Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Donkere houten vloer

Wil jij een knusse leefruimte creëren in je woning? Ben je op zoek naar een houten vloer die een grote ruimte toch de huiselijkheid en gezellige sfeer kan geven? Kies dan voor een donker houten vloer. Een donkere vloer, gecombineerd met warme details en warme kleuren zorgen voor een warm en gezellig geheel!

Verschillende donkere houten vloeren

Noten, wengé, jatoba, merbau, padoek en mahonie zijn donkere houtsoorten die als vloer geschikt zijn. Omdat tropisch hardhout vrij prijzig is, kun je ook voor alternatieven kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een eiken houten vloer, die in veel maten en kwaliteiten te koop is. Deze vloer is bijzonder geschikt om donker gemaakt te worden. Dit kan het mooist met een donkere was-olie. De mooie houttekening van eiken blijft zichtbaar en ondanks de kleur blijft ook de natuurlijke uitstraling behouden.

Donkere houten vloer

Wat zijn de voor- en nadelen van wasolie?

De vloer is veel goedkoper is aanschaf dan een tropisch hardhouten vloer. Met een wasolie behandeling wordt de vloer tevens vuil en vocht werend. De vloer kan in verschillende bruin, grijs en zwarttinten gekleurd worden. Door de vloer vooraf te laten borstelen krijgt de vloer ook nog meer diepe en zal de donkere kleur nog meer gaan spreken. Mocht er een beschadiging in de afwerklaag komen, dan kan dit eenvoudig met de onderhoudsolie weg gewerkt worden. Ben je na jaren toch de donkere kleur beu, dan kan de vloer opgeschuurd worden en opnieuw afgewerkt worden in een naturel versie of een andere wasolie kleur.

Donkere houten vloer van Bebo Parket

Wens je informatie over een donkere houten vloer van eiken breng dan eens een bezoek aan Bebo Parket. In de verkoophal hebben we showborden, zodat je precies kunt zien hoe een donkere kleur op een eiken vloer uitvalt. Ook de vele behandelingen kun je hier zien (en voelen). Voor ieder interieur en elke smaak is bij ons wel een mooie vloer te koop!

Je kunt ons ook bereiken op 0546-750238, mailen naar info@beboparket.nl of start een live chat via onze website.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!