitstraling. De vloer is zo vuil , vochtwerend, gemakkelijk in onderhoud en bij beschadigingen in de afwerklaag goed bij te werken met de onderhoudsolie.

Wil je een verouderde look dan kan de vloer vooraf getrommeld of geborsteld worden. Bij het trommelen van de planken ontstaat er deukjes, butsen en kleine beschadigingen zodat de vloer direct al een doorleefde uitstraling heeft. Bij het borstelen wordt er een laagje van het zachte hout weggehaald zodat de noesten en nerven van het hout voelbaar worden. De vloer krijgt zo een levendiger uitstraling en bij een gekleurde vloer gaat de kleur nog meer spreken. Deze vloeren zijn te zien bij ons in de verkoophal, zowel onbehandeld als showborden met behandeld massieve planken vloeren.

Het leggen van een massief grenen vloer

Massieve grenen vloeren kunnen zwevend worden gelegd maar ook vast verlijmd. Wanneer je de vloer zwevend legt moet je er rekening mee houden dat de vloer kan werken. Dit houdt in dat bij temperatuur- of luchtvochtigheid verschillen de planken kunnen uitzetten of krimpen. Te droge lucht zorgt voor krimp van het hout en een te vochtige omgeving zorgt ervoor dat het hout gaan uitzetten. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn. Wil je dit werken van de vloer tegengaan? Dan moet de vloer volledig verlijmd worden op een egale ondergrond.

Kies je voor zwevend leggen? Doe dit dan met de juiste ondervloer. Een goede nadenlijm zorgt ervoor dat de planken mooi tegen elkaar aan blijven liggen. Wil je de vloer verhuisbaar houden, gebruik dan geen lijm maar spanveren tussen vloer en muur.

Als wij de vloer voor je leggen doen we dat met een volledige verlijming op een egale en stabiele dekvloer of ondergrond. We doen dit omdat we alleen zo een garantie op het leggen kunnen geven.

Ben je nu benieuwd naar een mooie grenen vloer? Kom dan naar onze fabriek. Hier kun je de verschillende soorten zien, zowel behandeld als onbehandeld. Omdat we ook alle randproducten verkopen, vind je alles op één adres. Wij kunnen ook het bezorgen en leggen voor je regelen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!