Grijs geborsteld lamelparket  uit voorraad leverbaar?

 

Dit grijs geborsteld lamelparket is over het algemeen altijd op voorraad.

Op dit moment hebben wij bij Bebo parket  een speciale aanbieding van dit fineerparket. Zodoende wordt dit grijs geborstelde lamelparket heel veel verkocht. Is de vloer uitverkocht dan hebben we binnen  24uur weer nieuwe voorraad.

Dit lamelparket wordt veel verkocht omdat het een duurzame vloer is met de warmte en uitstraling van een eiken houten vloer en met de gemakken van een laminaatvloer. U voelt en ziet het echte eiken doordat de vloer grijs geborsteld is.

Het is een lamelparket met een eiken toplaag . De toplaag van dit grijs geborstelde lamelparket is noest arm. De vloer heeft dus een rustige uitstraling. Door deze uitstraling is dit grijs geborstelde lamelparket geschikt voor elke woning.

 

Dit geborstelde lamelparket past eigenlijk in elk interieur.

 

De vloer is voorzien van een mooie warme grijze tint. De nerf van de eiken toplaag is nog duidelijk te zien en te voelen omdat de vloer geborsteld is.

De toplaag van dit grijs geborstelde lamelparket is verlijmd op hdf. Daardoor is deze vloer sterker dan een massieve vloer.

Verder is de grijs geborstelde eiken toplaag voorzien van diverse speciale laklagen. Deze speciale laklagen verkleuren niet.

Dit grijs geborsteld lamelparket is rondom  voorzien van een klik systeem . Dat wil zeggen dat u de vloer ook zelf makkelijk kunt leggen.

Omdat wij op dit moment een heel scherpe aanbieding hebben van dit grijs geborstelde lamelparket is deze soms op. Maar binnen 24uur hebben we onze voorraad weer up to date.

Wij kunnen deze vloer binnen 2 werkdagen  bij u afleveren.

De chauffeurs van Bebo parket rijden elke werkdag door heel Nederland.

Grijs geborsteld lamelparket  uit voorraad leverbaar

Grijs geborsteld lamelparket uit voorraad leverbaar