Eiken houten vloer

Ben je op zoek naar een houten vloer die levenslang meegaat? Wat dacht je dan van een eiken houten vloer. Deze vloer is onverwoestbaar, omdat de planken uit massief, extra gedroogd eikenhout bestaan. Eikenhout is keihard. We kunnen bij een eiken houten vloer bijna spreken van een slijtvaste vloer. Met de juiste behandeling en afwerking kun jij je eigen droomvloer realiseren.

Omschrijving van een houten vloer eiken

eiken houten vloerEen eiken houten vloer is een massieve vloer van extra uitgehard eiken. De meest verkochte massieve eiken vloer is de planken vloer. Verder wordt houten vloer eiken ook aangeboden als een patroon vloer, dit wordt een Tapis vloer genoemd. 

De massief eiken vloeren zijn te koop in verschillende kwaliteitsklassen, afmetingen. Daarnaast kan een eiken vloer op veel verschillende manieren behandeld en afgewerkt worden.

Kwaliteitsklassen:

Op dit moment is de rustieke of robuuste kwaliteit helemaal in. Dit is een echte trendvloer in de industriële interieurs. Zoek je een eiken vloer met een rustige uitstraling, kies dan voor de select vloer. De vloerdelen hebben hier minder noesten en de aanwezige noesten zijn klein. Dit zorgt voor een rustig geheel.

Afmetingen:

De breedtes van de vloerplanken kunnen variëren van 14 cm tot wel 26 cm. Een houten vloer eiken met smalle planken wordt ook wel een kroegvloer genoemd. Het is een rustieke vloer met noesten en kleine scheurtjes. Een eiken vloer voor een goed betaalbare prijs die door de juiste afwerking in elk interieur past. Deze vloer is meestal rond de 15mm dik. Wil je een dikkere eiken vloer, dan is er een ruim aanbod in eiken vloerdelen van 20 mm dik. De plankbreedte is er vanaf 18 cm tot wel 26 cm breed. Deze vloeren worden zowel als robuust, rustiek en select aangeboden. Ook hier bepaald de eventuele behandelingen en afwerkingen de uiteindelijke look.

Waar kun jij je droomvloer van eiken hout kopen?

Wil je op je gemak een mooie eiken houten vloer uitzoeken uit een uitgebreid assortiment, kom dan eens langs bij Bebo Parket. Hier vind je de mooiste vloeren tegen de laagste prijzen. Omdat Bebo Parket alles in eigen beheer inkoopt, behandeld en afwerkt worden de mooiste en beste eiken houten vloeren tegen bodemprijzen aangeboden. Onze ervaren verkopers kunnen u helpen en adviseren. Zo weet u zeker dat u de juiste vloer koopt. Omdat alle vloeren uit voorraad verkocht worden, kan de vloer direct meegenomen worden of al binnen enkele dagen bij u thuis bezorgt worden.

Behandelen en afwerken van een eiken houten vloer

Om een houten vloer eiken een authentieke uitstraling te geven kan de vloer verouderd, getrommeld of geborsteld worden. Samen met een kleurolie krijgt de vloer op deze manier nog meer diepte. Deze behandelingen zijn ook voelbaar. Laat je de vloer afwerken met een was olie (ook wel hardwaxolie genoemd) dan krijgt de vloer een mooie natuurlijk matte uitstraling. Deze was olie is er in een naturel uitvoering, maar ook in verschillende wit, bruin en grijstinten.

Hoe past eiken houten vloer in jouw interieur?

Door dat je de eiken houten vloer naar wens kunt laten behandelen, kun je ervoor zorgen dat deze goed past bij je woning en interieur. Wil je bijvoorbeeld een warme knusse sfeer in een grote ruimte kies dan voor een vloer die met een donkere kleurolie afgewerkt wordt. Een naturel afwerking geeft een mooie klassieke uitstraling. Wil je ruimte en licht creëren met de vloer kies dan uit een van de vele wit tinten. Voor een nog sprekender effect kunnen de planken ook nog verouderd worden. Wil je een vloer die niet glad aanvoelt laat de vloer dan borstelen, hierdoor kun je de houtnerven en noesten voelen. Kom dus eens naar de fabriek, zodat je dit kunt zien en voelen.

Kan de vloer ook bezorgd en gelegd worden?

Kun je de vloer niet zelf mee naar huis nemen, dan is dat geen probleem. Bebo Parket kan de vloer bij je laten bezorgen. Dit kan al binnen 24 uur, maar natuurlijk ook op een later tijdstip wanneer het jou uitkomt. Ook kun je hier de legservice inschakelen, zo wordt de vloer op een vakkundige manier bij jou gelegd. Hierbij krijg je volledige garantie. Dit kun je allemaal direct bij de aankoop van je vloer afspreken, of later snel en gemakkelijk telefonisch of via de mail. 

Waarom koop je een houten vloer eiken bij Bebo Parket?

Een vloer kopen bij Bebo Parket heeft diverse voordelen, zoals:

  • Ruim assortiment
  • Allemaal gecertificeerd hout
  • De laagst prijs(garantie) van Nederland
  • De houten vloer kan worden behandeld en afgewerkt zoals jij deze wilt hebben
  • Eigen bezorg- en legservice
  • Een outlet afdeling die dagelijks weer aangevuld word.
  • Goede garantievoorwaarden, ook bij gebruik van de legservice.
  • Advies van vakspecialisten

Kom dus naar Bebo Parket voor een hoogwaardige eiken vloer voor een bijzonder lage prijs.

Wil je de eiken houten vloeren in het echt komen bekijken, kom dan naar Bebo Parket. Hier geven wij je alle benodigde informatie en hulp. We adviseren en helpen je zo bij het maken van de juiste keuze wat betreft een eiken houten vloer. Natuurlijk kun je voor vragen ook eerst contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch 0546-750238, per mail info@beboaprket.nl of start een livechat via de website www.beboparket.nl