Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Iroko vloeren lamelparket

In plaats van Iroko parket of Iroko planken kunnen we ook schrijven Kambala parket of Kambala planken. Met beide namen wordt dezelfde, budget vriendelijke, hout soort bedoeld die een prachtige levendige uitstraling heeft en op veel manieren vergelijkbaar is met eiken. Deze week is het Iroko vloeren lamelparket in de uitverkoop.

iroko vloer

Wat is Iroko parket

Iroko is de gangbare naam voor de houdsoort van een loofboom die in West-Afrika groeit. In België is de naam Kambala meer in gebruik. Iroko is een hardhoutsoort met een brede waaier van toepassingen, zowel binnen als buiten, waaronder Iroko parket.

Hoe zien Iroko planken eruit

Vers gezaagde Iroko planken zijn geel van kleur. Deze donkeren na tot goudbruin onder invloed van zonlicht. Het resultaat is uiteindelijk een Iroko plank met zones van goudbruin tot donkerbruin fraai getekend met een honig bruin, meestal recht, lijnen spel. Dit zorgt voor een rustieke en levendige uitstraling. I n zonlicht kan de Iroko vloer een prachtige gouden glans krijgen

Eigenschappen Iroko parket

Het hardhout van Iroko parket heeft veel eigenschappen die het bijzonder geschikt maakt voor de toepassing van Iroko vloeren op druk belopen plaatsen. Ondanks de hardheid en slijtvastheid van het hout zijn Iroko planken goed te bewerken.  Iroko is goed bestand tegen zuren en basen en is 30 minuten brandwerend. Iroko lamelparket heeft, als het eenmaal is gedroogd, een natuurlijke stabiliteit die ervoor zorgt dat de werking van het hout zeer gering is. Dit maakt Iroko uitstekend geschikt voor installatie op vloerverwarming of vloerverkoeling. Sommige houthandelaren gebruiken de naam Afrikaans Teak hout of Iroko Teak om het hout een duurzame klank te geven maar dat is niet nodig. Met een druk sterkte van 53N/mm² en hoger, afhankelijk van de kwaliteit van de plank, en een duurzaamheid klasse van 1tot2 heeft het Iroko parket geen extra aanbeveling nodig.

Levering Iroko lamelparket

Om een keus te maken uit de talloze vloeren die wij in huis hebben kunt u gebruik maken van het internet, maar u kunt ook met ons beeldbellen om de vloeren te bekijken en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze hal waar u rustig de vloerplanken kunt vasthouden, voelen, vergelijken en bij verschillende licht invallen bekijken. Onze verkoop adviseurs staan graag voor u klaar om met u mee te denken hoe u uw droomvloer kunt verwezenlijken.  Ons Iroko lamelparket wordt kant en klaar, voorzien van een keiharde toplaag, geleverd tegen bodemprijzen. Tijdens de verkoop gaan deze vloeren nu tegen kostprijs de deur uit. Maar let op, de voorraad is beperkt. Op=op!

Ook heeft u de mogelijkheid de vloer, in overleg, door ons op het gewenste adres te laten bezorgen en/of door één van onze ervaren parketteurs te laten leggen. Wij leveren en leggen, elke werkdag, in heel Nederland geweldige, betaalbare, vloeren. U doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaalt pas wanneer de vloer is geleverd.

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Van: €59,98 pm2
Prijs nu voor €7,98 pm2

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!