Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Bruin houten vloer

Een bruine houten vloer heeft een authentiek karakter. Een strak interieur met veel wit zal er een warme en knusse uitstraling door krijgen. Een industrieel interieur wordt nog robuuster. Een klassiek interieur krijgt een luxe sfeer. Voor een modern interieur is het de finishing touch. Voor elke woning, ieder interieur en elke smaak is er wel een mooie bruin houten vloer te koop.

Ons assortiment

Er zijn verschillende bruin houten vloeren te koop. Denk hierbij aan diverse houtsoorten, zoals eiken of grenen. Verschillende kwaliteitsklassen zoals noestarm, rustiek of robuust. En veel verschillende bruin tinten, van naturel bruin tot abdij kleur.

Over het algemeen geeft een bruine kleurafwerking een houten vloer nog meer warmte en diepte. Een houten vloer kan gekleurd worden met een was olie of een beits. Een was-olie behandeling geeft een mooie natuurlijke uitstraling. De vloer krijgt hierdoor een bruine gloed. Er zijn zachte bruin tinten maar ook warme, koele en diepe kleuren bruin. De keuze tussen deze kleuren hangt natuurlijk af van je smaak, interieur en woning.

Een bruin houten vloer kan rustieker gemaakt worden door de vloer vooraf te verouderen of te borstelen. Hierdoor zie je de kleurpigmenten nog duidelijker!

Donkerbruin laminaat

Bruin houten vloer kopen bij Bebo Parket

Ben je op zoek naar een mooie bruin houten vloer of wil je de verschillende keuzes eens bekijken? Breng dan eens een bezoekje aan de verkoophal van Bebo Parket. Je vind hier veel kant en klare houten vloeren, die allemaal uit voorraad direct geleverd kunnen worden. Je kunt de bruin houten vloer dus meteen meenemen naar huis. Ook is er een heel assortiment onbehandelde vloeren die naar wens behandeld en afgewerkt worden. Op zo’n manier kun je altijd een passende vloer vinden. Onze verkopers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft een bruin houten vloer. Daarnaast kunnen we je de vloer bezorgen en leggen op een dag dat jouw het beste uitkomt.

Wens je meer informatie over een bruin houten vloer? Breng een bezoek aan onze verkoophal of neem contact op via 0546-750238, info@beboparket.nl of maak gebruik van de live chat op onze website www.beboparket.nl

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!