Grijs houten vloer

De grijs houten vloer is op dit moment de meest verkochte vloer. Een grijs houten vloer kan uit diverse houtsoorten bestaan. De meest verkochte vloer is de greywash eiken vloer. Ben je op zoek naar een goedkopere variant, dan is een grijze grenen vloer ook een optie. Het voordeel van een grijze eiken vloer is echter dat deze bij het juiste onderhoud jarenlang mooi blijft. Wil je na jaren toch een andere kleur, dan kan de vloer vernieuwd worden door te schuren en opnieuw een kleurbehandeling toe te passen.

Waarom is een grijs houten vloer zo gewild?

Grijze houten vloerEen grijs houten vloer is zo gewild, omdat deze uitstraling in elk modern interieur past. Door de grijze gloed op het hout blijft de houttekening mooi zichtbaar. Zo heb je een neutrale, moderne vloer die toch warmte uitstraalt. Een vloer die een leven lang mee kan gaan.

De warme houtkleur wordt geneutraliseerd door de grijstint. Een naturel behandelde houten vloer zal onder invloed van dag- en zonlicht iets verkleuren. Deze verkleuring valt bij een greywash houten vloer bijna niet op en zal dus ook niet storend zijn.

Verschillende grey wash houten vloeren

Er zijn verschillende grey-wash houten vloeren te koop. Welke jij mooi vind, is afhankelijk van je smaak en interieur. Zo is er light grey, midden grijs, smokey grey en dark grey. In de fabriek van Bebo Parket vind je showborden met deze kleuren. Zo kun je gemakkelijk bepalen welke vloer jou het meeste aanspreekt. Wij kunnen jouw houten vloer helemaal naar wens afwerken met een grijze was-olie.

Omdat deze kleur olie op elke onbehandelde houten vloer aangebracht kan worden is er een ruim aanbod aan grey wash vloeren. Daarnaast kan een grijs houten vloer ook behandeld worden. Denk aan verouderen, borstelen of schaven. De grijze tint krijgt hierdoor nog meer diepte.

Waar koop je een betaalbare grijs houten vloer?

Zoek je een grijze houten vloer met of zonder noest? Een lichtgrijze, middengrijze of donkergrijze houten vloer? Een rustieke of robuuste grijs houten vloer? Kom dan naar de fabriek van Bebo Parket. Hier vind je gegarandeerd een betaalbare grijs houten vloer van goede kwaliteit. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en geven je een passend advies. Daarnaast gelden bij ons de laagste prijzen voor de beste kwaliteit.

Wens je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0546-750238, info@beboparket.nl of maak gebruik van de live chat op onze website www.beboparket.nl!